U americkoj ambasadi izgoreo Novosadjanin

Started by bzzz, 22-02-2008, 21:33:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bzzz

Izvor: RTV

U amerièkoj ambasadi izgoreo Novosaðanin

NOVI SAD - U amerièkoj ambasadi u Beogradu sinoæ je nastradao dvadesetogodi¹nji Novosaðanin Zoran V., saznaje Televizija Vojvodine. Ovu informaciju potvrdili su èlanovi njegove porodice koji su se okupili u stanu u Æirpanovoj ulici u kojem je nesreæni mladiæ ¾iveo sa roditeljima i bratom. Mladiæevo telo koje je potpuno sagorelo prona¹li su sinoæ vatrogasci koji su ugasili po¾ar u ambasadi SAD, a identitet nastradalog je utvrðen DNK analizom tokom dana. Okolnosti pod kojim je mladiæ nastradao u plamenu tek treba da budu utvrðene.

Reè je o studentu, rodom iz Pri¹tine, koji je na miting u Beograd oti¹ao sa bratom. Njegov identitet je utvrðen uporeðivanjem DNK sa ocem, a zanemeli èlanovi porodice nisu bili voljni da veèeras daju vi¹e informacija o mladiæu novinarima koji su do¹li u u dom tuge u Æirpanovoj.

Vest o tome da je u prostoriji u kojoj je besneo plamen pronaðeno ugljenisano telo potvrðena je jo¹ sinoæ, ali identitet nije bilo moguæe utvrditi bez posebnih analiza. Znalo se samo da nije reè o nekom od zaposlenih u ambasadi, a iz Vojno-medicinske akademije je tokom dana saop¹teno da u postupku obdukcije nije bilo moguæe utvrditi identitet ¾rtve.

pig_am_am

 a005 zali boze...

cemu je otisao tek poceli zivot?  a005

besno pile


bzzz

 Mislim da svi treba da se zapitamo...

pig_am_am

 :shock ni ja ne znam zasto ti nije zao.

uzasno mi je zao. ma koliko da osudjujem to sto je radio...

zar tako da pogine?  :ohwell:

vidis da ta deca ne znaju gde je levo... :ohwell:

a005

bzzz

Quote from: besno pile on 22-02-2008, 21:41:21
ne znam zasto mi nije zao.....
sve i da tako stvarno mislis, nije trebalo to i da napises jer je ipak ugasen jedan zivot i to veoma mlade osobe..i to je uvek tragedija bez obzira na razloge koji su do toga doveli.

besno pile

a,sta,ovde treba da pisemo samo ako nam je zao?!

zao mi je,ali ne slazem se sa tobom.
jeste tragedija sto je ugasen jedan mlad zivot,ali taj zivot je bio u rukama jednog svesnog bica.
ako je to svesno bice,isto tako svesno palilo ambasade ili sta god, mogla mu je biti bar nekom delu mozga ideja o posledicama istog,npr. o opasnosti kojoj izlaze druge,pa i sebe.

bzzz

Quote from: besno pile on 22-02-2008, 21:59:21
a,sta,ovde treba da pisemo samo ako nam je zao?!

zao mi je,ali ne slazem se sa tobom.
jeste tragedija sto je ugasen jedan mlad zivot,ali taj zivot je bio u rukama jednog svesnog bica.
ako je to svesno bice,isto tako svesno palilo ambasade ili sta god, mogla mu je biti bar nekom delu mozga ideja o posledicama istog,npr. o opasnosti kojoj izlaze druge,pa i sebe.

ne trazim ja da se bilo ko slozi sa mnom i ovde moze da pise ko sta hoce, samo mislim da nije umesno komentarisati bilo ciju smrt na taj nacin na koji si ti to uradila..

Vampire 666


Nazalost, izreka koju sam poslednjih dana vise puta ponavljao se ostvarila...no, svakom zasluzeno...ko u mrznji zeli drugom smrt, najcesce prvi naidje na istu...

Darker

Tragièno. Tragièno je to ¹to se vrlo dobro zna ko je odgovoran za njegovu smrt. I tragièno je ¹to taj nikad neæe odgovarati. A najtragiènije je ¹to ne da neæe promeniti ne¹to, nego æe zbog ovoga optu¾iti amere koji su nam oteli kosovo. :wall:
E to je najtragiènije. ¹to je klinac poginuo potpuno uzalud, i ¹to se iz toga neæe izvuæi nikakva pouka. Kao i u svakom ratu. I ¹to æe poginuti jo¹ ko zna koliko takvih klinaca. Takoðe uzalud...

I naravno da mi je ¾ao.
A izreka ko se maèa laæa od maèa æe i umreti, mi se zgadila od kad je presveti Amfilohije isto izgovorio povodom jo¹ jedne tragiène smrti, koja je izgleda takoðe bila uzaludna...

j_e_c_a

 Mozete vi pricati sta hocete,niko od vas ne zna sta znaci biti prognan. Nisam sa Kosova i bila sam na protestu i osecam bes zbog toga sta nam radi Amerika. Ne podrzavam vandalizam koji se desio,ali ko zna kako se taj mladic osecao i sta je i koga izgubio dole ili preziveo,tako da ove gluposti nisu na mestu. I ne znam zasto samo MUP optuzujete,gde je u ovoj prici Uprava grada Beograda i Alimpic?
Kad su ga nazvali sa televizije da ga pituju sta se desava,on nije imao pojma. Njego duznost je bila da bude u tesnoj saradnji sa organizatorima i MUP-om!

Darker

I sad si rekla kljuènu stvar: ti oseæa¹ bes.

Preko polovine juèe( da ne ka¾em 90%) je oseæalo veliki bes.

Ja oseæam tugu. I u¾asno se oseæam meðu besnima.
A dr¾avni projekat, do sada samo radikalski, je da potpire ¹to je moguæe vi¹e bes meðu narodom. Èist, sirov i surov BES!

Ali na kraju uvek ostane samo i iskljuèivo tuga :ohwell:

j_e_c_a

Ne mogu da osecam TUGU prema Americi i onome sta nam radi i sta nam je radila i sta ce nam raditi ako joj neko ne stane na put,vec bes! I ne samo nama vec i ovaj rat u Iraku. Ne znam sta misle,ali prema narodnoj poslovici: "nicija nije do zore gorila."

Darker

pa jes, daj da im spalimo ambasadu, ionako æu ja da im platim od¹tetu, ¹ta vas briga...

A oni su se stra¹no nasekirali zbog toga :wall: Jedva doèekali da objasne evntualnim nevernim tomama kod kuæe za¹to su nam u stvari oteli...
Bo¾e sva¹ta... :roll:

Masha

Jeco, sama si rekla da nisi sa Kosova, tako da jedino ukoliko si usled rata devedesetih morala da napustis svoju kucu i dodjes u Srbiju, ova tvoja recenica -  Mozete vi pricati sta hocete, niko od vas ne zna sta znaci biti prognan moze imati neki smisao. A veruj mi, medju ljudima koji ucestvuju na ovom forumu ima onih koji jako dobro znaju kako je to biti prognan. I neka bude da su ovde napisane sve same gluposti, kako si ti nazvala postove ostalih ljudi ovde, ali nijedna od tih gluposti nije ravna onoj kad zalud izgubis zivot.