Spisak opstih najpozeljnijih zenskih osobina

Started by Al-Jasmina, 22-01-2008, 17:47:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Glasajte za No 1

samouverenost
stalozensot
inteligencija
prijateljstvo
zenstvenost
opustenost tela
cistoca
urednost
dobra sminka
zdravlje
atraktivnost (lepota)
srazmerna gradja
realnost
iskrenost

Zizapharm

Quote from: * on 23-01-2008, 10:01:16
Mozda je ziza mislio na kriterijum "iskrenost" u anketi? :hmm

dadadadadada 
DJ  :   :Bog

Enea

Wlada

Хоћете једну универзалну вредност?
Умереност... у свему.

(пошто не може да има све горенаведене особине
човек се мора задовољити тиме да их има све,
али ни премало, ни превише)

dirigent

Najvaznija stvar na svetu po kojoj se meri sve ostalo za mene.

Da bude na zakazanom mestu 5 minuta ranije.

SLATKIS

ne znam za druge devojke ali sto se mene tice uvek stignem prva pa mi ponekad i glupo
vlado slazem se sa tobom umerenost u svemu je najbolje videti kod svake devojke za vladu :pljes:

dirigent

Vazi slatkisu , reci gde i kada , ne verujem dok se ne uverim.  :cvet

SLATKIS

od dirigenta direktno sa neba pa u rebra
sada sam previse zauzeta ispitima pa kada prodje ispitni rok :~

Al-Jasmina

peho_atropin

Ljudi,pa valjda je za zene najbitnija zenstvenost(sto rece Pikac- samo ti ime kaze)!

Al-Jasmina

:cvet Jeste ali nije samo to...
Poenta je da ta zena koja je uz vas
ima jos kvaliteta i opstih osobina...
Meni je ljupka osobina prijateljstvo  :happy:
zamislim par koji se negde sunja, prigusujuci smeh i sprema da bere komsijinu tresnju ili neki slican nestasluk, ili momka koji sasvim ozbiljno prica neki problem devojci koja se trudi da ga saslusa pazljivo i pomogne ako moze i obrnuto  :happy:

Zizapharm

iskreno,tesko je odluciti se za jednu osobinu,ne kazem da treba za sve jer nema te zenske "persone" koja poseduje sve ove kvalitete ali dovoljno je da ih ima nekoliko od gore navedenih i da to bude "dobitna kombinacija"....barem po meni  O0

Wiseguy

Pa slazem se tu sa Zizom, tim pre sto je doslo takvo vreme da svako ima pravo da gradi svoj sopstveni sistem vrednosti mimo drustva.
Svakako da postoje osobine prema kojima retko ko bi mogao da ostane ravnodusan. Neka umerenost, zenstvenost, stalozenost, i iskrenost budu moj izbor. Ostalo mislim da je stvar ukusa...

philoserbiana

zena treba da bude mudra i strpljiva...samo to  :cvet
takva zena poseduje sve osobine koje ste naveli u anketi  :happy:

alexica

zene pre svega, i pored ovog divnog progresa u izjednacavanju polova, i dalje moraju ostati zene bar na nekim poljima...znaci spremne da pruze toplinu i neznost, da bude mazene i pazene...muskarci najcesce zele jake i stabilne zene ali neke ranjivosto zenskog roda umeju tako da budu povod za produbljivanje m-z odnosa...

katarina

U jednu ruku lafica, u drugu nezna princeza. Sto bi rekli: u kuhinji domacica, u krevetu tigrica i najbolja mama na svetu.