Prijava ispita za januarsko-februarski ispitni rok 2008

Started by endi, 03-12-2007, 10:32:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

majamil

Много су се прерачунали, не мало.
Најгоре је што увек тако ураде или смисле неки нови "бисер"  :wall:

И шта им значи та забрана о уласку у службу преко викенда?  :F
Moжда неко узме  :batina  или  puc и све полупа  :K

zezilija

ovi na farmakologiji kazu da nece biti spiskova na internetu, jer je bilo problema proslog meseca...nije mi jasno zasto su izbacili i na zvanicnom sajtu da je polaganje u januarskom od 20. do 25. kada apsolventski januarski traje do 20. ima li neko jos neku informaciju?

Bred

za sad cekamo da se neko iz stud.organizacije raspita pa da nam javi  :wink:

mikele

Ja sam danas pitao za spiskove apsolventa i ovi iz stud.slu¾be su mi rekli da æe izaæi na netu,ali sa malo zaka¹njenja.©ta to znaèi,ne znaju ni oni sami.
©to se tièe prijave ispita,stvarno je glupo ¹to su stavili kao poslednji rok nedelju.A svi znamo da ss ne radi vikendom.Ali ¹ta je tu je,ukazaæemo im na tu gre¹ku kako se u buduæe ne bi ponavljala.
Usput,biæe i anketa o radu ss,koja æe se vr¹iti na svim godinama za vreme predavanja,pa æemo videti kakvi su utisci studenata o samom radu pomenute slu¾be.

--

Ево нових информација.
СС је указано на њихове грешке и они су рекли да ће,због тога,примати и закаснеле пријаве,тј пријаве које стигну закључно са понедељком.
Тако да,ко не стигне данас да пријави,може и у понедељак,али нека пријаву преда лично запосленима у студентској служби,а не у ''сандуче''.То је информација коју смо добили од шефа студентске службе.
Ето,мислим да смо сада решили и овај проблем.

Anabel Lee

Quote from: zezilija on 19-12-2007, 23:44:22
ljudi,ovde se nesto ne slaze! kada pocinje januarski rok za apsolvente iz farmakologije?
FARMAKOLOGIJA

Januarski rok
20-25.01. 2008. god.
Februarski rok
20-25.02. 2008. god.
Januarsko-februarski rok
7-15. 02. 2008. god.

Ovo je ono sto ej meni zvanicno stiglo kao informacija, a trebalo bi da postoji i na sajtu fakulteta. Nadam se da ce pomoci.

joe13

Danas su mi na salteru rekli da ce za ovaj rok(jan.) kao sto je bilo i u prethodnom izaci spiskovi sa rasporedom kod kog smo profesora.Danas je bio poslednji dan za prijavu za jan. za apsolvente pa ce sve to biti na sajtu faxa u toku sledece nedelje.

================================================================================
Jel se to meni cini ili je apsolventima skracen i jan. i febr. rok za po 5 dana? :K

Bred

bocca

Da li ce nam izbaciti na netu ove sedmice kod kog smo profesora?  Bas sam nestrpljiva! Neizvesnost... :box

Sandra

Izasao je spisak za januar za apsolvente,ali ne pise kod kog smo profesora!Da li ce neko od vas dans biti na faksu da vidi da li su tamo izasli spiskovi,konkretno na farmakologiji

kaja

Mislim da ce biti jos jednom spisak ali sa profesorima,
jer u zaglavlju pise da su ovo preliminarni spiskovi :wink:

Sandra

endi

SRAMOTA!!!
Nedelju dana a oni jo¹ uvek nemaju gotove spiskove!
©ta sa potvrdom iz tehnologije 8.1. kad su istog dana i reklamacije na ¹alterima?
Sandra ni na jednom zavodu (farmakologija, tehnologija) nema od¹tampanih spiskova.
Neverovatno! Uvek su spiskovi izlazili pre Nove godine, ali kod nas èim se ''uvede tehnologija'' ima problema!
Ka¾u ''kompjuter je pomoæno sredstvo glupom amerikancu''! ©ta reæi za na¹e spiskove???

tnt

kada izlazi spisak prijavljenih ispita za januarko-februarski rok?

Darker

Pa verovatno kad se zavr¹i rok prijavljivanja :wink:

Nina

Стварно испада да би било боље да се ти компјутери нису ни укључивали.