Izgubljeno - Nadjeno

Started by cartman, 27-01-2008, 22:57:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cartman

Postovane kolege :wave:
Mnogo ljudi dnevno prodefiluje nasim fakultetom i cesto se desi da neko od njih nesto izgubi. Ja koristim priliku da se obratim postenom nalazacu tih izgubljenih stvari i da ga zamolim da obavesti forum o svom pronalasku. Ko zna, mozda je bas do te izgubljene sitnice vlasniku mnogo stalo. Hvala

24.1.2008. u objektu B sam nasao malu mindjusu, cini mi se, od belog zlata, pa prilazem i (veoma lose) fotografije iste.

*

[off] Mindjusa nije moja, ali sam morala da pohvalim cartmana i na ideji da otvori ovu temu, a i na tome sto je posteni pronalazac [/off] :cvet

Bred

[off]cartman, za ideju [/off] :Bog

Bla_bla_blaaaa

Joj bas sam htela da kazem svaka ti cast, znas kad bi se neko setio....

Iskreno se nadam da ce se javiti vlasnik...

Skroz kul tema  :cvet

cartman

Jao, mnooooooooooooogo vam hvala, tolika podrska,  :cvet :cvet :cvet :cvet, stvarno ste najbolji. Samo, kako sada da skinem ovaj kez sa lica?  :> :>
P.S. Cika Brede, izvinite zbog preteranog koriscenja smajlija, ali bilo je jace od mene.

Darker

PronaĆ°ena olovka ispred instituta za biohemiju. Ako je nekome draga uspomena-na pm :K

*

[off] Jao, D, nemoj da pretvaras ovu temu u reklamu : "Dosla sam da se prijavim za zlocin od pre x godina - ukrala sam drugarici kocku!!!"

Jesi i ti to poceo da vodis racuna o zubuma? hahahahha [/off]

Bla_bla_blaaaa

Au bre Darker....Upropasti temu  :F

AquArius

malo ste se izgubili u off-u,
ali se pronadjite on topic.

:K

trud trud narode.

Darker

[off]Pa ljudi, ja sam se toliko smorio pre neki dan kad sam izgubio gumicu, nije sve u materijalnoj vrednosti[/off] :F :F

cartman

Aman bre NAMRCENI, moze li bar jedna tema da prodje bez tebe?  :namcor

U toku akcije "Skuplajanje potpisa semestar VII" ostali smo bez jednog indeksa, pa ce vlasnica istog morati da plati par hiljada dinara da bi izvadila novi.

U duhu one pesme SVI TREBA DA ZNAJU STA DRUGARSTVO ZNACI, ZAJEDNO SMO ...tana, tanana na... JACI, poceli smo sa skupljanjem novca da pomognemo toj koleginici. Zasto bi ona sama morala to da placa, kad je mogao da se izgubi bilo ciji indeks. Nesto smo vec skupili, a nastavicemo sutra na uvodnom predavanju iz analitike lekova, a i kasnije, ako bude bilo potrebno. Iskreno bih voleo da nam ovo medjusobno pomaganje postane praksa, ako se ubuduce nesto ovakvo ponovi.

P.S. Svako ko je nesto skuplje na vezbama lomio zna da je grupna steta suvo zlato. 

olgica

Svaka cast na akciji!  :Bog
Kome se daju parice?

cartman

Olgice, sreco, :cvet mlogo mi je drago sto si se javila. Ako dolazis sutra na uvodno predavanje iz analitike lekova, pare mozes dati meni, aka Goran Arunovic, ili koleginici Vedrani, a prepoznaces nas po tome sto cemo se vec obratiti svim okupljenim u amfiteatru. Ako ne dolazis, skupljacemo mi pare i na vezbama sledece nedelje, ako bude bilo potrebe, posto se nadam da cemo sutra vec sakupiti dovoljno. Bilo kako bilo, hvala ti.