Mladic umro posle tuce u Rojalu na Kopaoniku

Started by lycos, 18-02-2008, 10:16:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

lycos


KRALJEVO - Marko Milović (24) iz Nikšića, koji je studirao u Beogradu, umro je juče od teških povreda koje je juče tri sata iza ponoći zadobio u tuči u diskoteci ,,Rojal" na Kopaoniku. Policija je privela Strahinju M. (21) iz Kraljeva osumnjičenog da je učestvovao u tuči u kojoj je povređen Milović.


Teško povređeni Milović nađen na snegu u dvorištu kompleksa na putu do lekara je preminuo. Istražni sudija Srećko Topalović je potvrdio je da je tragediji prethodila tuča i da je zbog toga Strahinji M. određen policijski pritvor.

- Nekoliko minuta posle četiri sata, policija nas je obavestila da ima pacijenta sa teškim povredama. Oko 4.15 u našu ambulantu dopremljen je mladić koji u trenutku kada smo ga preuzimali iz policijskog automobila nije davao znake života. Narednih 20 minuta koleginica i ja smo pokušavali na sve načine da ga povratimo u život. Upotrebili smo i elektrostimulaciju srca, ali smo u 4.28 morali da konstatujemo smrt - kaže dr Boban Lazarević, lekar u ambulanti na Kopaoniku.
Kako saznajemo, tragediji je prethodila svađa u noćnom klubu između Milovića i Strahinje M. koji je bio u poseti kod oca koji na Kopoaoniku radi kao instruktor skijanja. Prema nezvaničnim informacijama, Milović je prišao devojci, čiji identitet za sada nije poznat, i počela je svađa. Strahinja M. im je prišao, ali je svađa ubrzo prerasla u tuču, koja se iz lokala prenela napolje. Šta se na snegu dešavalo, utvrdiće istraga, tek, podaci iz nekoliko izvora kazuju da je Milović zadobio prelom nosa. S obzirom na to da je, kada ga je u snegu našla policija, davao znake života, sumnja se da je preminuo ili od povreda glave ili se ugušio krvlju.

Strahinji M. je određen dvodnevni policijski pritvor tokom kojeg će se pre svega odlučiti o kvalifikaciji krivičnog dela za koje će ga teretiti. Na to će uticati i rezultati obdukcije koji će pravosudnim organima biti dostavljeni danas.


izvor www.blic.co.yu

Sole

 a005 a005 a005
strasno  :roll:
ljudi stvarno nisu normalni  :namcor
a tako lepe uspomene dosta nas nosi iz tog kluba  :pst

lycos

Quote from: Sole on 18-02-2008, 18:16:23
a tako lepe uspomene dosta nas nosi iz tog kluba  :pst
znam, zato sam i prekopirao clanak iz blica..  :wall:

malena

Ja sam skoro odrasla na Kopaoniku,posto mi je to jako blizu,i ne verujem sta se desilo... Umesto da uzivaju u skijanju i zezanju... Strasno...  :wall: :wall: :wall: :wall: :abso: