Studenti Beogradskog Univerziteta organizuju zajednièki protest

Started by mikele, 17-02-2008, 22:16:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Enea

Ja DOLAZIM!
Da li ste sigurni da se ne nalazimo u Kumodrazu?

Deda

mikele

Quote from: Enea on 20-02-2008, 18:15:24
Da li ste sigurni da se ne nalazimo u Kumodrazu?
Није практично ни за нас,а ни за град Београд :>
Јер ако бисмо се нашли у Кумодражу,требало би нам ''3 дана јахања'' до Студентског трга,а притом би направили и гужву у саобраћају.Овако је једноставније,а и сви ћемо бити заједно.

Darker

Pored toga, prilaz centru æe biti zatvoren sutra od podneva :cvet

Enea

ok, chekamo se 7,5 minuta.. ispred studentskog cjemo se teshko nacji. moze?

Bred

Stavio na naslovnu!
Molim vas da obavestite sto veci broj kolega da jednom i farmaceuti i studenti pokazu da mogu da budu jednistveni i slozni.
:wink:

Wiseguy

Samo jednu stvar da pitam. Da li to sto "imamo" podrsku iz uprave fakulteta znaci da ce sutra ipak biti odrzane vezbe i predavanja (npr. ja imam vezbe iz botanike bas od 17 do 19, pa se postavlja i pitanje kako ce ljudi koji zive negde van Vozdovca da prelete milionsku masu ljudi i doju na faks), a ko ne bude prisustvovao bice mu opravdano, ili se uopste ne odrzavaju???

Malo me zacudjuje ta nedefinisanost. Danas je Wlada isao na botaniku i pitao o toe, i dobio je odgovor da ce profesori i asistenti biti na fakultetu i da za sada nisu dobili nikakva uputstva o tome, i da ce ako im sutra kazu da nema nastave da ce tako i biti.

whatever

Да, то је заиста питање: да ли наставе нема уопште или је има, само је у потпуности факултативна, односно, изостанци су оправдани? Ево Хулио написа да ће проверити ујутру.

mikele

Ситуација је следећа.Када смо у понедељак ја и Хулио дошли код проф.Кунтић,она је рекла да Нада(декан) хоће да разговара са нама и ми смо отишли код ње у канцеларију.
Онда нас је она упитала да смо се ми нешто организовали за понедељак,када је било окупљање студената?И рекала нам је да нас она ништа не тера,већ да хоће да нам каже да,уколико смо се организовали,управа факултета ће стати иза нас и биће свима омогућено да одсуствују са вежби и предавања.Ја сам јој одговорио да није било времена да се организујемо за тако кратко време и да ћемо се за четвртак организовати.Она је рекла да је то у реду и изразила је жељу да и она иде са нама.Сутра ујутру ћемо све то проверити,али ја мислим да око тога неће бити проблема.Е сада да ли ће се те вежбе одрађивати или ће само изостанци бити оправдани,то су неке финесе које тренутно и нису толико битне.А по ономе што сам ја тада схватио,наставе ће бити.Једино ако се нешто није променило у међувремену,тј ако није стигла нека директива ''одозго''. :>

Bred

Bilo bi lepo da nam se i dekan zajedno sa ostalim profesorima pridruzi. Kao sto je bilo u martu 2004. Tad sam stvarno bio ponosan na svoje asistente i profesore.
:cvet
A mogli smo i neke transparente da napravimo,a?
:K

mikele

Quote from: Bred on 20-02-2008, 20:57:39
A mogli smo i neke transparente da napravimo,a?
:K
Па ко има могућности нека направи,али ја,лично,сам од раног јутра у јурњави,тако да не могу ништа да организујем по том питању.
У сваком случају било би лепо,али може и без тога. :wink:

Bred

Angazovacemo Wladu, ionako je on covek od akcije.  :K
Wlado?

pereca

Makar jedan obican transparent na kome bi pisalo Studenti Farmaceutskog fakulteta.
Beli hamer i veeelika slova.

Nece bas biti ipadljiv u milionskoj masi, ali cemo bar mi biti ponosni na sebe.

MiKy

znaci ostaje 15.45 ispred narodnog?
ako danas do tad bude bilo kakvih izmena javite...kao i za vezbe i predavanja...srednje i osnovne skole danas nece uopste drzati nastavu

hulio_salinas

Bejah do faxa, ali nista nisam saznao. Nisam nasao ni dekana ni prodekana za nastavu.

Cuo sam jednu asistentkinju u holu da je rekla da se radi do 15 sati. A onda sam na parkingu pitao jos jednu i ona mi je rekla da ne zna, ali da zna da se na Hemijskom fakultetu radi do 14 sati.

Ostavio sam poruku prodekanu za nastavu i nadam se da cu stupiti sa njom u kontakt. Ako ne, u 12 idem na predavanja, pa cu se raspitati.