Probe Hora pocinju 19. februara!

Started by zoe, 08-02-2008, 12:19:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zoe

Дакле, као што стоји у наслову, пробе хора почињу у уторак, 19. фебруара 2008. у 18 часова!
Нови семестар, нови програм, стари термини, старо место, стари људи али и нови људи који су увек добродошли! :~

Распевавање почињемо шпанским хабанерама! Медитеран се сели у Кумодраж, рррррррррррр! :smekerica: O0

Елем, до скорог певања! :cvet

Darker

jeeeeeeeeeeeee :~
haaaaaaaa
le lu ja
haaaaaaaaa
le lu ja
:K

katarina

Jeee!!!!  :~

Ja se samo nadam da ce mi se posreciti da mi stave tehnozu pre podne u ovom semestru:)

nigor022

Hip hip hoooraaaayyy... Jedva cekam...

Maaaali Mujaaa... Maaaaliii Mujaaa, Mali Muja, Mali Muja, Maaaalliiiii Mujjjjaaa:)
A i Habanere ce lepo da legnu ... Samo da ponesem kastanjete O0, a mogu i da ubacim na kraju... RRRRRRRRRRRRRRRRRaaaaaaa:)  :stid:

zoe

Супер било! Баш смо сазрели... :happy: (ал' можемо бити и зрелији :>)

Ђоле заборавио хабанере :F, али ће их донети у петак... :hm

Ви што нисте били, срам и стид да вас буде :batina puc :plez :nene:
Немој да вас нема на идућој проби, два озбиљна наступа су пред нама (ко је био на проби, зна о чему се ради) :~ :~ :~

Е, а имали смо и два госта вечерас!
Поздрав деканици која каже да нам је лакше на вежбама на факсу нег' на проби. :>
Изгледа много строг онај Ђоле, па овај наш други гост Картман никако да запева :>

Al-Jasmina

shiky

zoe

Само да подсетим: видимо се вечерас у пола 7! :~ :~ :~

elllena2005

kad je sledeca proba i u koliko sati .blah.

Darker

Odgovorih  ovde  (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,11571.msg203508.html#new), malo se strpi, a i prelistaj ove teme, mislim da smo to rekli veæ x puta :F

I naravno, dobrodo¹la!! :~

Darker

Ja se izvinjavam ¹to nisam bio u utorak svima, a posebno Zoe kojoj sam na kraju zaboravio proslediti kljuè od sobice za organizaciju :cvet

Sutra dolazim! :a