VAZNO! GENERALNA PROBA I POSLEDNJE OKUPLJANJE ZA OVU KALENDARSKU GODINU

Started by nigor022, 15-12-2007, 19:33:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

natasha

Quote from: zoe on 21-12-2007, 11:29:27
Наташа, с пуним правом кажем ти да немаш појма о чему причаш... :ball2:
:F

Lence

Nikad nisam isla u muzicku skolu, ne znam da citam s lista, nisam narocito talentovana, ali volim da pevam... Zato sam i krenula na hor, da bih uzivala u muzici i stvaranju neceg lepog. Jeza koju osetim SVAKI put kad pevamo Jedin svjat ne moze ni sa cim da se poredi. To donekle objasnjava moju redovnost. Ja u probama stvarno UZIVAM i volela bih da i drugi clanovi hora osecaju isto. Da bi nesto cvetalo potrebno ga je voleti i zalivati.
  Nemojmo da se svadjamo oko toga ko, kad i koliko dolazi. Treba ostalim studentima da saljemo lepu sliku sloge, zajednistva i borbe za zajednicki cilj, a to je duhovno oplemenjivanje, kako nas izvodjaca tako i slusalaca. Ovako ispada kao da nas teraju da idemo na hor. Potrebna je samo dobra volja i ljubav prema onome cime se bavis!
  Radujem se danasnjem koncertu...   :wink:

Darker

Girl fight!!! :loptica: :loptica: :loptica:

Ajde sada ozbiljno, dajte se uozbiljiti  :cvet
Natasha, recimo da ako zna¹ repertoar napamet, mo¾e¹ time da pomogne¹ nama koji ga ne znamo ba¹ najbolje, redovnim dolaskom na probe. Zna ga i recimo Sava, hvala mu ¹to redovno dolazi, inaèe bi basovi napredovali jako sporo :cvet
Zoe, ne mo¾e¹ da ka¾e¹ nekome da nema pojma o èemu prièa, berem ne na forumu, potrudi se da to malo uoblièi¹ u formu koja NE PREDSTAVLJA VREÐANJE :cvet

Samo argumentovana, kulturna diskusija, nema potrebe za negativnom energijom :wink: Svi smo tu da bismo èinili ne¹to pozitivno, dakle pevali u horu, nema mesta ni sujeti ni negativnoj energiji.

dirigent

kvoc, kvoc, kvoc aman dosta vise ODMAHSADAODMAH, da vam ne bi dosao ko Bata zivotinja u tigrovim gacicama.  puc

Elem , niste bili losi danas.

Jedin svjat ste isli na ruku sto je dugorocno bitno , malo smo pali (zbog neupevanosti, te bi trebalo hor da se skupi ranije, a ne da upevavam deset minuta pred nastup) pa nije zvucalo iz prvog lica onako kako bi `trebalo` , ali to se da ispraviti na nacin pomenut u zagradi  :pst

SING!?  :batina  :batina za neke stvari potreban je ceo hor bar na jednoj probi da se usaglasi ono sto se zna...

Bojerka iznenadjujuce dobra. Malo se zuri (ko i uvek )

Guantanamera - Soprani  puc . Ostatak nemojte kad nesto krene naopako da vas vuce inercija , potpuno ste pevali bez kontrole , a na probi smo tako lepo iznivelisali sta treba uraditi.

Nabuko  :pljes:  :pljes: Sopran 2 malo intenzivniji na mestu gde se dele , inace sa razumevanjem otpevano.

Sve u svemu vidimo se u utorak i drz se u narednom semstru , jerbo cemo pripremati koncerte van fakulteta.

dirigent

A da evo spisak imena ljudi koje sam naucio: 

Sopran 
Neda , Jelena , Brankica, Milena , Jassmina , `Kristina` , Ivana , Marija

Alt
Ana, Natasa,Masha,Milica velika, Milica mala, Sesa, Tijana , Katarina, Vesna

Tenor
Marko, Steva,Igor, iiiii... znate vec ko

Bas
Sava, Willie, Darker , Marko , Igor

izvinjavam se koga sam izostavio poimence , ali znam mu fizionomiju

A da i Djordje...  :roll:

natasha

Svaka cact,dirigente  :wink:,kad se pre dohvati kompjutera,da das komentar!  :lol2:
Slazem se sa tobom da smo malo pali u nekim pesmama,ali ce valjda sve krenuti na bolje kako vreme izmice,sto se pevanja tice.  :roll:
Pozz! :wave:

zoe

Лепо је лепо било! :happy:
Волем наш хор! :happy:

Е, у уторак се сви видимо још један пут у овом семестру и онда на заслужени распуст.
Требало би да отпевамо цео или скоро цео програм, да видимо где смо, шта смо, куда ћемо.
И да попричамо о неком генералном плану за идући семестар!

:~ :~ :~

katarina

U utorak cu da dodjem sa tehnoze u belom mantilu samo da vas vidim i mahnem:(

dirigent

[youtube=425,350]NJCTBITKR60[/youtube]

Srecna Nova i bozic! Evo jedan link iz Bahovog bozicnog oratorijuma.

Poslusajte klince kako aktivno i angazovano pevaju i grizu svaku notu.
       Ovo je vrhunsko izvodjenje i ovako se peva Bah i barokna polifonija.

Lepo ste pevali na probi danas i zadovoljan sam , ali sam postavio ovo da se ne zanesete.

Darker

Sram nas i stid bio, kako se nismo setili da uradimo himnu Svetom Savi(savo :~) te da je izvedemo danas u holu :F :stid: :wall:

Bred

philoserbiana

i ja bih dosla da otpevam himnu sa vama...dobro,de,dobro...na greskama se uci...ziveo sveti Sava i hor Raskovnik  :cvet