Najčešće greške zbog kojih muškarac ostane sam

Started by Mashrum, 04-12-2007, 01:45:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

rotkvica

a inace... bred pit je pre neku godinu osvojio prvo mesto kao najneurednija zvezda, cini mi se 'most stinking celebrity'. tako da... nije sve bas onako kako nam se cini :smekerica:

Al-Jasmina

 :> Secam se toga,
hteo da rastera paparazzo fotografe na jedini preostali legalni nacin :trfr:

To je bilo pre Endzi,
patila je Dzenifer  :)):

natasha

Jaooooooooooooooooo,moj decko bi vec odavno trebalo da je ostao sam... :shock
Od svih navedenih stavki koje je Mashrum navela,ja pronadjoh CAK 15 istih (kopanje po telefonu,bolesna ljubomora,nametanje svojih stavova...)  a005

SLATKIS

jaooooooo ovo sa brakom me podseti...to tako odbija devojke(mozda ne sve al' mene :!)

Nightmaster

Zakopala si nas. Na zalost, sve sto si navela je istina. Devojke su pametnije, pa sve gore navedene osobine znaju da sakriju(vazi i za njih, ali u manjoj kolicini), osim ljubomore, to ne znaju. Od takvih treba bezati.

lycos

Muskarac moze ostati sam upravo kada se otvori devojci. Kaze joj sta oseca, koliko mu znaci. U tom trenutku on prestaje da joj bude zanimljiv, jer je postao osvojena 'teritorija'.
Takve devojke treba  :batina jer su vas posmatrale kao recku, a ne kao momka.


Duke

Moze sve, samo ne sme da se prestane da se radi na sebi. Mnogi muskarci prave radikalne promene na sebi ne bi li dosli do (da ne budem vulgaran) zenskog polnog organa. Vecina u trenutku kada krene veza i redovan seks prestanu da se trude prvo oko sebe samoga pa zatim i oko svoje devojke. Utonu u neku apatiju i misle da je sama cinjenica sto su devojku smuvali i odveli do kreveta dovoljna da sve to funkcionise na duge staze.

Ali nije tako, i takav muskarac postaje vrlo brzo da bude dosadan i da pretstavlja devojci mrtav teret i ostaje sam. Veza jednostavno preraste u klise i tu nema zara koji nam je svima potreban.

A slicno je i sa devojkama...

Mashrum

Lycos, evo poku¹aæu da ti objasnim za¹to su takve devojke, koje zove¹ udaraèicama recki, takve.
Ok, nisi ih ba¹ tako nazvao, ja sam.  :wink:


Prema mom istra¾ivanju postoji gruba podela na tri tipa takvih devojaka.

Prve su one koje nisu kao male i u toku svog odrastanja dobijale osnovnu ljubav koja im pripada od oca. Kao takve, one te¾e u ¾ivotu da ih svi mu¹karci ovoga sveta vole..to je tu¾no..i zato konstantno idu s cveta na cvet, èim osete da su dobile ljubav ili èule da ih taj neko s kim su, voli.

Drugi tip devojaka su devojke kojima treba konstantan oseæaj iznenadjenja, iznenadjenjca u vezi, ma¹tovitosti, novih prièa,de¹avanja..ovaj tip devojke je verovatno bio u brzoj, heavy porodici..i ako joj ne odgovarate, trebate je pustiti da nadje deèka koji joj zaista odgovara u ludoj igri zvanoj ¾ivot.
Signal da je u pitanju takva devojka je - ¹to i ona sama voli da priredjuje (ma¹tovita) iznenadjenja svom deèku, kao i da je odu¹evljena naglim promenama situacija.
U ¹iroj slici - veza na vrtoglavom voziæu iz luna parka.
Ako toga nema, ako nema noviteta, ako sve biva uparlo¾eno, svakida¹nje..ona æe se potruditi sigurno u poèetku, davati znake svom deèku, skretnice, prièati..a zatim kada shvati da od toga nema ni¹ta..odustati, diæi ruke od veze ma koliko volela tog deèka.
Podvlaèim, volela.

Treæi tip devojke je imala jaku kontrolu oca, i zato kada èuje ili oseti ljubav..ona odmah be¾i kolko je noge nose, glavom bez obzira, jer misli da æe je i deèko s kojim je, isto tako kontrolisati. Kod ovog tipa devojke su ljubav i kontrola tesno povezani.


