Postizborna kriza u Srbiji

Started by Vampire 666, 05-02-2008, 19:10:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

wolfeitzckie

Quote from: Bred on 21-02-2008, 13:02:43
Drago mi je sto smo i to konstatovali.
DSovo busanje u grudi za Kosovom ovih dana a posebno u izbornoj kampanji je marketinski trik. :nene:
:wink:

у човече, какав увид! а томино или коштуничино није маркетинг?

dirigent

Quote from: darusaz on 21-02-2008, 13:09:28
Јуроњуз: "Тадић је у кампањи за председника обећао грађанима да ће да се залаже за европску Србију а не за одбрану Косова".  :roll:

Bas je poenta suprotna . Tadic prica jedno zato sto to ljudi vole da cuju , a MORA (ne i zeli) da radi drugo , jer su u pitanju drzavni interesi.

Politika LDP i DS se po pitanju Kosova u praksi sustinski razlikuje usled cinjenice da nije isto kao minorna opozicija iz ladovine govoriti sta treba da se radi , tj. kao vlast staviti potpis za nesto sto ce da te prozivaju narednih 600 godina.

_d.0.t_

Quote from: wolfeitzckie on 21-02-2008, 13:17:01
DSovo busanje u grudi za Kosovom ovih dana a posebno u izbornoj kampanji je marketinski trik. :nene:

... shto se tiche busanja u grudi.. i Nikolic i Kostunica su vecje gorile od bilo kog iz Ds-a.

Bred

odgovor:

Јуроњуз: "Тадић је у кампањи за председника обећао грађанима да ће да се залаже за европску Србију а не за одбрану Косова".  :roll:
:nonono:

_d.0.t_

dirigent

Quote from: Bred on 24-02-2008, 20:22:31

odgovor:

:nonono:

To je dobro obrazlozenje, ali ja mislim a je jos suptilnija igra.

Ds ZNA odavno koja granica ne moze da se predje NI ZA STA (Kosovo) , ali dabome , kad bi o tome javno rekli , svi bi sa zapada rekli  -evo jos jednih nacionalista, a sdruge strane bi izgubili glasove onih koje zamajavaju evropskim integracijama vec dugi niz godina, a cine 90 posto njihovog birackog tela.
      Tako da je prica o evropskoj srbiji izborna reklama , a zbilja se svodi na drugo. Jel naravno , u ocima drugih ne mozemo >>MI<< biti isto sto i >>ONI<< , pa daj da bacamo propagandu sto ovi >>NASI<< vole da cuju , a pustimo tiho >>NJIHOVE<< da rade , samo da odgovornost ne bude na nama.
      Tako je lepo i Tadic podrzao izdaleka miting , da niko ne moze da kaze da je sa >>NJIHOVIMA<< , a i da se >>NASI<< ne bune. 

Bred

Quote from: _d.0.t_ on 24-02-2008, 22:45:59
^nije istina.
obrazlozi, dokazi, copy-paste-uj nesto sto ce potkrepiti ovakvu tvoju tvrdnju inace takav post nema apsolutno nikakvu vrednostm kao sto i sam znas.
:wink:  :K

Vampire 666

A ono sto si ti preneo ima vrednost?...komentar nekog tupavog novinara, isto ko i u slucaju Djindjic na ruskoj televiziji...

Darker

Upravo to...
Pristrasno tumaèenje novinara...
A darusaza bih molio da ostavi link do celog texta :cvet

Bred

Quote from: Vampire 666 on 25-02-2008, 12:38:41
A ono sto si ti preneo ima vrednost?...komentar nekog tupavog novinara, isto ko i u slucaju Djindjic na ruskoj televiziji...
ima vrednost.
da li je tupav ili nije, ipak je novinar.
sad sto se tebi ne svidja taj komentar, to je tvoj problem.

Vampire 666

Girl

Aahhahhah, Vamp  :K   :cvet

...ajao, tuzna smo mi zemlja...

_d.0.t_

... sve mi se izmeshalo...
:siza:

Vampire 666

:116: :116: :116: :116: :116:

Ovo je najbolja politicka fotomontaza koju sam ikada video...i najsurovija u svakom smislu...

Girl