Predsednièki izbori 2008- I i II krug

Started by darusaz, 12-12-2007, 17:44:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

willie the scot

ne mogu da verujem sta se desava...

toma ima najbolju kampanju. tadic se totalno pogubio...

dss se trti kao i uvek...na kraju ce podrzati tadica. velja psuje... na kraju ce podrzati tadica.

cak i ako toma pobedi na izborima vodice politiku kao tadic. samo cemo dobiti negativni pr.


uvek treba da obidjemo jos jedan krug i da podsetimo svet kakve smo budale.

 

drago mi je samo sto je tadic dobio samar od radikala u vidu onog "srijem hrvatskoj". krajnje je vreme da raskrsti sa cedama, cankovima, koracima i sl. devijacijama humanog lika.


dissolved girl

e a meni posle onog tominog obracanja zenama bas zao sto nije pobedila milanka karic.mislim ako vec ovu dekadu treba proglasiti dekadom zena,onda je valjda red da nam zena bude i na celu zemlje.mislim da bi toma tada bio bas ponosan na srbiju.

dirigent

Treba gledati vecerasnji TV duel.
 
    A kampanja demokrata gde podsecaju na 90-te je prilicno otuzna. Nacelno je tacno sto oni inputiraju, ali ta patetika kod mene nece proci jer su ovo izbori 2008. godine , a ne neka tamo `93.

     Ako demokrate zele moj glas , treba da pokazu zasto je njihov sadasnji program bolji od sadasnjeg programa SRS , a ko je ko bio znamo mi to dobro i kad bi oni ili ovi odlucivali na osnovu toga niko ni nebi ni izasao na izbore.

Bred

Naravno da ovde ima svako pravo da izrazi svoje misljenje i stav makar on ne bio Zut ili Cedonista :!

Quote from: willie the scot on 29-01-2008, 23:51:57
ne mogu da verujem sta se desava...

toma ima najbolju kampanju. tadic se totalno pogubio...

dss se trti kao i uvek...na kraju ce podrzati tadica. velja psuje... na kraju ce podrzati tadica.

cak i ako toma pobedi na izborima vodice politiku kao tadic. samo cemo dobiti negativni pr.

uvek treba da obidjemo jos jedan krug i da podsetimo svet kakve smo budale.

drago mi je samo sto je tadic dobio samar od radikala u vidu onog "srijem hrvatskoj". krajnje je vreme da raskrsti sa cedama, cankovima, koracima i sl. devijacijama humanog lika.
Willy  :pljes:

Sto kaze jedan moj drug/poznanik- Cuti, Tadic je jos tamo i najumereniji. [misli se na ds].  :wink:




philoserbiana

iscekujem vecerasnji duel sa nestrpljenjem..."jedva cekam da nedelja prodje"
sanjala sam kako ja prebrojavam glasove i kako otvaram koji listic tako tamo pise toma nikolic,a ja ne mogu da verujem...Boze,pomozi  :hmm

Vampire 666

#305
 ASNS POZVALA ČLANSTVO DA GLASA ZA TADIĆA

Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata pozvala je svoje članstvo da u nedelju, 3. februara izadje na izbore i glasa za predsedničkog kandidata Demokratske stranke Borisa Tadića.

'Glasajući za Tadića iskazaćemo opredeljenje za stabilnu i evropsku Srbiju', navodi se u saopštenju ASNS.


SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA PODRŽALA TADIĆA

Socijaldemokratska partija, na čijem je čelu Nebojša Čović, pozvala je svoje članove i sve 'socijaldemokrate u duhu i mišljenju' da u drugom krugu predsedničkih izbora glasaju za kandidata Demokratske stranke Borisa Tadića.

'Ovo je vreme sudbonosnih odluka za građane Srbije i državu Srbiju i zato su nam potrebni prijatelji na svim stranama. Potreban nam je predsednik koji je rado viđen i u Moskvi, i u Vašingtonu i u Briselu, koji, uvećavajući naše sanse na Istoku, neće umanjiti naše šanse na Zapadu', navodi se u saopstenju SDP-a.

Ta stranka još ukazuje da je 'za nejake zemlje i male narode uvek opasna politika jednog rešenja i jednog oslonca', jer u vremenima sudbonosnih odluka takva politika može da bude i pogubna.

Maslacak

Obratite pa¾nju na poruku koja kru¾i mobilnim telefonima :trfr: :trfr:

"Poèela je akcija: 'Sakrij babi liènu kartu da ne bi odluèivala o tvojoj buduænosti'! Mladi pokrenite se! Da osvojimo Evropu zajedno! Podr¾i, ¹alji dalje! Ovo nije lanac veæ naèin da se spasi dr¾ava!"

:116:

Wlada

То су радили у Пољској... Порука је дословце преведена и пуштена.  :roll:

Roben

DS-ovci su se stvarno uke*ali, to se vidi po kampanji.
Kostunjavi standardno, nit smrdi, nit mirise

Vampire 666

 MAĐARSKA KOALICIJA PODRŽALA TADIĆA

Mađarska koalicija pozvala je danas svoje birače da 3. februara izadju na izbore i svoj glas daju predsedničkom kandidatu Demokratske stranke Borisu Tadiću.

Poziv je rezultat niza razgovora koji su do danas vođeni sa Tadićem i čelnicima Demokratske stranke, saopštio je predsednik Saveza vojvođanskih Madjara Ištvan Pastor.

'Tadića vidimo kao jedinog kandidata koji može da nam bude dugoročni politički partner u realizaciji naših opredeljenja sadržanih u izbornom programu madjarske koalicije', izjavio je Ištvan Pastor.

