kuda sutra?

Started by Enea, 03-12-2007, 20:41:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Enea

http://www.genpets.com/ (http://www.genpets.com/)

jesam ja zalutala u stvarnosti, ili sta se ovo desava sa svetom?  :ninja:
kada sam ja bila dete, hit su bile barbike, skiperke, kenovi i burago of course.

Are Genpets Real animals? How?
Genpets are living, breathing mammals. Bio-Genica is a Bioengineering Company that has combined, and modified existing DNA to create the Genpets lineup. Genpets have blood, bones, and muscle; they will bleed if you cut them, and die if mistreated just like any other animal. The electronic components are only in the packages and are for basic life support, outside of the packages the Genpets are wholly organic.

How do Genpets stay alive in the packages?
While the Genpets™ hang on retail shelves they are in a chemically induced type of hibernation controlled by a protein in the packages' nutrient supply tubes. This was a natural trait found in many seasonal animals that would normally hibernate in colder northern climates that has been added to the Genpet line. This also ensures comfort for the Genpets™ while they are on store shelves.

Do Genpets open their eyes?
Yes, upon removing a Genpet from the package the pet will slowly wake up over the course of approximately 20minutes.

Do Genpets recognize their owner?
Yes. Upon waking up a Genpet will bond to its owner and recognize that person for the remainder of their lifecycle.

whatever

Ово је апсолутно, и ван сваке мере спууууки!  :run

Мислим, шта се десило са кућним љубимцима?! Или је њихова мана што не могу да пређу у стање хибернације према потреби власника  :roll: :wall:

Girl

Zastita zivotinjske vrste??

Enea

.. i posle da pozelim da imam decu, koju necju mocji da vaspitam onako kako ja jesam?

Quote from: Girl on 03-12-2007, 20:55:54
Zastita zivotinjske vrste??

a ne mislish da je ugrozavanje ljudske?

Sole

uzas!!!  :run
meni se ovo uopste ne svidja.  :nonono:
vreme igracaka je izgleda stvarno proslo i to je tako  :wall:  :ohwell:
a vidi ovog  :namcor, katastroficno, deca ne znaju sta je dobro, pa se odusevaljavaju svim i svacim.  :ninja:

Enea

i ti si dete, i ja sam..
shta mislish kakve cje zelje nasha imati? kako detetu objasniti koliko je to bolesno?

whatever

Ах, сва срећа није истина  .blah.  А ја баш поверовао  :K

http://en.wikipedia.org/wiki/Genpet

Enea

:wink:

ubio si mi topik sada
puc

whatever

Па реко` знам да људима свашта може да падне напамет, али баш ово... са све протеинском смешом која их одржава у стању хибернације и овим малим који га држи као да је добио трансформерса а не нешто (полу)живо  :K

Али што би рекао аутор поставке: What are Genpets? You tell me. Genpets seem to create a reaction wherever they go.

Сори на покушају убиства топика, али не мора да значи да је још увек мртав  :cvet

Smrda

mislim da nije uspeo da ubije topik..
mada mozda je bolje da ga nazovemo :"Kuda idemo?"

mene isto to brine...
ja sam,bre,do 8 razreda igrala lastis...
a barbike i plisane lutke i dan danas imam...

a poceh da razmisljam o ovome nakon epidemije teletabisa.... :roll:

marijabgd88

Boze ovo je odvratno, ajde sto je totalna glupost, vec je i gadno... pogledajte vi ono.... kao neko cudoviste... fuj... Ja ne znam da li sada uopste postoji normalna igracka... pocev od onih raspalih Bratz igracaka... kao karikature su, sa onim ogromnim glavama, deca ce izgubiti pojam o lepom i normalnom... A videh skoro da su izasle lutke sa extra dugim nogama, vitkim (citaj, iglice mrsavim nedefinisanim) moderno obucene, za prave curice... strasno!!! Sto je najgore, vecini danasnje dece barbike su dosadne... meni barbike nikad nisu bile dosadne... po ceo dan sam se igrala sa njima, deca tako razvijaju mastu i osecaj za lepo... Ma strasno... A tek danasnji crtani filmovi.... Oni japanski su strasni, a da ne pominjemo to da decu smaraju oni divni Diznijevi, koje ja i danas volim da pogledam...
Ma prave debile od dece...  :namcor

Mashrum

Meni su barbike bile dosadne.
Ja sam se igrala autiæima i klikerima. Bila sam najbolji klikera¹ u ulici.   :happy:

Bratz lutke..s tim velikim glavama - nisu lo¹e za friziranje.  :>

A ovo gore mi je ba¹ ru¾no:(

lycos

zanimljivo..sta ce jos smisliti..sta ce biti u modi kad se moje dete bude rodilo-dinosaurusi sa proteinskim smesama  :ninja:

ThymusMedica

O Boze, kuda ide ovaj svet... Moja deca ce se igrati barbikama i vojnicima... :help2: :help2: :help2: :help2:

pig_am_am

jos uvek ne razumem sta je tacno ovo.