Farmakokinetika

Started by iki, 28-06-2006, 14:25:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

vladimir

Na zavodu pise da je ispit svake prve nedelje u mesecu, znaci:prve nedelje oktobra. :>

sofija

kinetika je 5. oktobra u 14 h...jel neko zna kako je bilo u septembru?

maxiva79

u septembru je bila 7.9. u 12h,rezultati su sutra tj. 15.ti u 14h

maxiva79

izvinjavam se:u 10h :(

Natasa

hvala za obavestenje o terminima!

da li neko zna gde mogu da se nabave ti testovi? ..pretpostavljam da je vec pitano....
i mozda jos teze pitanje, da li znate sta ne treba uciti iz knjige i praktikuma....

thanks

Mascha

Zamolila bih nekoga ko je polagao kinetiku skoro da udeli neki savet kako bih ovaj ispit spremila za desetak dana(5.oktobar).Poslednji mi je ispit i zaista bih sto pre da se resim fakulteta!Unapred,hvala!

mare

Da li se indeks nosi dan ranije od 10 do 12h, kao ¹to pi¹e za septembar?

Natasa

meni je receno da se obavezno prelaze testovi jer se stlano ponavljaju....i da s njima nije frka da se spremi za dve nedelje....

vladimir

Da, ali svakako mora¹ preæi i teorijski deo gradiva jer na testu dobija¹ pitanja kroz koja ti se provuèe gradivo iz nekoliko oblasti.Mislim da je kombinacija testova i gradiva iz knjige dobitna. :)

nena

Pozdrav svima.Molila bih Vladimira da da neki primer pitanja koje se provlaci kroz nekoliko oblasti-da vidimo kako to izgleda.Koliko su strogi sto se tice bodovanja za ta veca pitanja i koliko je u stvari tesko poloziti ovaj ispit.Unapred hvala

vladimir

@nena:jo¹ uvek nisam polagao kinetiku, ali kapiram da najveæe pitanje ( od 20 poena ) dolazi iz oblasti vezanih za farmakokinetièku analizu podataka, pojedinaène doze leka itd.
Uglavnom, po meni je najbitniji deo gradiva ( i èitava poenta gradiva ) onaj deo od 7. do 12. oblasti u knjizi ( do interakcije ), verujem da bi iz tog dela trebalo da dodje ono najveæe pitanje.Ali, najbolje bi bilo da se javi neko ko je polagao farmakokinetiku i da nam tu napi¹e utiske sa ispita i preporuke u vezi uèenja.

Konsultacije se odr¾avaju dan pre ispita i èuo sam da je jako dobro otiæi tamo, da su ekstra korektni i da objasne sve ¹to je eventualno nejasno u vezi gradiva. :)

Natasa

e, to je super informacija HVALA!
Ako neko zna kada je potvrdjivanje neka javi.

vladimir

Potvrdjivanje ispita je 4.10. od 10-12h na Institutu za farmakokinetiku.Treba poneti indeks ( nisam siguran da li se ispitna prijava nosi na dan ispita ili kod potvrdjivanja, videæu pa æu napisati u ponedeljak ). :)

Natasa

Takodje tada su i konsultacije....

marija

Da li se zna kad je kinetika u novembru? Thanks!