Studiranje!

Started by joa, 01-12-2007, 22:04:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

joa

Poz svima!Zanima me da li je toliko tesko na vasem faxu kao sto se prica?Planiram da ga upisem,ali ne i da poludim...

chiligirl

Joa, ja se nijednog trenutka nisam pokajala sto sam ga upisala! Ne mogu da kazem da je laganica, ali nije ni preterano tesko, potrebna je samo dobra organizacija...
Ljudi su fenomenalni, ja bar ne videh nikog sa ludackom kosuljom da se setka po faxu  :K
Ziv nam bio/bila i dobrodosao/la sledece godine  :wave:

MiKy

svakako dobro razmisli da li je to, to ,sto ti se svidja...ako jeste izborices se sa svim negativnim stvarima i srecno`odrastati` u nasem kumodrazu  :igra:

joa

Predpostavljala sam da je to samo prica,jer kad nesto stvarno volis,nije ti nista tesko!Od malena volim taj posao,a i idem u farmaceutsku skolu.Ove nedelje pocinjem sa pripremama za prijemni.Nadam se da ce sve biti ok...Ljubim vas,hvala puno na odgovoru!   

Darker

Pa tebi æe biti lak¹e u poèetku ¹to se praktiènog rada tièe, samo malo zagrej stolicu ¹to se teorije tièe :cvet

joa

To si u pravu,pogotovo sto idem u oglednu,a ne u medicinsku na Zvezdari.Imala sam brdo prakse po apotekama i klinicko-bolnickim centrima...Najvise me brine prijemni,samo to da dobro odradim....

Wlada

Мораш добро да спремиш пријемни...
Радом постигни оно шта желиш.
Да ли си ишла у фармацеутску, медицинску или гимназију је апсолутно ирелевантно без рада.
Схвати пријемни озбиљно и пролазиш 100%  :cvet

Ivana_89

a ¹to se tièe zbirke iz matematike, ja imam samo onu od Keèkiæa, Nikèeviæa i Rankoviæa...

da li postoji jo¹ neka zbirka za prijemni?  :cvet

_sanja_

vec smo pisali o tome. to je ta zbirka i ne treba ti nista vise od toga. nju spremi detaljno i to je to ! nece biti problema. naravno sve zadatke treba odraditi sa razumevanjem ,a nista napamet, jer na prijemnom promene uslove, brojeve i to je to...  :wink:

joa

A KAKAV JE PRIJEMNI IZ HEMIJE?

_sanja_

neorganska je laganica. stvarno su bile lake stvari. a sto se organske tice to je malo teze, mora detaljno da se uci, a koliko se ja secam bilo je nekih pitanja koja su po meni vise pitanja iz biologije nego iz hemije...

Tinkerbell

Da mogu da vratim vreme i ponovo biram, nikad ne bih ovo upisala ...   :nene:

Bred

Farmacija generalno vazi za tezak fakultet a to i jeste. No da je pretesko i neizdrzivo nije mada ti se u pojedinim trenucima cini da jeste. :face:  :wink:
Uglavnom, nas fakultet trazi bas dosta odricanja zato moras imati izuzetno dobru organizaciju da bi mogla sve u zivotu[privatnom] da postignes a da nije vezano za fakultet.
Mora da se DOSTA radi i uci, s tim svako ko i pomisli da upise farmaciju mora da se pomiri.
Mislim da ako u startu se pomiris s tim da ces morati bas bas dosta da ucis minimum narednih 5 godina i da ce verovatno drugi aspekti zivota morati zbog toga da trpe-onda nece biti problema tokom studiranja.   :wink: Tj veoma je mala verovatnoca da ce ih biti.

Darker

Naravno, sve zavisi od liènih afiniteta :cvet

Nije problem upisati farmaciju-problem je zavr¹iti :K

joa

Quote from: Tinkerbell on 02-12-2007, 19:52:03
Da mogu da vratim vreme i ponovo biram, nikad ne bih ovo upisala ...   :nene:
Zasto????