Organska hemija

Started by Bred, 09-05-2006, 09:24:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

tuffy

ma znam da je reko za pka ali da ce da pita...dakle da ce biti na usmenom a ne na testu  : (

milena

Malo stvari ima da se uci u organskoj, nego treba da ucimo i neke brojeve koje cemo zaboraviti posle dva dana..  :blink:       :L   
Je l' zna neko da li usmeni pocinje odmah po objavljivanju rezultata ili kasnije?

AVENDON

Usmeni je do sada pocinjao odmah po objavljivanju rezultata :(

yeca

Quote from: Jasmina on 10-06-2006, 22:49:21
Hmmm a Vlada inace voli heterocikle vise od leba, kud je sad posecerio toliko???

A kako da pitam Breda za to malo skeniranja? ;)

Posalji mu personal mail!!
Klikni na njegovo ime gde god i na dnu strane imas "posalji licnu poruku" i dalje nadam se znas...

Quote from: milena on 11-06-2006, 13:52:02
Malo stvari ima da se uci u organskoj, nego treba da ucimo i neke brojeve koje cemo zaboraviti posle dva dana.. :blink: :L
Je l' zna neko da li usmeni pocinje odmah po objavljivanju rezultata ili kasnije?

Odmah cim izbaci rezultate u roku od 15ak min pocinje usmeni i to uvek ovi sto su sad polozili pismeni a kad zavrsi ispitivanje iz ovog roka, prelazi na ove iz prethodnih rokova!!
Nemojte da se ¹trecate previ¹e, èova je vrlo fer i ¹to je najbolje od svega, ima jako puno, nenormalno puno strpljenja!!
To vam mo¾e samo pomoæi
PUNO SREÆE!!!!!!

Bred

Ne personal mail nego privatnu poruku :>
Btw, nista od skeniranja, testovi su mi kuci a kuci cu ici mozda sredinom jula, tako da vamostaje da pogledate na starom forumu ima li ih ili da se sami izorganizujete pa to skenirate i uploadujete

Al-Jasmina

:) dobro ima li neki narodni heroj da to skenira i uploaduje?  :happy:
mmm? anybody?

yeca

Quote from: Bred on 12-06-2006, 10:40:00
Ne personal mail nego privatnu poruku :>

OK, na to sam mislila :>

tuffy

he polozila sam :) ne znam na koju foru  :~ :~ :>

yeca

BRAVO!! ÈESTITAMO!!  :~  :V  :~  :V  :~  :V  :~  :V  :~  :V  :~  :V  :~  :V  :~  :V  :~  :V  :~  :V  :~  :V  :~  :V  :~  :V  :~  :V  :~  :V  :~  :V
S obzirom da sam èula da je OPET od 200 i ne¹to ljudi pro¹lo 20ak ...
Pa da, reèe Vlada da æe organsku da podigne na nivo!!!

pereca

Quote from: tuffy on 15-06-2006, 17:31:14
he polozila sam :) ne znam na koju foru  :~ :~ :>

E svaka cast! Naci se medju onih dvadesetak srecnika - CESTITAMO!  :V

milena

Za naredne rokove: Ako se neko nadje medju onima koji su imali manje srece, i zeli da pogleda rad, to se radi odmah po objavljivanju rezultata, da vam Vlada ne bi drzao pradavanje (kao meni), jer oni imaju i drugih poslova a ne da mesec dana pokazuju radove studentima koji su pali. :L

AVENDON

Pa da!

I na organskoj I i II radovi se gledaju odmah po objavljivanju rezultata.

Matovic bi te samo pogledao bledo i rekao Dovidjenja!

milena

Ma da! Moram da priznam da nisu bas ljubazni ljudi sa ovog instituta! Da ne kazem - bas su neljubazni!  :F

zoe

Cula sam da je Vlada danas pitao neke ljude koji su DANAS polagali i pismeni iz analiticke!!! >:D Oni su mu valjda trazili da ih stavi neki drugi dan a on je na to rekao da on ne moze da se razvlaci i da ne moraju da izadju na analiticku! Bas cudno, Vlada je inace skroz cool! Mozda je ovo samo trac... :`? :! :`?

AVENDON

Ne mogu da verujem da bi Vlada tako nesto uradio.