Beograd u top 10 u trci za „Monopol"

Started by Girl, 13-02-2008, 08:59:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Girl

Novo izdanje popularne igre biæe u prodaji od septembra u 45 zemalja, ukljuèujuæi i Srbiju...

Beograd je, zahvaljujuæi va¹im glasovima, juèe stigao na 10. mesto liste gradova koji su u trci da se naðu na tabli dru¹tvene igre „Monopol”. Kako u ekskluzivnoj izjavi za „24 sata” ka¾e Piter Barling, PR „Monopola”, na¹ grad se na ovom spisku na¹ao na osnovu ankete sprovedene pro¹le godine.


POLJE - Ako do 29. februara, kada se zavr¹ava glasanje, ostane meðu prvih 20 gradova na listi, na¹a prestonica biæe na tabli novog izdanja „Monopol, ovde i sad: Globalna verzija”. Glasanje traje na sajtu www.monopoly.com (http://www.monopoly.com).
Na spisku kandidata je 68 prestonica ¹irom sveta. Pored Beograda tu su Sidnej, Pariz, Tokio, Jerusalim, Istanbul, a od predstavnika zemalja nekada¹nje SFRJ tu su Zagreb i Ljubljana.
- Spisak 68 gradova meðu kojima je i Beograd rezultat je anketiranja vi¹e od 2.000 putopisaca ¹irom sveta. Anketa je sprovedena krajem 2007. godine – ka¾e za „24 sata” Piter Barling, PR „Monopola”.
Dvadeset gradova sa spiska koji dobiju najvi¹e glasova naæi æe se na tabli za igru. Buduæi da na tabli za „Monopol” ima 22 polja predviðena za gradove, po zavr¹etku glavnog glasanja, poèeæe trka za preostala dva mesta!
Drugu listu prave posetioci sajta, nominovanjem gradova, koji u ovom sluèaju ne moraju biti prestonice, veæ bilo koje mesto na kugli zemaljskoj. Tog, 29. februara, kada se formira spisak od 20 gradova na tabli, poèinje glasanje za ta dva mesta i ono æe trajati do 9. marta.
Izglasani gradovi biæe pozicionirani na tabli u zavisnosti od broja glasova, ali i cene nekretnina u svakom od njih, od najvi¹e ka najni¾oj.
- Vrednovanje æe biti u monopolskim dolarima, pravila igre neæe biti promenjena, pa æe imati istu vrednost kao do sada. Postavljanje gradova na polja, odnosno njihovo rangiranje na tabli biæe prema broju dobijenih glasova – poja¹njava za „24 sata” Piter Barling.
Novi „Monopol” biæe u prodaji od septembra u 45 zemalja meðu kojima je i Srbija.

izvor: 24 sata

mikele

Ја сам гласао,а поред Београда гласао сам још за Кијев,Москву,Рим,Рио,Хонг-Конг,Лондон,Беч...
Укупно се гласа за 10 градова.

drevil

Beograd je u medjuvremenu dospeo na deveto mesto i nadamo se da ce i dalje napredovati. Novi Sad je usao na listu kandidata za ova preostala dva grada koja treba da se nadju na tabli i trenutno je na 14. mestu tako da postoji realna sansa da se na globalnoj tabli sa 22 polja nadju dva grada iz Srbije.

mali hint:
mezete glasati svaki dan i ne morate svaki put da glasate za 10 gradova vec mozete samo za jedan (npr Beograd) i tako samo tom gradu povecavate rejting  :smekerica:
poz

Bla_bla_blaaaa


hulio_salinas


tarantulica


pig_am_am

cekajte... mogu da glasam vise puta, samo ne u istom danu?

Bla_bla_blaaaa

Quote from: pig_am_am on 18-02-2008, 13:57:02
cekajte... mogu da glasam vise puta, samo ne u istom danu?

da pigi...jednom dnevno mozes da glasas za nas bg

joj posle onog sinoc cisto sumnjam da ce nam neko dati glas... :roll:

Girl

Jo¹ dan i po glasanja za Beograd na „monopolu”

ODBROJAVANJE - Glasanje za prvih 20 gradova koji æe se naæi na novoj tabli igre Monopol biæe zavr¹eno 28. februara. Rang-lista gradova, koji konkuri¹u za novu tablu monopola, na kojoj je Beograd bio na 10. mestu, od petka ne mo¾e da se vidi na zvaniènom sajtu. Organizatori smatraju da æe tako iznenaðenje biti veæe.
Konkurs koji su „24 sata” raspisale za najlep¹u fotografiju Beograda, a koja æe se verovatno naæi na tabli novog izdanja igre, biæe otvoren do 9. marta. Fotografije Beograda ¹aljite na na¹ mejl [email protected].
Dvadeset naboljih fotografija uæi æe u konkurenciju za ilustraciju na polju koje eventualno pripadne Beogradu na novoj tabli ove najpopularnije dru¹tvene igre na svetu. Detaljnije o uslovima konkursa proèitajte na na¹em sajtu www.24sata.co.yu.


Za vise informacija o konkurisanju za pojavljivanje fotografije BG-a na tabli:
http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=20894 (http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=20894)

Bred

I Beograd na Monopol tabli
| Izvor: B92
Beograd -- Na novoj tabli svetskog izdanja Monopola, pod nazivom "Ovde i sada", pored mnogih svetskih metropola naæi æe se i Beograd.

U ovoj popularnoj dru¹tvenoj igri, u kojoj se ukupno nalaze 22 grada, Beograd je sme¹ten u presti¾noj zelenoj zoni, èak pre Pariza. Novo izdanje monopola biæe premijerno predstavljeno u svetu 26. avgusta, a u Ni¹u, Beogradu, i Novom Sadu 27. avgusta tim povodom biæe organizovana masovna partija monopola.

Jedna od najpopularnijih dru¹tvenih igara do¾ivela je i neke izmene.

"Pravila igre su u principu ista, s tim ¹to postoje neke male izmene. Postojaæe sada varijanta i elektronskog plaæanja, znaèi preko kartice æe se plaæati, neæe biti samo papirni novac i postoji vremensko ogranièenje tako da æe monopol postati malo aktivniji, malo br¾i", ka¾e Sne¾ana Raduloviæ, marketing menad¾erka kompanije "Kozmolino".

Ona obja¹njava da postoji mali taster u novom izdanju i ogranièeno vreme za svakog igraèa.