Prijava ispita za januarsko-februarski ispitni rok 2008

Started by endi, 03-12-2007, 10:32:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

zmajic

Da li ko moze da mi objasni kako je to prijavljivanje do 13.01. kad je to nedelja? Posto ona prostorija gde prijavljujemo se zakljkucava u petak od 15h i otvara u ponedeljak u 8h. Ja ne znam ko je luda na nasem faxu.
Mogli su lepo da napisu da je prijavljivanje do 11.01.2008. zakljucno sa 15h.
Ja ko mentol danas u 16h odem i poljubim vrata, da bi mi portir pokazao isto ono obavestenje koje je postavljeno 24.12. A sta je sa ljudima koji su obnovili i ne znaju za to. Po principu ko nas je...
:F :F :F
Sad da molim da mi u ponedeljak prime prijavu ili da mi propadne rok. Ma veselo....

Bred

1. zmajic o tome je vec pisano za prijavu za decembar, dakle ako vec ne ides/te na fax, prati bar forum  :wink:
2. slazem se da to nije u redu  :wink:

Prijava ispita za APSOLVENTE za FEBRUARSKI ispitni rok traje od 15-27.1.2008.god!

Sandra

Vidim da niko od vas ne pominje,ali sta bi sa famoznim spiskovima na sajtu fakulteta?Kako ce biti ubuduce?

tarantulica

Na sajtu fakulteta su iza¹li preliminarni podaci, mo¾ete proveriti da li vam je prijava prihvaæena. Takoðe, obratite pa¾nju na ovo:

Ovo su preliminarni podaci. Ukoliko smatrate da je do¹lo do gre¹ke u obradi Va¹e prijave mo¾ete doæi u Odsek za nastavu i studentska pitanja i intervenisati 16.1.2008. godine u vremenu od 11 do 13 h i 17.1.2008. godine u vremenu od 9 do 12 h.

Na spiskovima prijavljenih ispita biæe naznaèeni i ispiti koje su studenti II godine prijavili, ali na koje neæe moæi da izaðu jer su uslovljeni prethodnim polaganjem nekog drugog ispita sa I godine studija, ili sa II godine studija. Na konaènim spiskovima koji æe biti objavljeni na internet stranici u petak 18.1.2008 godine, ovih studenata neæe biti. Skreæe se pa¾nja studentima da pogledaju obave¹tenja o tome koji su ispiti, koji su uslovljeni prethodnim polaganjem nekog drugog ispita i da ubuduæe ove ispite ne prijavljuju pre nego ¹to su polo¾ili ispit koji je uslov.

mikele

Quote from: zmajic on 11-01-2008, 17:37:18
Da li ko moze da mi objasni kako je to prijavljivanje do 13.01. kad je to nedelja? Posto ona prostorija gde prijavljujemo se zakljkucava u petak od 15h i otvara u ponedeljak u 8h. Ja ne znam ko je luda na nasem faxu.
Mogli su lepo da napisu da je prijavljivanje do 11.01.2008. zakljucno sa 15h.
Ja ko mentol danas u 16h odem i poljubim vrata, da bi mi portir pokazao isto ono obavestenje koje je postavljeno 24.12. A sta je sa ljudima koji su obnovili i ne znaju za to. Po principu ko nas je...
:F :F :F
Sad da molim da mi u ponedeljak prime prijavu ili da mi propadne rok. Ma veselo....

Било је речено да ће студентска служба примати пријаве и у понедељак јер је био њихов пропуст око датума до када траје пријављивање.Ја знам пар случајева у децембарском року када су људи предавали пријаве и у понедељак,тако да се надам да и сада није било проблема.
А ако је било проблема,ви куцкајте на форуму па ћемо видети шта и како даље.

Nina

Можда је офф али шта би са апсолвентским пријавама за јануар...

katarina

Danas sam polagala pismeni iz engleskog i uopste nisam bila na spisku koji je profesorka dobila iz studentske sluzbe, pa me je poverovala na rec da sam ispit ulatila i prijavila i pustila me da polazem. Posle ispita sam otisla u studentsku sluzbu i tamo prvo nisu shvatili sta se desava i rekli da je nemoguce da sam imala danas ispit, posle cega sam im ja jos jedno 2 puta ponovo sve objasnila i na kraju je ispalo da su oni provukli kroz komp samo apsolvente i da bi trebalo da se pojavim na spisku uskoro.

mikele

Quote from: katarina on 16-01-2008, 17:21:30
Danas sam polagala pismeni iz engleskog i uopste nisam bila na spisku koji je profesorka dobila iz studentske sluzbe, pa me je poverovala na rec da sam ispit ulatila i prijavila i pustila me da polazem. Posle ispita sam otisla u studentsku sluzbu i tamo prvo nisu shvatili sta se desava i rekli da je nemoguce da sam imala danas ispit, posle cega sam im ja jos jedno 2 puta ponovo sve objasnila i na kraju je ispalo da su oni provukli kroz komp samo apsolvente i da bi trebalo da se pojavim na spisku uskoro.
A koji je to rok u pitanju?
Ja koliko znam januarsko-februarski rok jo¹ uvek nije poèeo :hmm

katarina

Pa ja sam prijavila za JAN-FEB rok, ali niko mi nije rekao da ne mogu sad da izadjem. Ima termin i 5.feb, al nigde ne pise da je 16.jan samo za apsolvente,a i nije, cim se prof nije bunila kad me pitala za br indexa.

mikele

Quote from: katarina on 16-01-2008, 23:38:55
Pa ja sam prijavila za JAN-FEB rok, ali niko mi nije rekao da ne mogu sad da izadjem. Ima termin i 5.feb, al nigde ne pise da je 16.jan samo za apsolvente,a i nije, cim se prof nije bunila kad me pitala za br indexa.
Значи на кварно а?
Ма шалим се,само ми је било чудно,али шта те брига.Битно је да си ти положила :wink:

katarina

Quote from: mikele on 18-01-2008, 15:11:30
Quote from: katarina on 16-01-2008, 23:38:55
Значи на кварно а?
Ма шалим се,само ми је било чудно,али шта те брига.Битно је да си ти положила :wink:
Quote from: mikele on 18-01-2008, 15:11:30

hehe, nisam jos, usmeni tek sledi, al u februaru.

milena m

da li je sigurno da je prijava ispita za apsolvente za februarski rok, od 15. do 27 01.?

joe13

Tako pise na stud.pitanjima,ali posto je 27.jan.-nedelja,to znaci da je poslednji dan za prijavu 25.jan.-petak do 15h :wink:

Drvce

ako greskom na prijavi ne upises ispit a uplatio si ga jel postoji neka sansa da te puste da izdjes na ispit(konkretno za imunologiju)