Kosovo i nezavisnost

Started by Bred, 16-02-2008, 21:20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Vampire 666

A otkud ti ta sigurnost da nisu krivi? Vazda je bilo budala...

darusaz

Ја само идем логиком Председника САД и ЕУ која се ставила у службу САД (Коштунице, паметни  :pljes: ). По њиховом, наравно да ће Срби бити криви.

UPDATE
У току је састанак Председника Републике, Председника Владе и заменика председника СРС.

aziraphale

Quote from: Vampire 666 on 17-02-2008, 19:18:31
A otkud ti ta sigurnost da nisu krivi? Vazda je bilo budala...

ma ne bi srbi, miroljubivi i nebeski ljudi...
tu i tamo dzamiju spalimo, ali bombe nikako ne postavljamo.

alexica

najcrnje je sto se te budale uvek vide na ekranima u svetu...i  mi budemo ti koji jedu zive ljude...ja se plasim i dalje rata, velikog...kosovo tamo srbija ovde amerika tamo rusija ovde...podeli se ceo sve i na pragu smo III svetskog rata...
ni ja nikad nisam bila na kosovu ali to sto mi koji smo mladi dole nikada nismo bili jer je vec tad pocela neka kosovska kriza ne znaci da zato treba da nas bude sramota pa da ga damo naciji koja dole zivi u vecini...treba onda biti pravedan pa Vrsac i okolinu dati Rumunima, Suboticu Madjarima, etc.
nadam se jedino da ce ovi u svetu, pre svega u EU videti sta se gubi, sta se tu dobija i videti da je za njih iz nekog razloga bolje da ne prihvate nezavisnost Kosova
jedno veliko bravo za momke koji su napravili ono sto su napravili ispred amaricke ambasade, lepo nas predstavljaju i jos bolje brane, tj. vracaju Kosovo :sarcasm: to su verovatno ljudi koji samo cekaju neko desavanje da mogu da izadju na ulicu i pobiju se.......sramota
nadam se da ce bar sad politicari biti slozni i nece gledati samo kako da skupe pol. poene...

Ayrton Senna

А откуд Србима бомбе, кад их је КФОР разоружао многобројним изненадним претресима?

Искрено, зграда УНМИК-овог суда се налази близу бошњачке махале, дела у коме је становништво мешовито. Закључак извуците сами. А и паралеле.

darusaz

Да, тачно је да ово што се дешавало са тзв. навијачима није било уопште потребно. Они баш знају да "бране" наше националне интересе. Али немојмо сада да у овој теми идемо у анализу психе те масе и зашто раде то што раде.

pig_am_am

da je srece da smo pametni, pa da smo na ovom primeru naucili kako da sacuvamo jos neke delove svoje zemlje...

aziraphale

Quote from: darusaz on 17-02-2008, 19:36:26
Да, тачно је да ово што се дешавало са тзв. навијачима није било уопште потребно. Они баш знају да "бране" наше националне интересе. Али немојмо сада да у овој теми идемо у анализу психе те масе и зашто раде то што раде.

uopste i ne zelim da zalazim u analizu masa i kojestarije.
u svakoj masi ce se naci po koja budala. za postavljanje bombe je dovoljna ta jedna pomenuta, a ne nacionalni koncenzus. mogao je biti jedan srbin, ili jedan albanac, ili jedan egipcanin, ili jedan jugosloven. koga boli uvo. hapsi budalu!

@Senna
"бошњачке махале, дела у коме је становништво мешовито". izvlacim zakljucak: mogao je biti bilo koji pripadnik nekog naroda i/ili narodnosti.

Ayrton Senna

Колико је мирно и колико се слави, толико се и пуца.

Потпарол Косовске полицијске службе Ветон Ељшани потрврдио је да је у Приштини било пуцњаве из ватреног оружија, има и повређених. Чак се чуло и неколико експлозија, пренео је новинар РТС-а из Приштине, са терасе хотела 'Гранд'.

У позадини се види славље, концерт испред позоришта, а у централној улици Приштине, данас Мајке Терезе, некада Видовданској, немаш где да згазиш од гужве.

darusaz

"Пукли су" Мек у Београду на Теразијама и у Новом Саду.

А и седиште ЛДП-а богме.

alexica


darusaz

Од демонстраната илити навијача. У Београду можеш да знаш куда су ишли, јер су дуж целе путање страдали саобраћајни знакови и контејнери (испревртани). Како јављају новинари из центра града, интересантно је да је већина демонстраната у распону од 19 до 20 година старости.

На Тргу Републике сада је присутно 200 припадника Жандармерије и више полицијских теренаца (тј. џипова).

А на састанку Тадић-Коштуница-Николић, договорена је ванредна седница Народне скупштине као и грађански протест у већим градовима Србије.

*


alexica


pig_am_am

#44
pa toliko vole svoju zemlju da moraju da joj lome sve po ulici. [off] ne mislim na mek [/off] :roll: