Postizborna kriza u Srbiji

Started by Vampire 666, 05-02-2008, 19:10:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vampire 666

Kostunica je onaj najgori ulicni pas, a prica o Kosovu je kost koju glodje godinama...mada ima i drugih koji merkaju tu kost i polazu pravo na nju...

Kostunicu i njegu stranku treba unistiti, u politickom smislu. Sa radikalima i ds-om znas gde si. Vode neku politiku u kontinuitetu. Ne trebaju nam pliticke klackalice, vec legitimna i stabilna vlast (pa makar to bila i srs!).

KaBoom

Vampiru, æu se slo¾im. ©to njega neko ne ubije ko Ðinðiæa? :K Mislim, ne ¾elim ja èveku ni¹ta lo¹e, tom politikom bih onda morao poklati 2 miliona radikala, ali malo samo da ga skinemo sa fotelje. Eto lepo kako je ministar Joèiæ nasradao. Odmah policija ne¹to i radi! Pohapsili tu razno razne prevarante i ¹ta ja znam... Mo¾da da se premijer samo malèice razboli, na jedno par desetina godina, pa da mi obavimo ovo oko EU i Kosova, a posle nek prièa kako smo uprskali njegov "master plan"...

©alim se, nisam ja ba¹ tako okrutan... Ili pak... Hmmm... :*:

lijepa bosanka

Quote from: KaBoom on 08-02-2008, 09:10:40
Vampiru, æu se slo¾im. ©to njega neko ne ubije ko Ðinðiæa? :K Mislim, ne ¾elim ja èveku ni¹ta lo¹e, tom politikom bih onda morao poklati 2 miliona radikala, ali malo samo da ga skinemo sa fotelje. Eto lepo kako je ministar Joèiæ nasradao. Odmah policija ne¹to i radi! Pohapsili tu razno razne prevarante i ¹ta ja znam... Mo¾da da se premijer samo malèice razboli, na jedno par desetina godina, pa da mi obavimo ovo oko EU i Kosova, a posle nek prièa kako smo uprskali njegov "master plan"...

©alim se, nisam ja ba¹ tako okrutan... Ili pak... Hmmm... :*:

Mo¾e¹ samo da ma¹ta¹ o tom "pokolju",jer tih dva miliona srca bi mogli da ostvare san-Srbija u granicama za vrijeme vladavine cara Du¹ana!!!!!!!!
Drago mi je ¹to su radikali izolovani iz sve ove gu¾ve koja se de¹ava,a moglo bi se desiti da izvuku najvi¹e koristi!!! :hm

Beli ¹engen??
Ne mogu da verujem da je to vama najva¾nije!!Ja dosada nikada nisam imala problema kad sam trebala da putujem,èak sam uspela u beogradu u Bosanski paso¹ da dobijem vizu za Grèku,i bilo me strah,ali nikakvih problema nisam imala..Ljudi,neæete verovati,na ulazu u Grèku vratili su ¾enu koja je imala Hrvatski paso¹,ili taj sa va¹e bele liste!!! Ja nisam mogla da verujem!!!  :shock :shock
Ovo je tako glup razlog za ulazak u EU i mogu da mu se raduju samo oni koji planiraju da idu da rade na crno u zemlje EU,a to je danas te¹ko izvodljivo!!!

KaBoom

Beli ¹engen je samo kap u moru, koja se dobija potpisivanjem. Grèka je samo jedna od dr¾ava EU. Pro¹le godine sam trebao da idem na sastanak EPSA-e u Brisel, Belgiju. 2 meseca se èeka Belgijska viza. Ja sam oti¹ao u Brisel, preko Holandije, mi balkanci se uvek snaðemo. Ali cimao sam se vozom 3 sata na relaciji Amsterdam-Brisel.

Ja sam apsulutno za EU, bio sam tamo mnogo puta. Mogao sam da tamo studiram i ostanem da radim i ¾ivim. Nisam ¾eleo da napustim Srbiju (volim Srbiju), zbog nade u bolje sutra. Nade jo¹ uvek imam, ali strpljenje popu¹ta.

