Paris Hilton je ponosna na njih

Started by Bred, 07-12-2007, 14:28:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Stil ¾ivota mlade bogata¹ice Paris Hilton, koju plaæaju samo da bi dolazila na ¾urke, san je hiljada „d¾etsetera“ ¹irom sveta - pa i u Srbiji...
Peða D Boj
„HITMEJKER" Na pet albuma, koliko je snimio, "Jugoslovenka" je jedini hit i to otprilike pre 100 godina. Pravi ¾urke, skandale. Jedan od dokaza da lo¹ marketing ne postoji jeste „vaðenje budale" u VIP Velikom bratu. Polni organ mu je osigurao jo¹ mnogo „nepomuæenih" godina slave.

MARKO Veliki brat & CO
SLAVA Marko, Ena, Sava, Miki, Maja... Nesuðeni studenti i potencijalne voditeljke, koji su imali tri meseca za bacanje i tako su postali medijski hit. Posle svaða, ogovaranja, pranja zuba, tu¹iranja i spavanja u kuæi u Ko¹utnjaku, ipak su finansijski profitirali i, ¹to je jo¹ va¾nije, zauzeli zvezdano mesto u medijima.

Anabela Basalo
UH-AH-OH Od erotskih prièa za hotlajn napredovala je u knji¾evnicu. Pre knji¾evne slave, radila je kao kelnerica, prodavaèica, radnica u tajm ¹eringu. Sedam godina je pisala erotske tekstove za „hot lajn". Slikala se za „Plejboj" i svaku priliku koristi da svoje romane ¹to bolje proda, a u tome joj poma¾e seksi imid¾.

Nata¹a Kojiæ
TALENAT Da li mo¾ete da se prisetite refrena ijedne pesme Kebine æerke Ta¹e? Na svom sajtu Nata¹a ka¾e: „Sviram klavir, malo i gitaru, komponujem svoje pesme, tu i tamo tekstove takoðe, ali na prvom mestu je pevanje i uop¹te ¹ou-biznis, slikanje". Novine su pisale o njoj èak i kada je pala u kupatilu.

Jelena Karleu¹a
TANGA Popularnost duguje prepucavanju s drugim „estradnim umetnicama", tituli lokalne gej ikone, delovima tela u XXL velièini, garderobi u XXS velièini... Svemu, samo ne pevanju. Svojevremeno je na humanitarnu aukciju donela svoje kori¹æene tanga gaæice.

Ksenija Pajèin
KOZMETIKA Èak ni sama nikada nije krila da ne zna da peva, a pevaèica je. Navodno, ¾ivi od muzike. Na Vikipediji pi¹e: „Ksenija Pajèin je popularna srpska pevaèica turbofolk muzike, kozmetièarka, modna dizajnerka i fotomodel". Sve odjednom ili jedno po jedno?

24sata
---

Dakle ja sam se valjao dok sam ovo citao :siza: