Bijonse se udaje

Started by Bred, 20-12-2007, 13:30:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Tamnoputa RnB zvezda Bijonse i najuspe¹ni producent dana¹njice Jay-Z venèaæe se ovog vikenda u Francuskoj

SVADBA "Ne volim da prièam o privatnim stvarima, pa æu se, jednom kad venèanje bude pred vratima, truditi da ne budemo na naslovnim stranicama novina. To je samo na¹ dan i ne ¾elim da ga delim ba¹ sa svima", izjavila je nedavno Bijonse.
Njih dvoje su u vezi veæ pet godina i jedan su od najupe¹nijih parova u muzièkoj industriji. Upoznali su se jo¹ dok je Bijonse poèinjala karijeru u grupi Destiny's Child, a Jay-Z je tada bio samo reper koji je poèinjao producentsku karijeru.
Bijonse mu je bila i jedan od prvih "klijenata", a on je ujedno i najzaslu¾niji za njen veliki solo uspeh.
Zajedno su napisali nekoliko pesama koje su bile na vrhu amerièke top liste singlova.

Tinkerbell

Ovu temu bih pre nazvala "Jay Z se zeni!" , sto je ona bitnija od njega?  :roll:

Sole

pa dobro,  zene se zajedno!  :K
meni su oni bas slatki i svaka ima cast ako su uspeli u onom haosu od svog zivota da budu toliko dugo zajedno!  :Bog :~
videcemo koliko ce brak da traje...  :)):

Tinkerbell

Ma ne kazem da nisu, stvarno su super  :happy:
Al ja vise volim njega, pa malo mitingujem  :K

Al-Jasmina

:> ja sam procitala da je demantovala ovu vest :116:
mada mislim da prosto pokusavaju 100% da izvrdaju paparazzo fotogamad  :>

Sole

danas u 24 sata pise da su se vec vencali tajno kad su bili na putovanju po Francuskoj.  :ninja:
ko ce ga znati  :>
ajd' nek' im je sa srecom!  :ziveli :~ :cvet