Nikada devojku ne treba tuæi!, to je grozno..pretpostavljam da ti je taj smajliæ bio ¹ala, nadam se.  :wink:
Dakle, i u prvom, i u drugom, i u treæem sluèaju..takve devojke treba pustiti da odu, ne daviti, jer to samo pogor¹ava situaciju.
Sada ako je ba¹ volite, i ako ona shvati koren svog pona¹anja, i ako je i dalje volite,  i ako i dalje ona vas ¾eli(verovatno vam neæe reæi da vas i dalje voli..)..hmm..ovo je veæ èetri ako..mo¾da va¹oj vezi treba ponovo dati ¹ansu.. Znaèi, ako je ¾elja obostrana.


Ove tri vrste pona¹anja se mogu preklapati,
ali fakat je da devojka treba da shvati da ima problem u sebi, a ne oko sebe.. i da ga se re¹i.
Sama ili uz podr¹ku struènjaka.


Sve ovo naravno va¾i i za mu¹ki rod.
Samo ¹to mu¹karci iz prve grupe nisu dobili bazalnu ljubav od majke. Pa onda imaju potrebu da ih vole sve ¾ene ovoga sveta.
Treæi tip stvara uglavnom mu¹karca koji ¾eli da kontroli¹e, jer je takav obrazac dobio kao deèak i podsvesno sebe sili da tako mora biti..o ovom treæem mu¹kom tipu ima jo¹ nekih obrazlo¾enja..ako nekog interesuje objasniæu i to..



Znam da je ovo tema koja ide pod – Ljubav i sex, i da je moj post èista psihoanaliza koja mo¾da treba iæi u oblast – Psihologija, ali mislim da ovde bolje stoji..  :happy:




P.s.(t) Molim da me li¹ite momenata, tipa - da je ovo gore napisano - moje iskustvo.

Sve ovo ¹to napisah je plod posmatranja i analize ljudi s kojima se susreæem,
kao i ljubav za traganjem odgovora na pitanje – Za¹to?

Ako se neko prona¹ao u redovima gore, nema razloga da se ljuti na mene, veæ da odma´ poène da radi na sebi.. ©to pre poène..pre æe se izleèiti. Naravno, ako to ¾eli.  :happy:

Toliko o ovome.

Al-Jasmina


katarina

Pola od toga sto je Mashrum navela moze da se ispravi. Mene generalno nerviraju neke "karakterne" greske kao sto su lenjost i neambicioznost i svakodoevno tratjenje vremena uz Sony i pivo.  A to da li mu je kucna trenerka pocepana ili carapa izlizana je promenljiva kategorija. Nije to neki problem, sto ne znaci da mi ne smeta. Takodje mi smeta kad je povodljiv.

lycos

Quote from: Mashrum on 13-02-2008, 11:18:20
Nikada devojku ne treba tuæi!, to je grozno..pretpostavljam da ti je taj smajliæ bio ¹ala, nadam se.  :wink:
Naravno da je bio sala  :cvet

stef

 Bravo Mashrum! Samo kako da objasnis devojci koja ima problem sa kontrolom, da ima takav problem, ti je tada menjas, a to je kontrola? :roll: :hm

Sole

Quote from: lycos on 12-02-2008, 21:34:07
Muskarac moze ostati sam upravo kada se otvori devojci. Kaze joj sta oseca, koliko mu znaci. U tom trenutku on prestaje da joj bude zanimljiv, jer je postao osvojena 'teritorija'.

:pljes: :pljes: :pljes:
u poslednje vreme sam toliko slusala o ovome sto si napisao...
postalo je zarazno  :>  ali, glupo je  :ball2:
medjutim, nekad stvarno moze da  ne prija ako se jednostavno izabere pogresan trenutak...  :roll: :hmm

Al-Jasmina

Na Mashrumin esej bih dodala
da ima momaka koji se relativno rano u vezi izjasne da vole devojku, i ako je devojka osetila da njena osecanja nisu podjednako duboka i jaka i takodje oseca da se to nece promeniti - sta joj ostaje sem da presece pre nego sto se dechko isuvise veze?
:ohwell:

Isto vazi i za mushke...

:ohwell:

shmizla

Da to je tacno... Desi se da udjete u vezu sa nekim, ko vam se dopada, i ko deluje ok, a onda vam taj neko posle vrlo kratkog vremena izjavi ljubav, i sto je najgore, ocekuje istu takvu izjavu... e to se meni bilo jednom desilo...
A meni je on bio sladak, simpatican, zabavan, ali bili smo jako jako kratko zajedno, i jednostavno nisam ga volela, a on je stalno insistirao da mu to kazem... Pa posto mu to nisam mogla reci, jer to nisam uopste osecala, a on je poceo da me zamara sa pitanjima zasto ja ne osecam to, kad on oseca, bla bla,i cela veza mi je postala krajnje mucna , ja sam ga ostavila... I mislim da sam pravilno postupila... Sta je trebalo da uradim?