Za koga cete glasati na predsednickim izborima?

Started by Girl, 17-12-2007, 22:01:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

mimil

Quote from: dirigent on 16-01-2008, 08:14:20
Jeste li culi izjavu Ramba Amadeusa? Kad su ga pitali za koga ce glasati i zasto rekao je za Tadica , zato sto je naljepsi covjek. A obrazlozio je da i ljepota moze biti razlog da se nekom pokloni poverenje izmedju ostalih!!

kad vec predsednik ne moze da nam bude pametan, barem neka bude lep  :)):

Wlada

Без увреде, сви кандидати осим Тадије су праве карикатуре од људи (Веља главоња, Мркоња пегавац, Чеда са подочњацима "А ла учио од Маршићанина", Тома сабласни косач, Марјан...).

Bla_bla_blaaaa

E pa sad...Onaj ko nije za Tadica reci ce da su svi sem njegovog kandidata karikature :P

O ukusima i politici dakle ne treba raspravljati  :run

darusaz

А ово "сабласни косач" јел то нека алузија због оне повезаности са местом директора градског комуналног у Крагујевцу?  :hmm  :batina

alexica

Quote from: Wlada on 17-01-2008, 20:16:13
Без увреде, сви кандидати осим Тадије су праве карикатуре од људи (Веља главоња, Мркоња пегавац, Чеда са подочњацима "А ла учио од Маршићанина", Тома сабласни косач, Марјан...).

eeee ovo je vec malo suvise
moja profesorica srpskog je imala obicaj da kaze (verovatno jos uvek) kad covek nema dobre argumente napada protivnika tamo gde moze (glavonja,pegavac...)

tarantulica

[off]Ovo je izbor za miss, tj. mistera?[/off]  :hmm

Enea

#141
hahaha
meni se dechko stalno smeje, kada poshaljem pusu Dinkicju.. rlno najsimpatichniji je... a ovaj se smeje, shta kao to je politika? > ma, pusti ja sam zena!



ka' cje da pochu Seranovi? ebo ih placjeni termin!

Darker

Dodik je podr¾ao Tadiæa i napljuvao Tomu najstra¹nije :shock je l' sam ja ne¹to propustio? :K

Марко Видојковић
Добар пандур, лош пандур
Улазак у ЕУ је улазак у систем ком ћете моћи да се обратите ако вас рођена држава малтретира

Браћо и сестре, председнички избори су пред вама, потписивање Споразума о стабилизацији и асоцијацији са ЕУ је пред вама. Гадови у оделима упропастили су вам својим предизборним пренемагањима новогодишњи ТВ програм, а њихови сатрапи из редова српског огранка највеће светске перионице новца (црква) смучили су вам и Божић, својом еспеесовско-деесесовском божићном посланицом. Браћо и сестре, вероватно имате дилему да ли да изађете на гласање, а ако изађете кога од тих девет црних ђавола да заокружите.

Размислите мало. Шта значи ваш глас? Да ли је то заиста глас за или против Европске уније? Да ли сте скоро погледали мапу Европе? Да ли сте приметили да су све земље око вас или у Европској унији или су кандидати за улазак у ЕУ? Да ли заиста мислите да већ на неки начин нисте у Европској унији? Да ли стварно мислите да је могуће претварање ваше земље у руску губернију? Нисте ви баш толико глупи. Ово, дакле, свакако није гласање о Европској унији, ово је гласање о томе да ли ћете формално у ЕУ ући што пре или ћете, „бранећи Косово”, сачекати још неколико година.

