prijava ispita za mart

Started by endi, 11-02-2008, 18:22:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

endi

Prijava ispita - martovski ispitni rok

Prijava ispita za martovski ispitni rok za apsolvente trajaæe do 22.02.2008.

Sve prijave biæe istaknute na sajtu fakulteta 25. i 26.02.2008. godine. Studenti kojih nema na preliminarnim spiskovima mogu da se jave studentskoj slu¾bi do 27.02.2008. do 12 èasova.

Gocca

Na sajtu nema spiska!
Da li neko zna u cemu je fora?

endi

Sa sajta:
''Ovo su preliminarni podaci.

ukoliko smatrate da je do¹lo do gre¹ke u obradi Va¹e prijave, obratite se Studentskoj slu¾bi do srede, 27. februara do 12h.''

Bred

DA, pise samo da su prijave prihvacene.

irena

Pa, verovatno ce kao i u proslom roku, konacni spiskovi izaci sutra popodne...

Enea

NA sajtu je nevidjena greshka: pishe da je danas 27. 2 i da su u 11h i neshto min izbacheni spiskovi

Gocca

Izbacili su "spiskove" 15tak min posle mog posta. Kao da su osetili moj bes.  :batina
Ako su rekli da je prijava do 22. i mi to postujemo, onda neka i oni postuju to sto su napisali: da ce spiskovi (preliminarni) biti 25. i 26.  :F

Enea

goco "spiskovi" kao prijava prihvacjena ili spiskovi po profesorima na oglasnim tablama instituta?:shy:

Gocca

Kao "prijava prihvacena".

Znam da spisak "kod kog ste profesora" izlazi za koji dan.
Kapiram ja proceduru, nego me malo iznerviralo sto ovih "prijava prihvacena" spiskova nije bilo juce (kao sto je trebalo).
Iz licnih razloga, nebitno...

nasty girl

Quote from: Gocca on 26-02-2008, 21:13:04
Kao "prijava prihvacena".

Znam da spisak "kod kog ste profesora" izlazi za koji dan.
Kapiram ja proceduru, nego me malo iznerviralo sto ovih "prijava prihvacena" spiskova nije bilo juce (kao sto je trebalo).
Iz licnih razloga, nebitno...
@gocca
ne vidim razlog zasto se ljutis kada je lepo na sajtu pisalo da ce biti izbaceno  25.02. ili 26.02. evo to govori ovaj post...

Quote from: endi on 11-02-2008, 18:22:51

Sve prijave biæe istaknute na sajtu fakulteta 25. i 26.02.2008. godine. Studenti kojih nema na preliminarnim spiskovima mogu da se jave studentskoj slu¾bi do 27.02.2008. do 12 èasova.

Gocca

Quote from: endi on 11-02-2008, 18:22:51

pise 25. i 26.  :wink:
ali, ne bitno je
ne zelim da ovo preraste u glupu raspravu

Bred

da, nepreciznost. Bolje da je stajalo ili.
:wink:

Enea

a da li ste videli da je pisalo na sajtu faxa da su spiskovi uploadovani 27,2 u 11h a to je kao bilo juche a ne danas  :hmm
e to je nepravilnost.

endi

Bred

da dopunim-spiskovi po profanima :!
:wink: