Studenti napravili èasopis po svojoj meri (RLN-realno)

Started by Bred, 07-12-2007, 13:27:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

A. Kalaba ||||
Studenti Beogradskog univerziteta od ponedeljka dobijaju novi èasopis - meseènik „Realno”, koji æe se prodavati na kioscima i ko¹taæe 50 dinara. Mladi ljudi moæi æe da se relevantno informi¹u, ali i da daju svoje predloge.

PROSTOR - Sadr¾aj je osmi¹ljen prema istra¾ivanju agencije „Zenit optimedia", koje je pokazalo da studente najvi¹e interesuju informacije o profesionalnom usavr¹avanju i zaposlenju, studijskim putovanjima, kao i teme koje se bave internet fenomenima, pop kulturom, dinamikom noænih de¹avanja... Sve to je sabrano na jednom mestu i spakovano pod sloganom „Realnost za poneti".
- Realno - uspeh je moguæ, a mi ¾elimo i primerom to da poka¾emo. Meðu mladima u na¹em dru¹tvu postoji taj oseæaj predodreðenosti na neuspeh. Ali, zapravo, sve zavisi samo od nas i na¹e spremnosti da ¾rtvujemo neke stvari - ka¾e za „24 sata" Jovana Rakiæ, menad¾er i izvr¹ni urednik projekta, inaèe, apsolvent Fakulteta organizacionih nauka.
I ostatak redakcije „Realno" èine studenti Beogradskog univerziteta, kojima je ovim projektom dat prostor da istra¾uju, ali i da u startu steknu kontakte za profesionalnu orijentaciju u buduænosti. Svako ko u ovom kontekstu vidi svoje mesto, mo¾e da po¹alje CV i motivaciono pismo na adresu: [email protected]. Takoðe, svakog meseca biraæe se po jedan dopisnik koji æe dobiti priliku da otputuje i napi¹e reporta¾u s neke od zanimljivih destinacija. Kuponi za prijavu nalaze se u èasopisu.

24sata

rodiæ

trebali bi i mi na ovom fakultetu da imamo meki casopis.

Darker

èitkao sam ga danas, za prvi broj nije lo¹ :wink:

50 dinara je cena, i ima ga podosta na kioscima...

tarantulica

Quote from: rodiæ on 11-12-2007, 09:13:53
trebali bi i mi na ovom fakultetu da imamo meki casopis.

:siza: :siza: :siza:

A èasopis je nekad postojao...

Girl

Za to sam se i ja pocepala  :116:  :cvet

Postoji li sansa da se opet oformi neka ekipa, pa da ga imamo opet, Meki ili ne... samo da je casopis  :K

Cecilly

O tome se vec raspravlja ovde:
http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,10130.0.html#lastPost

_d.0.t_

Quote from: 'Darker'50 dinara je cena, i ima ga podosta na kioscima...
pristojna cena. realno.

tarantulica

I?
©ta mislite o èasopisu?

Meni je ok za prvi broj, dobre su im ideje, zanimljivo je pisan, jedva èekam sledeæi broj jer sam ovaj veæ proèitala  :cvet

AquArius

dinamika NOCNIH desavanja .. 
:smekerica:

hehe

Bas me interesuje.

@rodic
ima li smo - Panakeju, koju treba pokrenuti, skoro pa iz korena.

Lero

Kupio
Prelistao
Bacio

Nije h8 al me nista nije privuklo da procitam, sve je nekako povrsno odradjeno, ali podrzavam tako nesto u potpunosti
Cini mi se da ima neki pregled desavanja sto je mnogo kul

Darker

Podr¾ava¹ povr¹no?

Nisam razumeo. Bzvz je, ali podr¾ava¹ tako ne¹to u potpunosti? :hmm

_d.0.t_

podrzhava akciju, ne svidja mu se sadrzhaj. ja sam tako razumeo.

Lero

Podrzavam ideju
Hejt za povrsnost
Ako se poprave moze da bude popularan i uticajan jer tako nesto ne postoji a postoji potreba za tim

Bred

Lero

Ne vidim sad sasvim poentu toga da obrazlazem svoje misljenje osim ako neko na ovom forumu ne radi ili je na neki drugi nacin povezan sa casopisom.
Mada opet, ne vidim ni poentu iznosenja svog misljenja po forumima tako da je to svojevrsan paradoks, zar ne