Свакако знате да ће ваше приближавање Европској унији довести српске тајкуне и њихове политичке пајташе у велику опасност. Наше драге џелате снаћи ће систем који ће надгледати шта (вам) раде. Систем који је јачи од њих. Систем ком ћете моћи да се обратите ако вас рођена држава малтретира. Систем који ће вас нежно силовати, а не тако грубо као што су то радили Слободан Милошевић и ови сад. Хвала богу, јасно вам је и да је ваш премијер први у историји света који је суверенитет сопствене државе наглас довео у питање (толика је фрка). Замислите Европљане како кажу: „Океј, може Србија са Косовом у ЕУ, али Коштуница није помињао Војводину, да ли то значи да Војводина може посебно у ЕУ?” А Европску унију, само да знате, баш брига. Европска унија може да сачека неколико година. Она може да сачека да се још једном зезнете на изборима. Да вас још мало помре. Да вас се још мало поразболева. Да још мало изгладните. Таман ће касније још јефтиније да вас купе. И неће за тих неколико година нико да вам уведе нове санкције, само ћете мало да клацкате, као што сте клацкали од 12. марта 2003. до данас. Чак и у случају најгорег сценарија (радикалско-деесесовска влада) они неће да вам ударају санкције.

Добро, можда ће поново да вам заоштре услове за добијање виза. Али вама. Мислите да Велимир Илић има проблеме с вађењем виза? Не, само ви сте их имали. И имаћете их можда опет. Али ништа друго неће да се промени. Нити ће се Косово волшебно вратити матици. Нити ће било ко од политичара огладнети. Нити ће било ко ићи у рат и погинути. Само ћете још мало клацкати. Ово је, добром Богу хвала, план „Б”. План „А” вам је, наравно, одавно јасан. Тадић је добар пандур, Коштуница је лош пандур. Коштуница подржава Илића у првом кругу да би могао да подржи Тадића у другом, Коштуница се кочиса Европском унијом, да би после потписивања споразума свима пао камен са срца, па да заједно и весело у другом кругу гласате „свим срцем” за „jаку и стабилну Србију”, јер „живот је закон”. Нећете ни осетити како вам је у међувремену НИС извађен без анестезије.

О плану „Ц” (због Коштуничине самоубилачке политике долази до кризе владе и ванредних парламентарних избора, на којима ДС, Г17 плус, ЛДП и мањине излазе у једној колони и односе убедљиву победу) нећу ни да говорим, испао бих наивна будала. Е, и баш сам мислио да вам кажем како да гласате, али ми је понестало словних мес.

Марко Видојковић
[објављено: 16/01/2008.] Politika

Masha


vucko81

Koliko su te samo platili za ovaj post?  :K  puc

Darker

Je l' to upuæeno ma¹i ili meni?

Meni su platili 5000€ od onoga ¹to su zaradili prodajuæi deci heroin koji èeda nije uspeo da po¹mrèe.

Wlada

#146
Quote from: alexica on 17-01-2008, 20:36:27
eeee ovo je vec malo suvise
moja profesorica srpskog je imala obicaj da kaze (verovatno jos uvek) kad covek nema dobre argumente napada protivnika tamo gde moze (glavonja,pegavac...)

... илити argumentum ad homine, али ја се ни са ким од њих не расправљам него износим своје мишљење  :wink:
Тома је сабласан јер није спознао радост живота.
Веља... највећа српска глава  :K

Masha

#147
Quote from: DarkerJe l' to upuæeno ma¹i ili meni?

Meni su platili 5000€ od onoga ¹to su zaradili prodajuæi deci heroin koji èeda nije uspeo da po¹mrèe.

Koliko li je tek Vidojkovic dobio  :hmm
:K

mimil

Quote from: Darker on 17-01-2008, 22:55:43
Meni su platili 5000€ od onoga ¹to su zaradili prodajuæi deci heroin koji èeda nije uspeo da po¹mrèe.

:116:  :siza:  :116:

danas sam se isto pokidala od smeha kad sam videla na foxu neke brejk densere kako nastupaju pre mrkonjica, u fazonu devedesete rulz...

sta bi s tom sutnjom?

Girl

Meni je zaista to sve tuzno...

Zivo me interesuju izborni rezultati, da li ce biti iznenadjenja...
ili nece...