Apsolventska ekskurzija 2007/08.

Started by dambo5882, 05-12-2007, 11:11:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

dambo5882

Ako neko zeli da 12 dana sredinom maja proveede u Spaniji,Italiji i Francuskoj za 295eur(285eur se placa u vise mesecnih rata od trenutka prijave do polaska,a 10eur pri prijavljivanju) sve informacije,kao i plan puta,moze dobiti na [email protected] ili na 061/146-38-98

MiKy

bilo bi super da se oranizujemo i svi idemo preko iste agencije... :roll:

dambo5882

Naravno da bi bilo super!Ja sam u kontaktu i sa ljudima sa drugih fakulteta...Postoji neka ideja da ove godine sto vise studenata sa svih fakulteta ide zajedno i svi rade u tom smeru.
Javljajte se na mail,jer nisam cesto na forumu...
pozzz

stef

Tradicionalno svi idu preko collegiuma ili preko ZPUa.

dambo5882

Tacno,ali iz prostog razloga sto preko njih organizatori najvise zarade,a studenti najvise plate.Zato smo ove godine odlucili da to malo promenimo i nadjemo najpovoljniju ponudu za studente!!!
Vodili smo se prvo pouzdanoscu agencije,a zatim i cenom.a ovom ponudom smatram da smo dobili i dobru cenu i pouzdanu agenciju,a na svakom je da to proveri

tarantulica

A o kojoj agenciji je ovde reè?  :hmm

qwertz

Ja sam cuo da i Putnik ove godine organizuje ekskurzije. Lepo je sto ima vise ponuda, ali bojim se da ce to voditi samo u razdor i odvajanje generacije. Po meni ipak treba da idemo zajedno?

dambo5882

Vidim da je moj cimer pisao nesto u moje ime,s' obzirom da je on kreten ja se u njegovo ime izvinjavam svim kolegama!
Imamo ponude 2 agencije:jedna je Decenija iz Ks,a druga je Collegium!Videcemo za koju ponudu vlada vece interesovanje,pa cemo po zelji vecine i forsirati odredjenu ponudu.
Tacne informacije (kom jatu cemo se privoleti) mozete dobiti od subote,eventualno ponedeljka :wink:,na ovaj mail: [email protected]!
POzzz i interesujte se kako bi svi isli zajedno :wave:

*

Pa, ponuda Collegiuma je vec izasla... :hmm

igrackica

Collegium je do sada uspevao da okupi najvise ljudi, sto sa pojedinacnih fakulteta, sto zbirno.
Ponude su slicne, cene takodje, bar je tako bilo prosle godine, ali znam da su se ljudi preko ZPU-a mnogo cimali oko viza i da ih je jako malo islo!
Naravno, zurke su bolje organizovane preko Collegiuma, ako je to primarni cilj  :ziveli
U svakom slucaju ce vam biti super, samo da napravite dobru ekipu za bus, posto tu provodite najvise vremena.
Paucicu, nista se ne sekiraj, sve ce da bude extra  :wink:

MiKy

ma najbitnije je koja agencija ima dobre vodice,prevoz i manje-vise smestaj...cene su priblizne zato je bolje da biramo `kvalitet`...i naravno idemo svi zajedno  :~

mikele

Слажем се да је најбитније да сви идете заједно и ја ћу први да покренем причу да се сви заједно организујете и да сами одлучите преко које ћете агенције ићи,тј коју ћете понуду да прихватите.Али битно је да сви идете заједно,а не да буде цепања генерације.
А ту понуду коју изаберете јавно ће подржати и студентски парламент,а врло вероватно и остале организације на факултету,пре свега спортско друштво ФФ.
А све то,понављам поново, са циљем да се избегну ситуације од прошле године када мања група људи 15 дана пред полазак није ни знала да ли ће уопште ићи на екскурзију(надам се да сви знају о чему причам).

MiKy

mikele  :cvet
ko bude imao neke informacije...nadjemo se ovde :wink:

pop

Ponude Collegium-a i Rapsody-ja su izasle i molio bih studente da ne nasedaju na lazne promotere. Ekipa koja radi za Collegium se dobro zna, a ko ne veruje, neka kontaktira direktno agenciju.

Preko nase agencije je ove godine putovalo 7000 studenata, a od toga je bilo cak 200 farmaceuta samo na apsolventskoj ekskurziji.

Uskoro ce na fakultetu biti odrzana i zvanicna promocija ekskurzija, a o tome cete biti uskoro obavesteni. Ko zeli vise informacija, moze me kontaktirati putem privatne poruke.

pop

Pozvao bih sve zainteresovane za putovanje na apsolventsku ekskurziju da dodju u sredu, 26.12.2007., u 16h u amfiteatar 2 naseg fakulteta, gde cemo prezentovati program ekskurzija za 2008. godinu. Bice prikazivani snimci i slike sa ovogodisnje apsolventske ture, kao i od prethodnih godina. Pored Collegium-a i druge agencije ce izneti svoje ponude, tako da iz prve ruke, na jednom mestu, mozete saznati sve sto vas zanima o ovoj temi.