Vampire 666

Quote from: KaBoom on 08-02-2008, 09:59:05
Nade jo¹ uvek imam, ali strpljenje popu¹ta.

Oko ovoga treba mnogi da se zamisle...koliko jos strpljenja imaju ljudi i sta je sa onima koji su nadu izgubili...

Darker

Quote from: lijepa bosanka on 08-02-2008, 09:41:00
Mo¾e¹ samo da ma¹ta¹ o tom "pokolju",jer tih dva miliona srca bi mogli da ostvare san-Srbija u granicama za vrijeme vladavine cara Du¹ana!!!!!!!!

Jes, pa da nas ima 500 000, od toga 5000 feudalaca-ostalo robovi :K :K

I ¹ta æe ti 15 uskliènika? :K :K Da usklikne¹ s ljubavlju? ali to je Savi, a ne Du¹anu, pobrkala si lonèiæe :K :K

(¹alim se :cvet)

Ja reko èekam rasplet, pre 15 postova, ali ne znam da li je Ko¹tunica uop¹te obave¹ten o svemu ovome? Mislim juèe je bila telefonska sednica izmeðu kabineta, bolje da su se videli, mo¾da neko Ko¹tuniju radi iza leða?

Ðiki reèe da ne ¾eli trutove u vladi. Taj trut bogami premijer sve u 16 i nema nameru da ode. vreme mu je :wink:

KaBoom

Quote from: lijepa bosanka on 08-02-2008, 09:41:00

OMFG, jo¹ ¾ivi ideja Velike Srbije!? :roll: :hmm Ok, definitivno se spu¹tamo na nivo ¹iptara i ideje Velike Albanije. Ili mo¾da bolje reèeno "di¾emo" na njihov nivo (Albanije), jer kanda imaju vi¹i standard od nas. Kontam da bi se fino nasmejale sve dr¾ave oko nas, kao i u svetu, kad bi krenuli da organizujemo pohode za oslobaðanje Svetih Srpskih Zemalja... Sa sve Rusijom u zaleðu.

Lijepa, ne kritikujem samo tebe, vi¹e prièam uop¹teno... :wink: Mo¾da nam se razlikuju politièka viðenja, ali zato mo¾emo biti prijatelji.

@Darker: Manijaèe, kako si me nasmejao sa ovim feudalcima! :lol2:

maax

tih dva miliona srca bi mogli da ostvare san-Srbija u granicama za vrijeme vladavine cara Du¹ana!!!!!!!!
-tebi je masta jos veca .inace sa hrvatskim pasosem,koji inace imam,mozes mnogo vise da proputujes BEZ vize,nego sa domacim..

lijepa bosanka

Quote from: maax on 08-02-2008, 11:35:45
inace sa hrvatskim pasosem,koji inace imam,mozes mnogo vise da proputujes BEZ vize,nego sa domacim..

Naravno,znam ima ga i dosta ljudi iz mog okru¾enja!! Htela sam samo da navedem zanimljiv primjer,meni je to bilo ¹okantno,jer sam mislila da te paso¹e i ne kontroli¹u...Ali ova gospoða nije platila boravi¹ne takse u Njemaèkoj,tako nam je reèeno,i dok to ne rije¹i ne mo¾e da uðe ni u jednu zemlju ©engena...

@KaBoom
Neæu da se upu¹tam u rasprave bez kraja.. Ali razmisli o razlici ideje "Velike" Srbije i "Velike Albanije"..

I vratimo se na temu...

Vampire 666

I jedna i druga ideja su bizarne i zasnovane na pogresnim i krvavim temeljima...

