Kosovo i nezavisnost

Started by Bred, 16-02-2008, 21:20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

alexica

pa ako ti nije tesko onda nam pojasni i razloge toga...zasto? vole da budu predsedik i ministar koji su doveli zemlju u ovo stanje?

zvecarka

sto se politickog misljenja tice sam neutralnal... ne znam zasto... to oni znaju..

Vampire 666

LDP
Demolirano sedište LDP-a!


U svom pohodu huligani nisu zaobišli ni LDP. Na svu sreću nema žrtava, niti povređenih, mada je u našim kancelarijama bilo ljudi. Naneta je velika materijalna šteta.

Apelujemo na sve državne organe da učini sve da se ova situacija smiri i da se zaustavi divljanje nekontrolisanih bandi po ulicama Beograda. Srbiji su potrebni razum, odgovornost i mir, da bi mogla da se suoči sa samom sobom i činjenicom da je izgubila Kosovo.

Tim povodom Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović izjavio je: "Srbija mora da nađe snage da razume zašto je do toga došlo, da bi se zaustavio novi krug nasilja, divljaštva i pogrešnih političkih odluka. Srbija mora da se otrezni i razume da za gubitak Kosova nisu krivi ni Mekdonalds, ni LDP, ni francuska ili slovenačka ambasada, već pogrešna politika i nerazumna politika kojoj je baš ovako i još gore nasilje bilo osnovna poluga".

Odgovornost za događaje u Beogradu snosi i vlast jer je i sama dizala tenziju i palila atmosferu, pre svega preko ,, javnog medijskog servisa". Tražimo od državnih organa da učine sve da se ovo divljanje huligana zaustavi.

alexica

moze da ih bude uglavnom samo sramota...kad smo vec kod teorija zavere verujem samo u one koje se odnose na LDP...kazu da su lupanje oni organzovali, tj.potkrepili

tarantulica

Zadr¾imo se na proverenim informacijama   :nene:

wolfeitzckie

Quote from: tarantulica on 17-02-2008, 21:35:40
Zadr¾imo se na proverenim informacijama   :nene:

Тешко богами. Реалност не ради за нас...

(http://nono9.us)

lijepa bosanka

'ZNAM JA,LEVÈANINE,ZA©TO SE TEBI NE IDE U BITKU.
TI MISLI©- DALEKO JE LEVAÈ OD KOSOVA.
A KOSOVO ÆE TI SUTRA STIÆI U LEVAÈ!' 


Zar dodati ne¹to na ovo?!To je na¹a tu¾na istorija!! Ne¹to ¹to nikada ne mo¾emo da nauèimo!!! Ovo ¹to se danas desilo je primjer terorizma,vandalizma,otimaèine najgore vrste!!! Ma trebalo je njih 90ih protjerat sve u Jadran!!! Rankoviæu,gde si?? "ukloni" te æopavi zagorac,a ti si jedini mogao da obuzda¹ ¹iptariju!!!!! puc puc puc
Ja sam u Srpskoj,ovdje je situacija ok.Danas su bili mirni protesti,i sutra æe u Banjaluci..Premijer,predsjednik i predsjednik skup¹tine Republike Srpske izjavili su da Srpska ne priznaje i nikada neæe priznati nezavisno Kosovo,a BiH ne mo¾e bez saglasnosti sva tri naroda!!!

®ao mi je ¹to su bili incidenti u Bg,jer je to ovdje po usta*kim televizijama udarna vijest...
U èetvrtak cela Srbija treba biti na ulicama,biti dostojanstvena,protestovati MIRNO,iskazati veliko nezadovoljstvo jer nam uzimaju zemlju na¹u,zemlju na¹ih pradjedova!!!

Ayrton Senna

"Правда је спора, али достижна."

Питам се колико ће бити спора у овом случају, колико ће времена бити потребно да се све ово постави на правној основи?

mikele

Погледајте и ово,обавезно!!! (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,12988.0.html)

dirigent

Mislim da smo sada mirni .
     Mi smo svoj KONACAN stav izrekli , a sada neka Evropa trlja glavu sta ce sa Kosovom , a jos ce Albanci da vide da im boljeg biti nece dogod Aerika koristila Kosovo za svoje vojne baze i nuklearna smetlista.
     Svi problemi de fakto i de jure prirode su tamo negde, i vise niko nama ne moze da prebacuje za ovo ili ono.
     Nasa drzava treba da pomaze narod dole , putem paralelnih institucija , a Albanci nek vide sta ce , ako im se ne svidja.

