U januaru napokon premijera premijera filma „Èarlston za Ognjenku”

Started by Bred, 25-12-2007, 08:49:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

 A. Laðareviæ
U film je ulo¾eno èetiri miliona evra, uèestvovalo je preko 300 statista, a snimano je ¹est meseci...
Kako izgleda kad oèajne ¾ene krenu u potragu za mu¹karcima, pa se usput u njih zaljube, razbesne celo selo i probude duh mrtve babe, napokon æemo saznati jer je dugo odlagana premijera, za sada na¹eg najskupljeg filma „Èarlston za Ognjenku” zakazana za 30. januar naredne godine.

PREMIJERA - „Svetski film na srpskom jeziku", najava je za „Èarlston za Ognjenku". Vi¹e od 300 specijalnih efekata, nalik na one holivudske A produkcije, uraðeno je za film u koji je ulo¾eno oko èetiri miliona evra. Prièa o dve sestre koje sluèajno ubiju jedinog mu¹karca u selu i zatim kreæu u svet da mu naðu zamenu, snimana je ¹est meseci na nekoliko lokacija u Srbiji, s vi¹e od 300 statista, a jedna od glavnih uloga poverena je Katarini Radivojeviæ.
- Jo¹ od 2002. godine ja se pripremam za ulogu Male Boginje. Ona je prateèa moderne ¾ene, imala je viziju buduænosti, a istovremeno je bila sprema da sve ¾rtvuje zbog ljubavi - ka¾e Katarina i otkriva da su neke scene dopisivane zbog nje.
Njenu sestru igra Sonja Kolaèariæ, koja je sigurna da æe ovim filmom na na¹u kinematografiju zakoraèiti i malo glamurozniji stil.
- Poznajuæi reditelja, oèekivala sam da æe film biti malo drugaèiji od onog ¹to smo navikli, malo ekscentrièan, glamurozan, vi¹e holivudski. Sigurna sam da æe film prvo ¹okirati publiku, ali i da æe se dopasti svima koji su spremni da vide ne¹to novo - rekla je ona.
Posle 30 godina pauze uz „Èarlston za Ognjenku" na film se vraæa i Olivera Katarina. Predstavljajuæi svoj lik, Veliku Boginju, ona je rekla i da je sreæna ¹to je imala priliku i da peva u filmu.
Jednu od glavnih uloga ima Danica Maksimoviæ, koja æe posle premijere predstaviti i neke od 700 fotografija koje je napravila za vreme snimanja filma, dok mu¹ki, malobrojniji deo ekipe, èine Stefan Kapièiæ i Nenad Jezdiæ. Prodaja karata poèinje 17. januara.

24sata

ThymusMedica

Sutra je premijera u Sava centru. Mislite li da ce biti hit?

Darker

Iskreno, sve je to ok, ali mi glumaèka ekipa nikako ne le¾i...

avgogh

gledala sam trejler, mnooogo mi se svideo, al' sto kaze darker - ne svidjaju mi se glumci! kad vidim onu katarinu radivojevic, stefana kapicica i nenada jezdica, sve me neka muka spopadne... a da, i danicu maximovic!

lijepa bosanka

Ja æu sledeæe sedmice da pogledam...trebala sam na premijeru,ali..obaveze ne daju!! :ohwell:

philoserbiana

na premijeru ne idem,ali bih volela da ovaj film zbog specijalnih efekata pogledam na velikom platnu...pogledala sam neke delove iz filma,podsetolo me nesto na Gospodara prstenova

Bred

Dve „Plejboj” devojke u filmu „Èarlston za Ognjenku”

Danijela Vranje¹ (desno) je 1996. godine bila „Plejboj” devojka meseca, a Jovana Stipiæ (levo) u poslednjem broju...

GLUMICE Jedan od kurioziteta filma „Èarlston za Ognjenku” su dve glumice koje su se pojavile na naslovnoj strani „Plejboja”. Danijela Vranje¹ (desno) je 1996. godine bila „Plejboj” devojka meseca, a Jovana Stipiæ (levo) u poslednjem broju.

24sata

BK


kaja

Sinoc sam pogledala film i sasvim je OK.
Prica je super!Muzika takodje.
Vrlo antiratno.
Preporucujem.
http://www.bluepen.net/trailerpage/ (http://www.bluepen.net/trailerpage/)


dancho

Film je uvrnut skroz.
efekti zaista neviðeni do sada kod nas.
Malo je u "Vidok" fazonu, u svakom sluèaju francuski uticaj je evidentan.
Curama je dato da oslobode svoju energiju i to se vidi.
Olivera Katarina kao neupokojena baba je fenomenalna.
Zabavno. na momente gorko, na momente seksi, na momente mraèno, vrlo malo sme¹no.
©ta vi ka¾ete?

qwertz

Neposredno posle filma, stvarno nisam mogao da definisem da li mi se ovakva ideja svidja ili ne! Ali . . . :> kad sam malo bolje razmislio . . . Ipak preporucujem da pogledate ovaj za sada jedinstveni film! Moje misljenje je da je Katarina Radivojevic fenomenalno odigrala ulogu, za razliku od prethodnih!  :pljes:

pig_am_am


Bla_bla_blaaaa


lijepa bosanka

Evo sad se vratih iz bioskopa!! Film je mnogo dobar!! Sonjina uloga mi je super i jako je dobro odglumila!

:pljes: :pljes: