Odg: Fizika

Started by tijana, 16-12-2007, 22:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

tijana

E, wlado, mislim da govorim u ime velikog broja ljudi, a ako ne govorim jbg, kada kazem da mi blago receno gnjavish svaku jbnu gangliju sa tvojim shlixtanjem i tvojom "informisanoscu" i tvojim "predstavnishtvom" i zbog tebe me nervira sve shto pochinje na slovo v nema veze, fizika je prosla,i procice i prva godina,kao i tvoje predstavnishtvo, pa ce widimo medju obicnim smrtnicima. :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :batina :batina :batina

Wlada

:116:

имам те у виду

Тема је физика!

hulio_salinas

Tijana, i ljudi koji delite njeno mi¹ljenje, kada biste znali koliko je truda, strpljenja i energije potrebno za tu INFORMISANOST i PREDSTAVNI©TVO, rekli biste samo HVALA, a ne ovakve GLUPOSTI.

Budite sreæni da imate nekoga ko vas bombarduje inoformacijama, jer su taène informacije na fakultetu izuzetno vredne. Pitajte starije kolege ¹ta bi oni dali da imaju nekoga kao ¹to je Wlada. Svakodnevno imate taène i precizne informacije i o svemu ste maksimalno obave¹teni.

Budite ljudi! Vidite malo dalje od nosa. :cvet

Bred

Pokusacu da budem maximalno taktican...

Kad se setim samo kako je hulio nervirao svoje kolege upravo ovim o cemu ti pises tijana na pocetku svoje "karijere"  izgleda mi smesno ovo o cemu ti SAD pises tijana jer su ti isti ljudi kasnije uvideli OGROMNE prednosti takvog nacina komunikacije. I tu nema veze "slihtanje" sa odredjenim nivoom , kulturom ponasanja i postovanja autoriteta profesora. Ma kako vama izgledalo.

Drugo, zasto  niste nekog drugog predlozili za predstavnika ako ste nezadovoljni? :wink:

Koliko ja znam, Wlada se jedini javio a i da nije, on je izabran VASOM voljom i zeljom.

Imacete priliku sledece godine da predlozite i izaberete drugog predstavnika ako vam ovaj ne odgovara.  :wink:

Iz moje perspektive, a 5 punih godina sam na faxu, bolju garnituru ljudi u Studentskom parlamentu niste mogli dobiti niti smo mi uopste imali! Ugled studentskih organizacija je proslih goina bio veoma veoma nizak upravo zbog predstavnika koji su samo nosili tu titulu a za studente koga briga. Da li treba da spominjem da su gledali samo svoje du*e i u skladu sa tim, licnim interesima, odredjivali datume polaganja ispita iako su se sami profesori krstili na konacan takav raspored ispita??
Ali istrpeli smo i izdrzali i postavili odredjene standarde koje predstavnik treba da ispunjava.

Trece, uvek ce biti nezadovoljnih ljudi. To je jednostavno po defaultu tako. Ne mozete svima udovoljiti a uvek ce biti i onih 0,01% koji ce na sve imati zamerku.
:wink:

Darker

Quote from: tijana on 16-12-2007, 22:12:00
E, wlado, mislim da govorim u ime velikog broja ljudi, a ako ne govorim jbg, kada kazem da mi blago receno gnjavish svaku jbnu gangliju sa tvojim shlixtanjem i tvojom "informisanoscu" i tvojim "predstavnishtvom" i zbog tebe me nervira sve shto pochinje na slovo v nema veze, fizika je prosla,i procice i prva godina,kao i tvoje predstavnishtvo, pa ce widimo medju obicnim smrtnicima. :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :batina :batina :batina

Ja bih rekao da se neko samo zaljubio :K