On je rekao i da je dogovoreno da se odmah nakon drugog kruga predsedničkih izbora obave razgovori o tome šta zajednički treba da se učini, kako bi se elementi tog programa u dogledno vreme realizovali.


SNV KOSOVA I METOHIJE ZA BORISA TADIĆA

Srpsko nacionalno veće Kosova i Metohije pozvalo je Srbe u pokrajini i raseljene sa Kosova da u drugom krugu izbora za predsednika Srbije glasaju za Borisa Tadića.

SNV 'smatra da je više nego bitno da u trenutku kada se odlučuje o budućnosti našeg naroda i države, građani sagledaju pravo stanje i glasaju za demokratsku, jaku, stabilnu i celovitu Srbiju, posebno ako se ima u vidu kontinuitet delovanja politike oko Kosova i Metohije i situacija gde se ubrzano želi da reši budući status naše pokrajine'.

SNV Kosova i Metohije u saopštenju navodi da samo jaka i prosperitetna Srbija, Srbija koja ubrzano korača ka Evropskoj uniji, može da sačuva svoj suverenitet i integritet i da obezbedi stabilnost svim svojim građanima na celoj teritoriji.

U organizaciji čiji je predsednik vladika raško-prizrenski Artemije, nadaju se da će Srbi na Kosovu i Metohiji i oni raseljeni 'imati u vidu kada i pod čijom vlašću su proterani sa svog praga i da će u drugom krugu za predsednika Srbije svoj glas dati demokratskoj Srbiji i predsedničkom kandidatu Borisu Tadiću'.

SNV apeluje na demokratske snage u Srbiji 'da budu jedinstvene i da odsudnom trenutku za državu Srbiju jedinstveno, sa Tadićem na čelu, istraju u pobedi za Srbiju celovitu i jaku sa Kosmetom unutar svojih granica vode putevima saradnje sa svim državama u svetu, sa Evropskom unijom i Rusijom'.


willie the scot

jeste dobili na kucu borisov poziv studentima da glasaju?

brate...kakve uhode...odakle njemu moja adresa?odakle zna da sam student? fakultet saradjuje sa strankama? ili policija saradjuje sa strankama? :>

covek vodi kretensku kampanju. na pocetku sam bio uveren da je nemoguce da izgubi ove izbore, sve sam manje ubedjen u to.

*

E, ja sam dobila isto...

I bas sam bila  :hmm

BK

Bas sam i ja danas to htela da kazem ovde na forumu...ni ja ne mogu da verujem...kad sam videla svoje ime i prezime... bas sam bila besna
Sigurnmo da se plasi da ce izgubiti, jer su ljudi generalno nezadovoljni...i hteli bi bilo kakvu promenu...ali od dva zla treba da izaberu jedno, trebalo bi manje zlo, ali da li uopste postoji?

Darker

Quote from: lijepa bosanka on 29-01-2008, 22:30:59
DSS mi je uvijek bila jako simpatièna stranka...i davno rekoh da im je najveæa gre¹ka ¹to vladu nisu formirali sa SRS!!!

Sla¾em se. To je gre¹ka za Srbiju! Jer da su tako uradili DSS ne bi vi¹e postojao kao ni njihove ljigav¹tine. Iskreno ¾elim da podr¾e Tomu u ovom krugu. I da nestanu sa lica zemlje!
Sa radikalima zna¹ na èemu si, a pravo zlo su DSS, koji su demagogiju i hipokriziju razvili do neverovatnih razmera.
Gore je nepravi prijatelj nego pravi neprijatelj! :namcor :namcor

Vampire 666

Poštovane građanke i građani,

I u drugom krugu Liberalno demokratska partija oseća odgovornost i obavezu prema politici konkretnih promena u društvu.

Za nas je bilo neprihvatljivo da u drugom krugu predsedničkih izbora zastupamo drugačiju politku, ali je to bila prilika za dogovor o načinu na koji ćemo ostvariti evropske interese Srbije kroz partnerstvo sa Borisom Tadićem i Demokratskom strankom.

Ponudili smo razgovore Borisu Tadiću, bez ikakvih uslovljavanja, sa jedinim ciljem-hoćemo da evropski put Srbije bude svim građanima jasan, kao i da budu jasno definisane one snage i sredstva kojima će biti stvorena evropska Srbija.

Birači Liberalno demokratske partije bezrezervno su prevropski orijentisani. LDP je, kao partija, po svojim stavovima i vrednostima koje zastupa, potpuna suprotnost radikalskoj politici i Tomislavu Nikoliću, sa kojim su, na žalost, svi, na političkoj sceni, pa i Boris Tadić, napravili previše nedopustivih kompromisa.

220 000 birača podržalo je na ovim izborima svojim glasovima jedan jasan dogovor oko poslova koji se u Srbiji moraju uraditi: bezuslovno krenuti ka Evropi. Sprovesti novu i drugačiju kosovsku politiku. Obezbediti punu saradnju sa Hagom, a zatražiti odgovornost za one koji je sprečavaju. Pokrenuti državu da punom snagom krene u borbu protiv tajkuna.

Tadićeva politika "srednjeg puta" - i Kosovo i Evropa, i Koštunica i promene, i berza i kolhoz, do sada nije pokazivala razumevanje za naše stavove. Smatrali smo da je drugi krug izbora prilika da se to dogodi.

Boris Tadić na to nije pristao.

Predsedništvo LDP-a takav stav uvažava i uprkos svemu poziva svoje birače da se 3. februara opredele slobodno, prema sopstvenoj savesti i u skladu sa ličnim uverenjima. Liberalno demokratska partija poštovaće odluku svakog birača, jer činjenica da je neko glasač LDP-a znači da ume da bira i odlučuje.

Predsedništvo Liberalno demokratske partije