AKCIJA - Evropa nema alternativu !!!

Started by besno pile, 09-02-2008, 14:40:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Girl

Quote from: _d.0.t_ on 09-02-2008, 18:43:34

ja ako sam politichki svestan, niko ne mozhe da me zloupotrebljava...

studenti nisu deca, imaju razvijenu mocj rasudjivanja i odluchivanja i dovolljno zdravog razuma da znaju shta je za njih dobro, a shta ne. tako da, izmanipulisan mozhe biti samo onaj koji ne razmishlja svojom glavom.

Tako je!
I ja bi trebalo da idem; Azira, neces biti jedini farmaceut tamo  :smekerica:
:igra:

vucko81

Само ви јурите у под туђе скуте  :ziveli

Enea

Quote from: Bred on 09-02-2008, 15:23:59
Ne podrzavam :!  :nonono:

je li brate, a ocjesh podrzati zenu da se porodi ili cjesh je odvesti na abortus?  :hmm

da kapiram, ti zapravo treba da otvorish vujakliju i istrazish malo sta znachi rech: demonstracija, ako zelish neshto novo da dozivish, a bicje ti kao space shutlle, zovi me... znash da sam ti dala broj i da zudim da se druzimo.. ali ti si shtreber, nikad nemash vremena za to.. niti za sve ostalo...

lijepa bosanka

Najlakše je studente uzbuniti.. :K
Ja lično ne volim demonstracije i ne posjećujem ih..tako da vam se neću pridružiti!!
Na kraju uvek studenti izvuku deblji kraj,njihova kičma strada.. :ohwell:
Ali poneki profitira npr.Čedomir!!! :>

Enea

kroz shta profitira?
kroz studente?

a onaj u Hagu shto je, a bio je student, on je extra profitir'o?

mhm, a kada smo iz navike na manjezi all day long for excursion?
& before?

ma neeee,
to neko zeli da istakne da su studenti najvecji blejachi...

Vampire 666

@Enea

SaT cu ti objasnim kako ceda profitira...on, kao strani placenik i domaci izdajnik, uzme pare od zlog sveta koji se urotio protiv SSSRBIJE, kupi drogu da se drogira, a deo para da pnim izdajnicima iz studentskih organizacije da organizuju protest studenata, ne kome nece biti stranackih obelezija da ga ne bi provalili i onda tim zavedenim izmanipulisanim studentima prvo da malo droge da se navuku, a zatim zaradjuje prodajom droge omladini...eto vidis da nije tesko razmisljati kao radikal i kao pravi Srpski Nacionalista sa velim N i S!

aziraphale

jao bicje droge!
jedva cekam!

nisam se toliko dobro napushio jos od 1996/97.

Vampire 666

zaboravio si tek 5. oktobar 2000.....

Bred

Quote from: Vampire 666 on 09-02-2008, 22:54:48
@Enea

SaT cu ti objasnim kako ceda profitira...on, kao strani placenik i domaci izdajnik, uzme pare od zlog sveta koji se urotio protiv SSSRBIJE, kupi drogu da se drogira, a deo para da pnim izdajnicima iz studentskih organizacije da organizuju protest studenata, ne kome nece biti stranackih obelezija da ga ne bi provalili i onda tim zavedenim izmanipulisanim studentima prvo da malo droge da se navuku, a zatim zaradjuje prodajom droge omladini...eto vidis da nije tesko razmisljati kao radikal i kao pravi Srpski Nacionalista sa velim N i S!
:K
zanimljivo.
zelim vam da se dobrooo napusite, valjda cete posle toga malo pametnije da razmisljate.
ovo je sala, ko shvata drugacije, njegov problem.
Cinjenica je da je Smrk avanzovao od tih studentskih demonstracija.
:wink:
Ali to nije tema.

Quotetako da, izmanipulisan mozhe biti samo onaj koji ne razmishlja svojom glavom.
to ja i kazem  :wink:

Darker

Enea

:Bog

shtreberi moraju da shtrebaju  :help:
ko nije shtreber taj je bzveze  :plez
ko ne nadje vremena za bleju taj je smor opaki  .blah.

vi shto idete, lepo se drugite, i mislite i na mene  :siza:

Nightmaster

Ceda je bio clan otpora. Kada je shvatio da ne moze da zgrabi nesto tu, covek ode u politicare! Vidi ga sad, smrka li smrka!!!
Ali, treba otici jer su studenti ti koji ce ostati i raditi ovde(ko ode u inostranstvo, cestitam) a ne penzioneri i ostala cuda prirode :K
Imam knjigu koju je izdao otpor pre 5.10.2000. god, postoje samo 1000 primeraka. Tu ima dosta dobrih razloga zasto treba izaci na protest

Vampire 666

Spasi Srbiju i ubij se Kostunice, Kostunice!!!....
DSS novi SPS!!!...

_d.0.t_

nisam stigao da se pridruzhim. ispit jbg.
/
/
/
Predstavnici mladih predali zahteve u Vladi Srbije

Predstavnici vi¹e studentskih i omladinskih organizacija koje su danas odr¾ale protest pod sloganom "Evropa nema alternativu", predali su u Vladi Srbije listu zahteva premijeru Vojislavu Ko¹tunici.

Studenti tra¾e hitnu deblokadu dr¾avnih institucija, potpisivanje Politièkog sporazuma sa Evropskom unijom, kao i hap¹enje i izrucivanje preostalih ha¹kih optu¾enika èime bi bili ispunjeni uslovi za nesmetane evropske integracije Srbije.
Vi¹e od hiljadu mladih okupljenih ispred sedi¹ta Vlade Srbije nakon neuspe¹nog poku¹aja da ih prime premijer, potpredsednik Vlade ili neki od ministara, razi¹li su se mirno.
Demonstranti su svoje zahteve predali u pisarnici.
Organizatori skupa, meðu kojima je i Studenstka unija Srbije, najavili su ponovno okupljenje tokom naredne nedelje, ukoliko se situacija ne promeni i njihovi zahtevi do tada ne budu ispunjeni.
Protest je poèeo u minut do dvanaest okupljanjem na Platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, uz zvuke pesme "Balkane moj" kultne grupe osamdesetih Azra, a nastavljen ¹etnjom centralnim beogradskim ulicama do sedi¹ta Vlade Srbije.
Demonstranti opremljeni pi¹taljaka i parolama, na èelu kolone nosili su veliki transparent "Brisel - Bolonja - Beograd" koji je jedan prolaznik ispred Vlade poku¹ao da pocepa.

[blic]

Vampire 666

Inace, onaj Tijanicev DSS-ovski RTS bi opet da bude demoliran i spaljen...nikakav stranacki materijal nije deljen!