VAZNO! GENERALNA PROBA I POSLEDNJE OKUPLJANJE ZA OVU KALENDARSKU GODINU

Started by nigor022, 15-12-2007, 19:33:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nigor022

U utorak, 18.12. u 18h odrzace se generalna proba pred nastup koji nam predstoji 21.12 na fakultetu (u pitanju su seminari FIDa). Dakle vidimo se u UTORAK, petak na nastupu, i poslednja proba za tekucu godinu je 25.12. Tad cemo najverovatnije u holu (e to ce biti ledeno iskustvo) proci CELOKUPAN PROGRAM, da sumiramo i vidimo sta ide, sta nekako ide, a sta ne ide. Eto... ajd da se sakupimo makar na 3 probe kako valja...

Masha

U utorak se vidimo! Slazem se sa ovim okupljanjem. Potrebno je da budemo tu, svi, ako je ikako moguce. Pa, do pevanja  :wave:

katarina

Na moju zalost,kako stvari stoje, ja vise necu moci da dolazim aktivno na hor. Cak sam sanjala da me je Djole izbacio sa hora i rekao mi da se vise ne pojavljujem zbog neredovnosti.
Utorkom ne mogu zbog vezbi, a petkom kad dodjem, dosla sam, jer sam u proteklih par imala uvek neke obaveze. Cak i moja nada da nam(vam) budem korepetitor je pala u vodu, ne znam zasto.
E bas mi je zao!

dirigent

natasha

Cula sam da vas je na prosloj probi bilo "mnogo"-koga god da pitam,nije bio juce na gen.probi.
Posto znam pesme, "kao pesmicu" (od poljske,djole,znas vec  :b7:) racunaj na mene u petak!  :wave:

Masha

Quote from: natasha on 19-12-2007, 15:04:01
Cula sam da vas je na prosloj probi bilo "mnogo"-koga god da pitam,nije bio juce na gen.probi.
Posto znam pesme, "kao pesmicu" (od poljske,djole,znas vec  :b7:) racunaj na mene u petak!  :wave:

E, pa nisi pitala prave ljude  :wink:. Svima koji su se u utorak pojavili na probi zelim da udelim po jedan  :cvet. Neki su zaista opravdano izostali, ali su bili na prethodnih 5-6 proba tako da ne sumnajmo u to da ce program otpevati prilicno dobro. Djole je i sam pomalo ljut na one koji se na probama ne pojavljuju jer svaki hor je prica za sebe. A mi u petak pevamo nove pesmice. Vidimo se u petak  :~

Ayrton Senna

natasha

Djole je i sam pomalo ljut na one koji se na probama ne pojavljuju jer svaki hor je prica za sebe. A mi u petak pevamo nove pesmice. Vidimo se u petak  :~
Sto se tice MOJE malenkosti,nemo' da brigas,masho!
Osetih se prozvano,pa reko' da ti napiskaram stogod.Elem,Djole nije ljut,barem ne na mene,(naprotiv!)jer sam jedan od najredovnijih clanova u kud-u "Tucovic".Zasto ovo isticem-zato jer sam pesme koje nas hor peva sada,pevala pre 7 meseci....i na vrh su mi glave da ih opet ponavljam.sto se tice novih pesama,naucila sam ih na probama.
:box :box :box :box :box :box :box :box
Nije natasha repa bez korena... :happy:

Masha

Svaka cast za redovnost u KUD-u "Tucovic". Ali, ovo je tema posvecena horu farmaceutskog fakuteta koji se zove Raskovnik.

zoe

Драга Наташа,

Не свиђа ми се много твој став, а сад ћу покушати да образложим и зашто.

Познавање нотног текста је предуслов (или боље речено conditio sine qua non) за стварање музике. На нашем хору, хвала Богу, сви познају нотни текст, баш као и ти (иако ти можда тако и не мислиш).

Хор није група појединаца у којој свако зна свој текст и свако за себе ствара своју музику. Хор је ансамбл. Сваки ансамбл је прича за себе. Потпуно нова јединка. Музика КУД "Туцовић" није иста као музика Хора "Расковник". И хвала Богу па је тако. Јер у томе и јесте чар музике. Што је непоновљива. Један хор не може два пута исто нешто отпевати, а камоли два хора.

Дивно је што си редовна у "Туцовићу", а још би дивније било кад би била редова и у "Расковнику". Једноставно, имала би више музике.

dirigent

Treba napraviti spisak dolazaka ,cisto radi uvida koliko ko ima vremena i interesa da dolazi na hor. Bez toga prvo uradjenog , izbegnite medjusobne polemike.

Sto se mene tice do god smatram da proces rada nije ugrozen znacajno neredovnim dolascima necu komentarisati nista.
     Medjutim krenuli smo da radimo vece zalogaje . Hendlova `Hallelujah` ima da se uradi i za to ce trebati malo veca posecenost , tako da ocekujte da cu malo poostriti kriterijume u narednom semestru.

Molim aktere ove debate da ne odgovaraju ili repliciraju na ovaj post.

Yoda has spoken! 

philoserbiana

lepo pevajte sutra...mislicu na vas dok budem radila kolokvijum iz tehnologije...mnogo mi se peva,ali stvarno ne mogu da dolazim na probe...a kada shvatim da ne mogu da budem redovna,ja onda  ne zavaravam niti sebe niti druge...puno vas volim,volim nas hor,volim svaku notu nase horske partiture,svaki akord koji zajedno otpevasmo...zivi i radosni bili...od Boga vam zdravlje i dobar glas koji se daleko cuje...valjda cu vas sutra cuti u kuli B... :cvet :cvet :cvet :a :a :~ :~ :~

Masha

Quote from: philoserbiana on 20-12-2007, 23:39:19
lepo pevajte sutra...mislicu na vas dok budem radila kolokvijum iz tehnologije...mnogo mi se peva,ali stvarno ne mogu da dolazim na probe...a kada shvatim da ne mogu da budem redovna,ja onda  ne zavaravam niti sebe niti druge...puno vas volim,volim nas hor,volim svaku notu nase horske partiture,svaki akord koji zajedno otpevasmo...zivi i radosni bili...od Boga vam zdravlje i dobar glas koji se daleko cuje...valjda cu vas sutra cuti u kuli B... :cvet :cvet :cvet :a :a :~ :~ :~
Philo, potpuno si me raznezila  :happy:. Nedostajes nam i hvala ti  na podrsci. A i mi tebe volimo i cesto pominjemo  :cvet

natasha

Quote from: Masha on 20-12-2007, 22:44:55
Svaka cast za redovnost u KUD-u "Tucovic". Ali, ovo je tema posvecena horu farmaceutskog fakuteta koji se zove Raskovnik.
ja kad god dodjem na probu TEBE neba.Sazvakano necu ponovo da zvacem,ma gde jela istu stvar,stvar je ista,tako da teritorija nema ulogu vecu,vec pesma!  :F
ko razume,shvatice!  :djavo

zoe

Наташа, с пуним правом кажем ти да немаш појма о чему причаш... :ball2: