Za koga cete glasati na predsednickim izborima?

Started by Girl, 17-12-2007, 22:01:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Darker

Quote from: Bred on 05-01-2008, 16:26:43
bojim se da "nedemokratski" simpatizeri ne mogu na ovom forumu da dodju do izrazaja od, kao i uvek, prilicno agresivnih Cedonista.  :K :wink:

To je zato ¹to nedemokratski simpatizeri ne znaju ¹ta je internet i deluju po maximi:" neæemo valjda da nam deca uèe engleski i kompjutere u ¹koli??" :wall: :wall:

U sv.sl. drago mi je da su farmaceuti svesni i osve¹eæni :pljes: :pljes:

Bred

A ovo je prilika da pozovemo i te "nedemokratske" da se IT obrazuju kako bi mogli da se ukljuce i u ovakve politicke diskusije :wink: :K

Darker

Svakako!
A verujem da æe ih to nauèiti jo¹ neèemum kao na primer po¹tovanju tuðeg prava, mi¹ljenja itd. Na kraju krajeva, forum je jedna vrlo demokratska stvarèica, da ne ka¾em medij... :K
No, odosmo u off.

Elem, jedna od dobrih stvari koje primeæujem je da se centar polako ali sigurno pomera ka DS-u sa DSS-a. Za to je vrlo verovatno odgovoran i Èeda, jer je povukao malo te¾i¹te sa radikala, ali i sam Ko¹tunica sa svojom ni-on-sam-ne-zna-kakvom politikom balans=autokratija :K

Jedna smo od retkih zemalja u kojima centar nema apsolutnu dominaciju, veæ je to desnica. Razni analitièari su jo¹ na parlamentarnim izborima govorili o tome. A stabilni centar=stabilna politièka de¹avanja=stabilna zemlja. :wink:

Bred

Pa ja bih pre rekao da se DS polako ali sigurno presaltava ka levici  :wink:
Verujem da ce Kostunije tesko sebi u buducnosti obezbediti iole znacajnu politicku egzistenciju. Sem ako se ne prisalta radikallima pa da ga oni vuku.  :wink:

Darker

Vispren je on :wink:

A ne bih se slo¾io da DS ide ka levici, èak au contraire :cvet

vucko81

Ceda je olicenje demokratije hehhehhehehehehehheheh

Bred

vucko, mi ovde pokusavamo da budemo mali opsiriji od samih konstatacija i izrazavanja licnih animoziteta tipa "ceda je drogeras", "boris je derpe" i tome slicno, kapis?
:wink:
D, po nekoj logici ako ide ka levici, mora proci i preko centra?? :wink: :K

Darker

Ma pobrkao si :K Ne ide DS do centra, nego se centar pomera ka DS-u, a on je tu gde jeste :wink:

Recimo ima¹ skalu, na kojoj su LDP, DS, DSS, Sps, Radikali. Skazaljka se pomera :happy:

Wlada

Код нас левица не постоји.
Постоји само пар социјалдемократских странака + десничари + они који ни сами не знају где се налазе.

Апсолутна доминација не постоји нигде на свету... Увек је то нека клацкалица између десног и левог центра у у развијеним земљама, и строге деснице и левице у слабије развијеним државама.

Darker

Ma sla¾em se, skapiraj ¹ta htedoh reæi :cvet

igrackica

E, mene zanima procena, sta mislite koliko ce ko da osvoji.
Recimo, ja se nadam da ce Ceda i Tadic imati zajedno vise od Nikolica i Ilica, jer sasvim sigurno ce Cedini u drugom krugu glasati za Tadica, a za Veljine i nisam tako sigurna, deo da, ali deo ce verovatno skrenuti ka radikalima.
Sam Kostunica je proslost, narod je uvideo njegovu nekriticnost, zanesenost i ostale dobro poznate osobine, da ne vredjam...

Dakle, cenim da ce Nikolic imati preko 30%, Tadic oko 27-8%, Ilic do 15%, Cedica nadam se 10% i na ostale da se raspodeli preostalo(sa jedno 3% nevazecih).

Girl

Mislim da Ilic nece imati toliko.

Hehe, preduhitrila si me!  :cvet
Od sad mozete da stavljate ovde svoje procene rezultata izbora. Znaci vase misljenje koliko ce procenata glasova imati svaki od kandidata, sto objektivnije vidjenje.

Apropo Al-Jassinog stava, posto nas mnogi politicari dugo vec prave ludima, nije ni cudo kad neko drugi zapeni i buni se protiv toga, ne?  :cvet

Pitam se ko je odavde glasao za Mrkonjica!!??  :wall:
Kome je bilo dobro za vreme 90-ih, a blo je to na ustrb drugih, taj ce glasati za njega.

Darker

Ko¹tunije nije pro¹lost, èak mislim da bi mogao da iznenadi, kosovo mu je najjaèi adut :wink:

E sad koji procenat naroda bi voleo da vidi ortodoxnu seljaèinu za predsednika :K
Takoðe ne mislim da æe èeda ima 10 posto, veæ dosta manje... Kao i Mrkonjiæ. Dakle realno je da èeda dobije Mrkonjiæa, ali Velju te¹ko. Ako mislite na kladionicu sa tim :K

JA bih za MArjana Ristièeviæa glasao, ipak je nekad bio rock D.J.(odo da tra¾im klip na you tube-u) :run

Al-Jasmina

:nene: Necu da glasam za Risticevica, taj hoce da uvede porez na neudate i neozenjene izmedju 25 i 35  :lol: :lol: :lol: budalasto!

@Girl :cvet
ja sam pre svega mislila na politicare koji pene za govornicom
i koji padaju u delirijum...

Nisam ni za to da nam politicar bez ikakve strasti ravnim tonom prica o necemu ali... :happy: zlatna sredina...

Mislim da ce najvece cudo izbora biti to da uopste dodje potreban broj ljudi.. :)):

willie the scot

tadic-50%
ceda-7%%
velja-8%
toma-20%

ostali-15%.

mozda sam dao previse tadicu,...sta cu...decko je simpa :K

mislim da ce stranke kao sto su radikali, ldp, i sl. shljam u bliskoj buducnosti imati sve manju podrsku i da ce zavrsiti u recycle bin-u sa ma`nitim vukom.