VIP Veliki brat II

Started by Bred, 24-02-2008, 21:09:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

mislim da jeste a i drugi ukucani su je izgleda isto ako procenili a meni je bas slatka[fiziciki, za ostalo ne znam].
:K

AnaCrvena

mislim da ona ipak nije bitcharka...nisam 100% sigurna,posto ne mogu bas da se setim one druge,znam samo Unu,ali kapiram da bi valjda negde pomenuli i taj deo njene karijere...
cak sam citala da je igrala u spotu twinsa i ere ojdanica-plavi slon
mladost-ludost  :116:
a maneken-ne znam,ali ja ne podnosim te tako "savrsene" likove...

Bred

Ajs i Miliæ najpopularniji
Autor: M. R. |

Èitaoci „Blica“ su Vladana Aksentijeviæa odnosno Ajs Nigrutina, hiphopera iz grupe „Bad Copy“, u anketi na www.blic.co.yu proglasili za omiljenog ukuæanina „Velikog brata“ .

Ajs Nigrutin
U anketi su glasala 8.452 posetilaca sajta, a za Ajs Nigrutina je glasalo 2.497 èitalaca. Drugo mesto „zaradio“ je Miliæ Vuka¹inoviæ sa 1.832 glasa. Vladanova tetka Olgica ka¾e za „Blic“ da je oèekivala da æe se narodu svideti Vladan.
- Oèekivala sam da æe Vladan i Miliæ biti tu negde kada je humor u pitanju i da æe nijanse presuditi. Po celu noæ pratim de¹avanja u kuæi i vidim po porukama koje pu¹taju gledaoci da im se on mnogo sviða - ka¾e Olgica i dodaje:
- Da je i¹ao sam bez ikakvog razmi¹ljanja bi ostao do kraja. Ljudi ga dosta vole i poznaju. Ako i ne pobede, on i Skaj æe se bar naspavati - zakljuèuje njegova tetka koja smatra da æe ulazak u kuæu preokrenuti ¾ivot njenom sestriæu.

Ko Vam se najvi¹e dopada od ukuæana?

Ajs Nigrutin - 29%, 2.497glasova
Miliæ Vuka¹inoviæ - 21%, 1.832glasova
Skaj Vikler - 9%, 831 glasova
Era Ojdaniæ - 8%, 689 glasova
Slaðana Pejiæ Slaði - 7%, 612 glasova
Katarina Ostojiæ - 5%, 480 glasova
Marija Stanisavljeviæ - 3%, 291 glasova
Mirjana Ðuroviæ Mimi - 3%, 281 glasova
Slobodan Biæanin - 3%, 280 glasova
Zorica Markoviæ - 3%, 268 glasova
Borko Sariæ Sarke - 2%, 230 glasova
Petar Peroviæ Peca - 1%, 161 glasova

--
Ma¹a bli¾a izbacivanju veèeras
Autor: |
Kuæu veèeras, po prvi put u drugoj sezoni „Velikog brata“ sa poznatim liènostima, napu¹ta jedan ukuæanin. U vruæoj stolici nominacija ove nedelje na¹li su se Marija Stanisavljeviæ Ma¹a i Borko Sariæ Sarke.

Prema anketi na „Blicovom“ sajtu u kojoj je glasalo vi¹e od hiljadu ljudi, 51 odsto posetilaca bi izbacilo voditeljku B92, a 49 odsto glasaèa poznatog „jelenka“ iz reklame. Na zvaniènom sajtu „Velikog brata“, malo je drugaèija situacija, te bi 56 odsto njih izbacilo Borka, a 44 Ma¹u. Borba æe biti neizvesna, a porodice ukuæana ka¾u da ne znaju ¹ta da oèekuju.
- Volela bih da ostane u kuæi. Mislim da joj ukuæani nisu dali priliku da je upoznaju, a kada bi ona stajala za ¹ankom i pevala narodne pesme, to bi bilo foliranje jer ona nije takva - ka¾e Ma¹ina sestra Nata¹a Domiæ i dodaje da ju je iznenadilo to ¹to je Mariju nominovao Biæko, njihov porodièni prijatelj.
- To nismo oèekivali od njega, ni Marija to ne bi oèekivala jer ga gleda kao za¹titu i podr¹ku, kao poznato lice u kuæi. Marija na Biæka gleda s po¹tovanjem, kao na prijatelja svoga oca i normalno je da ne mo¾e da se opusti u kuæi - ka¾e Marijina sestra.
Borkov stariji brat Vladimir smatra da se Borko nije dobro sna¹ao u kuæi i ka¾e da ne zna ¹ta da oèekuje od izbacivanja.

blic

Tinkerbell

Quote from: Bred on 08-03-2008, 13:42:27
mislim da jeste a i drugi ukucani su je izgleda isto ako procenili a meni je bas slatka[fiziciki, za ostalo ne znam].
:K

Preslatka je, samo steta sto se unakazi s tolkim silikonima, ne svidja mi se ni boja kose,ni sociva...  Ali bas ima slatku puppy dog facu   :happy:

Enea

gde ima silikone?
boja kose je jedino shto mi se na njoj svidja.
fora sa njom je da se ponasha, a tako i izgleda kao da je prefinjena, a nije ako je ona koja ja mislim da jeste...
kad je izbacivanje? danas?

Bred


Enea

#51
razne horore sam u zivotu videla, al' ovaj mi stvarno nije trebalo da vidim..
vrtim ja kanale, onako pred spavanje sinocj, i oko 4 i 10 gosn. Era je uzeo lak za nokte roze/beli i mazao nokte na nogama u svim pravcima.. nije proslo dve min, dok sam opet naletela na b92, kad imam sta i da vidim: obova neke zelene zenske charape, a lak se sigurno nije osushio koliko je slojeva namazao, otishao do cwa vratio se izuo chrape i napunio ih nechim..
:shock

Bred


AnaCrvena

covek je odvaratan...ja sam odslusala sinoc celu njegovu pricu o tome kako je imao vezu sa  nekom devojkom,kasnije i pevao na njenoj svadbi,a ona pobegla sa njim sa svog svadbenog veselja...naravno,uz obilje masnih detalja...kaze,mnogo  su se voleli.ali nije mogao da ostavi zenu i decu,jer on je domacin covek... :bljak:

_d.0.t_

video sam te roze nokte, nazhalost.

Enea

katastrofa, bolje da nisi!  :bljak:

reci sto je carape odmah obuo?!

_d.0.t_

... da dobiju finu i originalnu teksturu. :siza:

Sole

 :116:
bolje kad nisam gledala  :shock
ja sam pre mislila da ce Borko mozda napolje, ali izgleda da je opravise cimerke  :ninja:
nekako mi i dalje deluje neverovatno da su je Bad Copy gotivili...  :hmm
kad su emisije preko dana, sem one u 22h?
veceras je Veliki mozak, tako bese?

Bred

Ja sam gledao do 3.30h i tada je Era bio civilizovan i normalan ....
:wink: :K

mina-L

a ja sam nocas cula Erinu svalersku pricu:¹uma,njih dvoje u "fiæi",baci on sve sa sebe na zadnje sediste...  :lol2: joj a to s lakiranjem noktiju... :bljak: