VIP Veliki brat II

Started by Bred, 24-02-2008, 21:09:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Sole

mislim na ovu zadnju svadju  :ninja:
kad mu je otela mikrofon, pocela da mu preti i tako to...  :*:
a recnik...  :bljak:
ne da se iskompromitovala, nego uzas  :shock
:roll: :roll: :roll:

Roben

оде Зорка  :wave:
а ушла је нека дроца  :wall: :wall: :wall:

Bred

#77
Hahahaha, e to zadnje nisam video.
Ali onaj snimak kako ju je video VB je bio :siza:
Zao mi je sto je ispala ali ocigledno je tanka sa zivcI.
:ohwell: :K

---
a ovo je izgleda neki suma sumarum


Miliæ napao Skaj Viklera
Autor: M. Radojkoviæ |

Druga nedelja u kuæi „Velikog brata“ bila je veoma burna. Zorica je uspela da se posvaða sa skoro svim ukuæanima. Kaja se rasplakala i htela je da izaðe iz kuæe upravo zbog Zorice, Mimi se jako naljutila na Miliæa, Era ne podnosi Biæka, a poslednja u nizu rasprava koja je obele¾ila kraj druge nedelje je ona izmeðu Skaja Viklera i Vuka¹inoviæa.

Drugi izbaèeni ukuæanin iz  kuæe Velikog brata:
Zorica Markoviæ
Sve je poèelo novim, muzièkim, zadatkom, kada su ukuæani dobili instrumente, mikrofon i binu. Sa toliko pevaèa u kuæi i bilo bi èudno da ne doðe do svaðe. Ukuæani nisu mogli da se slo¾e ko æe ¹ta da peva i svira. Prvo su se posvaðali Miliæ i Zorica, zbog Kaje, a onda je Miliæ poèeo da komanduje i ko æe ¹ta da svira. Poèeo je da diriguje i nareðuje, ¹to je veoma zasmetalo Ajsu Nigurtinu, a potom i Skaju Vikleru. On se ostatak dana ¾alio na Miliæa, a Miliæ je za Skaja rekao da je sujetan. Svaða je kulminirala dan kasnije, dok su ukuæani ve¾bali numere.
- Pojaèaj se razma¾eno deri¹te - vikao je Miliæ na Skaja koji je besno uzvratio:
- Iskuliraj se i nemoj da se dere¹ na mene!
Ovo je poslednja svaða ove nedelje, a kako je sve poèelo...
Seriju haosa pokrenula je Zorica. Ona je jedno veèe htela da navede Miliæa da mazne Mimi. Mimi se zbog toga razbesnela. To veèe se rasplakala i svaðala sa Zoricom. A dan kasnije se naljutila i na Miliæa po¹to je izjavio da je imao erotske snove sa njom u glavnoj ulozi. Miliæ je hteo da je tom prièom „oèelièi“, a Mimi koja je do tada htela da je Miliæ usvoji sada hoæe da ga gaða pikslom. Ali, ovo nije jedina svaða koja se odigrala to prvo, kobno, veèe. Ta svaða je povukla i drugu. Zorica je uvreðeno uletela u ¾ensku sobu i napala ukuæanke da je ogovaraju
- Ja sam ime za vas. Ko ste vi da me ogovarate - besnela je Zorica koja je ne¹to kasnije ponovo napala. Slaði je rekla da je odvratna i pokvarena, a Kaju je rasplakala po¹to ju je zezala za Petra. Situacija sa Kajom se pogor¹ala sutradan. Zorica ju je napala da se folira. Kaja se ponovo rasplakala i tra¾ila je da izaðe iz kuæe.
Ipak, ta svaða nije bila ni prineti onoj koja se posle te svaðe odigrala izmeðu Zorice i Miliæa koji je branio Kaju. Ipak, najvi¹e je nagrabusio dan kasnije kada je tokom raspodele pesama ponovo branio Kaju. U ¾aru je Zorici rekao da je iskompleksirana i umalo nije dobio batine.
- Ja iskompleksirana, sad æu te razbiti - nasrtala je Zorica, i stvarno joj je malo falilo da udari Miliæa. A onda je ponovo udarila protiv njega kod njegove nekada¹nje ljubimice Mimi. Poku¹ala je da je razuveri da ona nije kriva za svaðu, iako jeste, i da je Miliæ sam rekao da hoæe da mazne Mimi. Mimi je poverovala i postala Zorièina najbolja drugarica. A, Miliæ joj se gadi.
Zorièin napad na Miliæa nije bio jedini. Zorica je napala i Skaja Viklera. U nekoliko navrata ga je toliko ispljuvala, da on nije znao ¹ta da ka¾e. Njihovu svaðu pored bazena svi æemo pamtiti.
- Nemoj da me gleda¹ tako, ogovara¹, prevræe¹ oèima - uzvikivala je Zorica, ali se dan kasnije izvinila. I taman kada su se smirile strasti, sutradan je ponovo napala Skaja, sa istom prièom.
Do hu¹kanja je do¹lo i izmeðu Ere i Miliæa. Zbog pevanja. Era je arlaukao tako jako da ga je Miliæ udario fla¹icom vode u bubreg. Eru je zabolelo, i naljutio se. Posle nekoliko sati su se pomirili. Ipak, Era se nikada neæe pomiriti sa Biækom koji mu je od prvog dana stao na ¾ulj. U kuæi je pro¹le nedelje, svakako, bilo „veselo“. Jednom reèju, red pesme, red plaèa...

Ponovo haos oko ¹oping-liste
Iako su ukuæani, za razliku od pro¹log puta, u miru sastavili ¹oping-listu, frka je nastala nakon sastavljanja. Jer, ni ovonedeljni luksuzni bud¾et od 22.500 dinara nije bio dovoljan za njihove potrebe, pa su poput pro¹log puta ponovo probili bud¾et za 3.500 dinara. Listu su sastavljali Petar, Miliæ, Slaða, Kaja i Borko, dok su ostali ukuæani odbili da uèestvuju. Zorica je prva komentarisala.
- Je l’ gazdarica Kaja zavr¹ila s listom? - pitala je zlobno Zorica.
- Uh ¹to ona voli da nareðuje... ma gazdarica Kaja sva je do ja... - komentarisala je Zorica.
A, nervoza se nastavila nekoliko minuta kasnije kada su ukuæani ponovo morali
da isprave ¹oping-listu.

blic

gaga :)

sta bi ono sa kajom & viNklerom?
jel su se smuvali posle zurke?
meni je izgledalo kao da se ljube  :roll:

Bred

lm, juce je ispao borko.
i bas mi je dosadan
:bljak: :wall: :K

alfie

ko bi rekao da æu gledati ikada ovoga ¹oua...
Kucam po celu noæ i slu¹am ove manijake iza svojih leða...
Ovaj Era nije normalan èoek!
Ja sam se tao pona¹ao kad sam imao 17!
Ne znam da li da mu zbog toga zavidim ili da ga ¾alim!
©ta god bilo da bilo, ®iveæe taj jo¹ sto godina!

Bred

#81
 :lol:
Sta mislite ko ce da pobedi?

--
ispadose era i anastazija
:siza:


Bla_bla_blaaaa

sto je ovaj Pera nekulturan... :hm

Da li veceras svi izlaze?!

Bred

pera je bas  :bljak:
razocarao me.
Veceras su izasli Kaja, Sky, Petar .
Ostali su Mimi, Milic i Ajs a prica se da ce Ajs da pobedi  :wall: :wall: :wall:
Sutra u 21h finale.



bibi

Zaboravio si da je i Sladza :> izasla....... :hm

Mene nije razocarao....kakav mu je zivot,on je jos i normalan....al' dobro,ne mogu svi na isti nacin da razmisljaju..... :)):

Samo da Ajs ne pobedi i bice OK......:~

_d.0.t_

Milicju, kol'ko ti traje baterija?
:siza:

jeckili_cg

volela bih da pobedi mimi ili eventualno milic,ona cupava izvestacena spodoba nije zasluzila,stvarno ce biti glupo ako on pobedi :batina
a nece valjda :K

Bred


jeckili_cg

a stvarno ne bi imalo smisla,mozda ni ovo drugo dvoje bas ne zasluzuju ali opet su bolji ljudi od njega.njegovom pobedom samo bi se (opet)pokazalo da nas narod voli primitivizam :bljak:

mina-L

Slazem se! Mimi ili Milic nek pobede,Vikler i Ajs su me uzasno nervirali! Ja sam nesto bila za Petra da pobedi,zao mi ga bilo!