Косово за патике 2. део

Started by darusaz, 23-02-2008, 00:09:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

morska_vila

mozda bi gore pomenut teorija dobila naziv (R)evolucije :wink:

stef

Moraju da ih kazne! Treba neko da plati!

Lence

:shock
Sta je s mozgom?
Gde je stid?
Zasto ga osecaju svi normalni ljudi kad gledaju ovo, a ne one?
Ja sam shokirana ovolikom kolicinom gluposti i nevaspitanja!
Ko li je njih zasadio?
Tu nikakva kazna ni zatvor nece pomoci!
Samo reprogramiranje...

joe13

Ove 2 mukice pokazale su CISTU MORALNU NEOSETLJIVOST!
Ovo-ono-mozda cak i da nasa drzava bude u rasulu(a verujem da posle ovih dogadjaja nece),ovo-ono-ipak se SVE IZ KUCE NOSI!
Nije to imao ko da brusi i polira-moralno,vaspitno,duhovno,kako god! :djavo
Onaj koji nema,na licu mu sve pise,onaj koji toliko nema nece da trosi pare na tatoo preko celih bubrega,uredno izblajhanu kosu,jaknice do pupka i ostale elemente prepoznavanja ovih dzidzi-midzi generacija!To je od obesti sve napravljeno!
Cemer,jad i tuga..........krivi smo mi sto smo ih pustili.........

wolfeitzckie

"Moralno posrnuæe dru¹tva"
24. februar 2008. | 10:23 | Izvor: B92
Beograd -- Ratko Bo¾oviæ ka¾e da uprkos ru¾nim slikama nedavnih nereda, "moramo da se uspravimo i da idemo ka Evropi, ka urbanim vrednostima".

Sociolog kulture Ratko Bo¾oviæ izjavio je za B92 da nasilje od pre neki dan nije smelo da se dogodi, pogotovo posle dosada¹njih iskustava i èinjenice da je policija mogla da spreèi divljanje. Komentari¹uæi snimke na kojima se vide dve devojke kako kradu po prodavnicima u centru Beograda posle protesta, Bo¾oviæ je ocenio da to pokazuje da je dru¹tvo u Srbiji ozbiljno moralno posrnulo.

"Svi znamo da se ovde dogodio ne samo ’salto mortale’, nisu samo ginuli ljudi i bio obezvreðen ljudski ¾ivot, ovde se dogodilo moralno samoubistvo. To je potpuna moralna neosetljivost! Jedno je krasti, uzeti tuðe, na neki naèin biti grabljivica na oèigled svih, a sasvim drugo nemati. Prema tome, ovde nema nikakvog moralnog odnosa. Ja bih, na osnovu takvog pona¹anja, rekao da smo mi silno utrnuli, da nemamo vi¹e èula za savest i moralno opstajanje", rekao je Bo¾oviæ.

Ipak, Ratko Bo¾oviæ tvrdi da se ne sme posustati.

"Ovde mora biti optimizma. Ovo je jedna forma posustalosti, jedan izraz krize, duge stagnacije koja se pretvorila u regresiju. Mi sada napredujemo u nazadovanju. Ali, dr¾im da se mora to zaustaviti i iz te, zaista ekstremne krizne situacije, morati da izaðemo i da se uspravimo i da idemo ka svetu, ka Evropi, ka urbanim vrednostima, ka oporavljanju na¹eg ¾ivotnog stila i èitave na¹e egzistencije", kazao je Bo¾oviæ.

cartman

Ne tako davno bilo je sramota krasti, pa su se lopovi krili. Sada je nazalost doslo neko novo vreme u kome se lopovi nazivaju herojima i ne stide se svoga greha. Sramota

Dotakli smo dno zivota,...

Bred

ja ne znam da li one uopste imaju mozga kada su setile da kradu dok ih neko snima mob.telefonom i prati ih u stopu?!?!?! eeeeeeeeeejjjjjjjj!!!  :wall: :wall: :wall:
ja sam licno prisustvao sceni da na zel.stanici klinci sa punim jaknama nakradene robe nude isti prolaznicima tj poklanjaju im za dz a takodje sam video kako huligani razvaljuju trafike ispred zel.stanice i kradu iz njih sve sto stignu a da pri tom nema NIJEDNOG policajca u krugu od 20km[hiperbolicno receno] od zel.stanice :!
:wall:  :nonono:

_d.0.t_

dirigent

hahahahahahahahahaha , jaooo sto je ovo dobro , a tek ovo umesto ocila...

Vampire 666

darusaz

Јел тачно да су њих две синоћ лишене слободе?  :hmm

tarantulica

Na netu ne mogu ni¹ta da naðem....  :nonono:

Gde si ti èuo?

Darker

Nenad Èanak u Utisku nedelje sinoæ: Nisam krao, NAJKE mi :siza:

tixy

Quote from: darusaz on 25-02-2008, 15:13:08
Јел тачно да су њих две синоћ лишене слободе?  :hmm
Jesu,uhvacene su...

darusaz

Кретох да напишем "Б92".  :smekerica: Данас ми рече друг, чији отац ради у УКП (управа криминалистичке полиције) МУП Р.С.

Quote from: tarantulica on 25-02-2008, 15:25:25
Na netu ne mogu ni¹ta da naðem....  :nonono:

Gde si ti èuo?