Januarsko-februarski rok

Started by Murakami, 07-01-2008, 17:13:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

rodiæ

ma treba uèiti iz knjiga(meni je RANG i DEJL super) a posle pogledati predavanja.meni se ne svidja kad neko pita anatomiju i crtanje neurona i oka,a pogotovo mi se ne sviða kad neko gleda koje si ocene imao iz drugih predmeta,te ocene ni¹ta ne znaèe,mo¾e neko ko ima sve ¹estice da odlièno zna farmakologiju.a pogotovo ¹to naprimer mi patofizu i fiziologiju,koji su bitni za ovaj ispit,polazemo preko testa pa ta ocena ne pokazuje koliko znamo.uf,sad sam ljuta. :djavo

milena m

da li neko zna da li su izasli konacni spiskovi za farmu?i mozda termine za Miroslava?

Bred

spiskovi jesu izasli na faxu a o terminima se mislim jos nista ne zna.

Ajvi

kod Miroslava su termini 18. i 19.2.  :cvet

BK

Predaja indexa kod prof Radice 13.

Bred

Jel kod prof Radice ili kod svih profesora 13tog ??

Gocca

Kod Ugresica je do 12-og.

Bred

milena m

da li je izasao konacan raspored za ispit kod Miroslava?zna li mozda neko?  :roll:

Gocca

Bred, to mi je rekla tehnicarka pre 4 dana.
Do 12-og u 10h je predaja indexa (znaci, mozes i ranije da predas index), 12-og u 12h izlazi spisak. Tako je za Ugresica.

Murakami

Spisak kod miroslava izlazi 11 februara .blah.

Bred

a ja dobih info da je do 11. predaja indexa kod ugresica, do 12. kod Miroslava a do 13. kod Radice?

mimm

e pa.. meni reche tehnicharka da je kod miroslava predaja indexa do 11.2. u 10h, a spisak izlazi u podne:)

Bred

posto niko ne zna kako je sigurno , onda nek svi donesu index 11.  :wink: :K

Favis

za Ugresica je predaja do 12.2. do 10h (nisam bas sigurna za sate ali je do 12. sigurno)