AnaCrvena

ne verujem sta gledam na tv-u!koje su ovo budale sto demoliraju svoj grad?!sta time postizu?!nemam nista protiv mirnog protesta,ali obijanje kioska i paljenje kontejnera i nije neki patriotizam!strasno!
i posle svet obidje slika "divnih,kulturnih" siptara,sa sve filharmonijom i odom radosti,i beograda u suzavcima,srchi i smecu!

Duke

Kao da u tom meku rade sve sami neprijatelji srpskog naroda a ne nasi ljudi. Da odu sve strane investicije i sta onda. "Kratkotrajne sankcije samo ce osnaziti nasu ekonomiju" govorio je Sloba.

Ma ima ljudi koji su toliko kratkovidi i glupi...

Nezavisnost je samo bilo pitanje vremena. Da ga nisu proglasili sada, ne bi to uradili nikada. Bush odlazi a sa njim i njegova podrska, sledeci pretsednik Amerike bi mogao da kaze da su sve to gluposti ukoliko se situacija previse zaostri... Mnogo karata je u igri. Mozda Putin lepo ode u Gruziju i kaze "ovo je moje" udje sa vojskom i tako napravi potpuno $ranje u svetu... A mi po starom dobrom obicaju izvisimo. A mozda i ne, mozda ulozi veto u UN i izvrne sve ovo ruglu. Ovog puta je medjunarodno pravo na nasoj strani za promenu. Mozda ako ekonomski izolujemo kosovo, onemogucimo dvojno drzavljanstvo njima a nasima podelimo pasose napravimo uslove za otceplivanje severnog Kosova.

Jel vas potseca ovaj Kostunica na Slobu. Mene da

darusaz

Не знам више ни сам шта та мислим. Пукао сам начисто вечерас.

Добро, ако је за утеху ево тзв. Републику Косово неће признати Русија, Кина, али и наше комшије Румуни, Бугари, БиХ, па и још неке нове/старе ЕУ чланице. А што неко од дискутаната рече, слика је отишла у свет. У Приштини филхармонија иза које на паноу на шиптарском, српском и енглеском пише "Концерт дана независности", а у Београду молотовљеви коктели по амбасадама. То је горка пилула....  :hmm

Војислав Коштуница је барем вербално - оштрији у својим ставовима него Слободан Милошевић икада.

KaBoom

@Ana: gledala si Utisak nedelje? :) Po¹to su tamo rekli kako je prenos po svetskim medijima slika nasmejanih ¹iptara koji aplaudiraju i slave nezavisnost, praznièna atmosfera. Oni imaju komplet pro-zapadnu politiku, zala¾u se za EU i NATO, najmirnija muslimanska nacija na svetu. Ma sve milina za zapad... Da ne ka¾emo podr¹ku nezavisnosti od USA i 20 zemalja EU... Sa druge strane nekulturni Srbi, rulja koja pali i ¾ari, uzvikuje i vreða druge nacije, ru¹i ambasade, demolira grad, sa sve nacistièkim dizanjem ruku...

Eto lepe slike o nama i ¹iptarima u svetu. A onda, za¹to nas niko ne voli? Drago mi je da je prostest u NS-u bio blag, uspe¹no spreèen od strane pilicije i demonstranti su ubrzo odustali.

Na¾alost, ovi CNN i ostali ne pokazuju ni 100-tine hiljada Srba proteranih sa Kosova. To bi ipak malo promenilo sliku i o ¹iptarima. Zapadni velikani to ne pominju, verovatno novinari ni ne slute, ni ne nju¹kaju o tome, da se informi¹u, pa to ostaje nekako nepomenuto... Nije fer! Ali, nek im na¹i politièari skrenu pa¾nju.

Najave za nezavisnost navodno se pominju svugde po svetu od danas. Ali, ko æe se protiviti ©paniji ili Rusiji, ako neka oblast proglasi nezavisnost? Niko. Oni æe poslati vojsku i policiju i stvar æe leæi. Jbga, kad nezavisnost tih oblasti nije u interesu nikoga... A i dosta su jaèi od nas po svim organizacijama u svetu, a bome i vojno i ekonomski...

Duke

Quote from: darusaz on 17-02-2008, 22:48:23
Војислав Коштуница је барем вербално - оштрији у својим ставовима него Слободан Милошевић икада.

Danas sam gledao onu konferenciju, nadji Slobu negde na youtubeu. Pljunut