Na novom serveru...

Started by Bred, 14-08-2006, 02:00:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

Postovani korisnici, od pre nekoliko trenutaka se nalazimo na novom serveru . Baza podataka koja je uploadovana sadrzi poruke koje su napisane do juce u 5h ujutru. Zbog nemogucnosti povezivanja na Plesk program , sve poruke koje su napisane u intervalu od 13.8 od 5h ujutru do danas do~ 3h ujutru su izgubljene. Molimo vas za izvinjenje jer je krivica iskljucivo (opet) do yuserver kompanije. Takodje clanovima koji su registrovali u medjuvremenu s emoraju ponovo registrovati, izvinjavam se opet.  :confused:

Iskreno se nadam da ce ovo biti poslednja seoba i da ce nasi problemi, koje smo imali do sada, biti definitvno iza nas.

I molim vas da od sada, svaki i najmanju gresku prijavite ovde uz prilozeni screenshot po mogustvu. Evo uputstvo ovde http://www.farmaceuti.com/forum/index.php?topic=1018.0. Hvala

rade

Sinoc sam poslao nekih 10 poruka i vidim da ih danas nema uopste na forumu????????????????

nasty girl

mislim da je server super...

zoe

Ja sad ne vidim vecinu avatara, a smajlije ne vidim uopste... Je li to do mene?

nasty girl

ja mislim da je do tebe...jer meni sve super funkcionise... :hm

rade

Kod mene je gomila ikseva umesto slika, pojmova, nekih slova................................ nije do mog racunara jer sam probao na dva kod kuce i jos na faksu na nekoliko.

Adonis_Vernalis

Ipak, polovina smajlija + svi avatari su ipak van funkcije... ©teta... ©ta je bio uzrok onim prekidima funkcionisanja foruma?

Bred

Da, da, avatare cete izgleda morati ponovo da uploadujete . pitanje je dal su i oni preseljeni. Smajli bi trebalo sad da funkcionisu kao i ranije

pereca

vladimir

MOj se avatar izgubio... :'(
Ovaj je privremeni, naci cu ponovo neki novi kad budem imao vremena! :run

zoe

Мени сад све функционише! И аватари и смајлији! :loptica

Bred

Quote from: pereca on 14-08-2006, 14:14:26
Meni je sve super :V
Zbog toga ja tebe simpatisem :cvet

Jeste primetili kako se stranica brzo ucitavaju i otvaraju? Kod mene prosto leti. Ilija oak tripujem? :hm

katarina

Ma leti sve, al moje mace nigde nema.... i jos ponekih avatara...

zoe

Vidi stvarno nema mace!!! Mac mac, de si ti?

katarina

E sad je kuca pojela macu:)