Darker

Alo ljudi, dr¹'te se teme :F
Tema nije velika Srbija, o tome smo veæ zilion puta. Ajmo malo o postizbornoj krizi. Naravno, ako imate ¹ta da ka¾ete o tome :wink:

KaBoom

Dobro. Da sad ozbiljno ka¾em, da ne bude da bih nekog tuko ili ubijao, jo¹ æu u zatvor zbog zezancije... Mislim da bi Ko¹tunica ili morao da da ostavku pa da idemo na nove izbore ili jednostavno da radi u interesu veæine graðana. Prema istra¾ivanjima (mislim da je objavljeno na Dnevniku) oko 70% graðana Srbije ¾eli u EU. Oko 60% biraèa SRS ne ¾eli to. Mislim da bi trebalo ispunjavati volju veæine graðana. Kontam da mu ovakav stav dodatno srozava poziciju, a da bi mu potpisivanje diglo rejting... Ali nek radi po svom, pa æemo videti dokle. Nezadovoljstvo u zemlji je ogromno, ljudi su izuzetno napeti zbog situacije, studenti spremni da idu za BG na demonstracije... Ovako podeljeni, kao ¹to je rekao ®ivkoviæ u Poligrafu, mogli bi da uðemo u neki graðanski rat. Kreæe sa mitingom, pa kontra miting, pa sukobi i eto ti. Mislim da je kriza velika i po mom liènom mi¹ljenju je samo jedan èovek odgovoran za to. Pa sad, prst na èelo i da vidimo ¹ta æemo i kako æemo...

Nek doðu izbori, pa ako pobedi SRS, uz ili bez podr¹ke SPS, DSS i NS, neka bude tako. Nek se zaletimo BMW-om 200 km/h u zid i da zavr¹imo sa time. Ili nek nam cvetaju ru¾e pod radikalima. Samo da znamo na èemu smo. Ovo ¹to DSS radi je tapkanje na mestu, pa èak koraèanje unazad (muèenje, kidanje noktiju). Gajim nade da æe DS uèiniti ne¹to povodom ovoga, inaèe sledeæi put moj glas u drugom krugu neæe dobiti (u prvom i nisu, dobio LDP)...

Eto tako. Nadam se da je ovo tema "Deda". :)

peho_atropin

Quote from: wolfeitzckie on 08-02-2008, 00:40:41
Чух скоро да и Тадић приватно прича да човеку одсеку руку па живи без ње. То трућање о 15 посто територије је за сиротињу рају, да се ложи.
Samo sto to nije ruka, a ni 15% teritorije.To su ljudi,kao ti i ja,koji zive u getou s ljubavlju prema kuci koju su napravili i zemlji na kojoj su rodjeni.Imaju isto ili mozda vece pravo da zive u svojoj Srbiji od prava albanaca na Kosovo ili Veliku Albaniju!E te ljude,a ne "ruku" i teritoriju,ja ne zelim da prodam za sengen vizu ili neki kusur od podrske albancima!

Vampire 666

Ti isti ljudi se nisu bunili dog je Kosovo u SFRJ imalo veca prava od Srbije, nisu se bunili kad su prodavali imovinu siptarima za ogromne sume i bezali sa Kosova, pa kupovali imovinu pre svega u Bogradu i onda odatle branili to isto Kosovo, ti ljudi su Mitrovici sedeli po kaficima dok su mobilisani momci iz mog kraja par stotina metara dalje ginuli u borbi sa Siptarima 1998...i ima jos tu mnogo gadosti da se ne nabraja vise...

Ivana_89

Vampire  :pljes:
dobro je sto si ovo spomenuo...

istina neki ljudi su otisli zato sto su morali, ali mnogi su otisli zato sto su dobili povecu sumu novca... a nisu oni tako lose ziveli na Kosovu, ne ne, njima je bilo odlicno, bili su gazde... pa kad su otisli sa Kosova i dalje misle da su glavni. Dovoljno je da vidite samo kako se ponasaju sad, strasno (opet ne kazem svi, vec neki). Ja sam za to da Kosovo ostane deo Srbije, ali kako stvari stoje, tesko da ce tako biti. Kosovo je davno izgubljeno  :ohwell: