VIP Veliki brat II

Started by Bred, 24-02-2008, 21:09:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Nova scenografija za VIP velikog brata


Nova sezona rijaliti ¹oua VIP Veliki brat poèeæe sa emitovanjem u martu na televiziji B92 i trajaæe mesec dana.

Èelni èovek producentske kuæe "Emotion" koja realizuje ovaj ¹ou, Goran Stamenkoviæ, u intervjuu za "Blic" govori da su veæ poèeli radovi na promeni scenografije kuæe.

"Trenutno menjamo enterijer i kao ¹to je uobièajeno za poèetak svake sezone emitovanja, kuæa æe izgledati potpuno drugaèije. Za ovaj VIP serijal oèekujemo da æe biti slièan prethodnom, a vodiæe ga Ana Mihajlovski, Marijana Miæiæ i Irina Radoviæ", rekao je Stamenkoviæ.

Ove sezone se ponovo oèekuje ulazak ukuæana razlièitih zanimanja, sa teritorije Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Prvi VIP Veliki brat okupio je poznate iz svih sfera javnog ¾ivota. U kuæu na Ko¹utnjaku tada su u¹li fudbaler Sa¹a Èurèiæ, pevaèice Olja Karleu¹a i Goga Sekuliæ, pevaèi Pedja D'Boj i Danijel Alibabiæ, novinar Aleksandar Jovanoviæ, glumice Marta Keler i Danijela Vranje¹, manekeni Ognjen Ivanoviæ i Emina Hamzabegoviæ, slikarka Zorica ©uica i madjionièar Big Lale.

Pro¹li serijal je poslednjem ukuæaninu koji je iza¹ao kroz "zlatna vrata" doneo 50.000 evra, medjutim Stamenkoviæ ka¾e da jo¹ uvek nije odluèeno da li æe tako biti i ove godine, s obzirom na to da svuda u svetu pobednik nagradu poklanja u humanitarne svrhe.

"Sigurno je jedino da æe sav prihod od glasanja iæi u humanitarne svrhe, a ove godine æe to verovatno biti akcija za bezbednost u saobraæaju", rekao je on.

Producentska kuæa "Emotion" otkupila je prava na jo¹ tri serijala Velikog brata i tri serijala sa poznatim liènostima.

Sledeæa sezona Velikog brata biæe emitovana na proleæe 2009. godine.

http://www.mtsmondo.com/services/tv/tvStory.php?vest=84455

--

VB za bezbedniji saobraæaj
| Izvor: B92
Beograd -- Novi serijal "Velikog brata" poèinje za dva dana, prihod æe biti namenjen pobolj¹anju saobraæajne bezbednosti.

U subotu æe u kuæu uæi 12 poznatih liènosti, èija imena niko pouzdano ne zna. Narednih mesec dana, poznati ukuæani æe se suoèavati sa novim zadacima i izbacivanjima. Sav prihod koji bude bio ostvaren tokom emitovanja serijala biæe ulo¾en u bezbednost u saobraæaju.

Novi VIP serijal Velikog Brata biæe specifièan po tome ¹to æe novac od telefonskog i SMS glasanja biti ulo¾en u projekat bezbednosti u saobraæaju.

Odluka je doneta posle pogibije troje uèesnika pro¹log serijala.

Prvo ¹to æe se uraditi je obezbeðenje deonice na kojoj su poginuli Zorica Laziæ, Elmir Kuduzoviæ, i Stevan Zeèeviæ.

Prihodi od glasanja u Bosni i Crnoj Gori æe biti ulo¾eni u istu svrhu.

I slavni ukuæani æe imati nedeljne zadatke.

Od toga koliko uspe¹no æe ih ispunjavati zavisiæe i sa koliko æe novca raspolagati.

Nominacije i izbacivanja izgledaæe kao i do sada, ali producenti najavljuju da su iznenaðenja i u ovom serijalu Velikog Brata moguæa.

Kuæa je ponovo preureðena za potrebe slavnih liènosti.

U dnevnoj ¹tampi se veæ nedeljama spekuli¹e o tome ko æe biti novi ukuæani.

Iz produkcijske kuæe Emou¹n ka¾u da su spremili velika iznenaðenja, i da i dalje niko sem producenata ne zna taèno ko æe proæi kroz pozlaæena vrata.

De¹avanja u kuæi gledaoci æe moæi da prate u redovnim ukljuèenjima i u specijalnim emisijama na televiziji B92.
---

Zlatni bicikli za VIP junake
Autor: M. Radojkoviæ |

Kuæa „Velikog brata“ potpuno je promenila izgled. Spreman je enterijer za nove VIP stanare, 12 poznatih liènosti æe u subotu uæi u kuæu, a ovoga puta neæe poput pro¹logodi¹njih junaka u¾ivati u jamboliji i luksuznim zebrasto-tigrastim desenima, veæ se njihov ambijent mo¾e opisati kao spoj ljubièastog i zlatnog.

Umesto na crvenoj fotelji, dvanaest novih uèesnika æe se izle¾avati na zlatnoj fotelji, sa zelenim, narand¾astim i ljubièastim jastucima razlièitih velièina i tonova. Dnevni sto je tapaciran u ljubièasto i narand¾asto, a tepih je krem boje i ukra¹en kockastim i èupavim tamnonarand¾astim stazicama. Ogledala u kojima æe se veoma va¾ne liènosti svakodnevno ogledati, vi¹e nisu oivièena jambolijom, veæ ljubièastim satenom i staklasto-srebrnim, ¹lja¹teæim, sitnim ploèicama. Kamin sa monitorom i ove godine nije izostao, uz njega tu je i polica sa knjigama koje su ove godine zlatne boje. A, fotelja na kojoj je nekada najvi¹e voleo da sedi popularni ukuæanin Miki Ðurièiæ ovoga puta je pro¾eta roze-belim kockicama. Tepih sa medvedom je ipak izbaèen iz kuæe dok je polica sa knjigama ukra¹ena sa dva akvarijuma.

blic

--
Dino Dvornik i Mina Kostiæ ulaze u kuæu
Autor: M. Radojkoviæ |

Drugi serijal ¹ou programa „Veliki brat“ sa poznatim liènostima poèinje sa emitovanjem na Televiziji B92 u subotu 1. marta u 21 èas. Gledaoce ove godine oèekuju brojna iznenaðenja od junaka serijala, meðu kojima se naæi, kako „Blic“ saznaje, hrvatski kralj fanka Dino Dvornik, pevaèice Katarina Ostojiæ Kaja i Mina Kostiæ, kao i na¹ folk pevaè Era Ojdaniæ.

Mlada i atraktivna pevaèica Kaja je, kako saznajemo, jo¹ pro¹le godine izrazila ¾elju da se naðe u kuæi - ¾elju koja æe joj po svemu sudeæi biti ispunjena.
- U kuæu sigurno ulazi Era Ojdaniæ, koji je neka vrsta zamene za njegovog kolegu Mileta Kitiæa koji je, posle dugih pregovora, ipak odbio uèe¹æe - prièa izvor „Blica“ blizak organizatorima emisije. Folk pevaèica Mina Kostiæ je sa zadovoljstvom pristala da mesec dana stanuje u kuæi i bori se za 50.000 evra, dok za Dina Dvornika ¾ivot pred kamerama nije nepoznanca. On je pre dve godine uèestvovao u rialiti ¹ou „Dvornikovi“ koji je u petnaest epizoda prikazivao ¾ivot njegove porodice na hrvatskoj televiziji RTL, po ugledu na amerièke emisije „Ozbornovi“ i „Hoganovi“. Da Dvornikovi zaista vole kamere, pokazuje i to da æe ove godine, i to uskoro, u hrvatsku kuæu „Velikog brata“ uæi Dinova supruga Danijela Dvornik.
Osim Dvornika, Kaje, Ere i Mine, u kuæi bi trebalo da se naðu i Vladimir Iliæ Ila, sin pokojnog ¹oumena Milovana Iliæa Minimaksa i èlan rep grupe „©a-ila“, kao i zavodljiva manekenka Anastasija Buðiæ, æerka poznatog paparaca Zorana Buðiæa Kobre, koja se pro¹le godine na¹la u „Plejboju“.
U igri za nagradu od 50.000 evra, mo¾da æe se naæi i voditeljka Suzana Manèiæ, a kao predstavnik Bosne folk pevaè Nazim Gljiva. Njih dvoje su poslednjih nekoliko dana pregovarali sa producentskom kuæom „Emotion“, ali jo¹ nije sigurno da li su prihvatili uèe¹æe u emisiji. S obzirom na to da Suzana trenutno nigde nije anga¾ovana, vrlo je moguæe da æemo upravo nju gledati u ¹ouu.
Kako gledaocima, ali i mu¹kim ukuæanima ove godine ne bi bilo dosadno, zlatna vrata graðevine u Ko¹utnjaku preæi æe i jedna misica. Kako trenutno stvari stoje, reè je o crnogorskoj lepotici Ivani Kne¾eviæ, pro¹logodi¹njoj mis Crne Gore.
Imajuæi u vidu da su nas pro¹le godine organizatori, producentska kuæa „Emotion“, iznenadili uèe¹æem biv¹eg fudbalera Sa¹e Æurèiæa, glumica Marte Keler i Danijele Vranje¹... sigurno je da æe i ovoga puta biti velikih iznenaðenja.

Marko ®iviæ odbio ¹ou
Iako ima mnogih koji pri¾eljkuju da uðu u kuæu, postoje i oni koji za to nisu ¾eleli da èuju. Osim folk pevaèa Mileta Kitiæa primamljivu ponudu odbili su i fudbaler Nikola Trajkoviæ, „Grandovi“ pevaèi Darko Filipoviæ i Slavica Æuktera¹, voditeljka Olja Crnogorac, bosanski kontroverzni pevaè Deen, te glumci Kalina Kovaèeviæ i Marko ®iviæ.
- Istina je da su me zvali, ali ja nemam ni tri slobodna dana u ¾ivotu da u¾ivam u toj vrsti zabave, a kamoli èitav mesec - rekao je kratko Marko ®iviæ za „Blic“.
Ispovedaonica u kojoj æe ukuæani otkrivati svoje tajne, ¾elje i ono najte¾e - nominacije, sa spoljne strane je ukra¹ena ¹lja¹teæim sitnim ploèicama, dok je oko koje ukuæane gleda zelene boje.


blic

--
Poèinje trka za 50.000 evra
Autor: M. Radojkoviæ |

Dvanaest poznatih liènosti useliæe se veèeras u poznatu kuæu na Ko¹utnjaku, gde æe se mesec dana u ¹ouu „Veliki brat VIP“ na TV B92 boriti za 50.000 evra.

Osim ¹to je kuæa pretrpela promene, te je potpuno izmenjen enterijer, promene su nastale i u voditeljskoj ekipi. Narednih mesec dana kroz najgledaniji ¹ou u Srbiji vodiæe nas Ana Mihajlovski, Irina Radoviæ, Marijana Miæiæ, Biljana Ilijevska, a ekipa æe dobiti i mu¹ko pojaèanje u liku glumca Milana Kaliniæa koji æe u tandemu sa Anom voditi ukljuèenja u¾ivo.
I ove godine producentska kuæa „Emotion“ priprema iznenaðenja za svoje gledaoce te se mo¾e oèekivati da pojedine poznate liènosti naknadno uðu u kuæu. Takav æe sluèaj najverovatnije biti sa pevaèicom Minom Kostiæ koja ima organizovanu tezgu u inostranstvu pa je moguæe da æe se ekipi pridru¾iti nekoliko dana kasnije. Ipak, ako u kuæu kao ¹to je planirano uðe njena ljuta protivnica sa estrade pevaèica Indi, koja je bila u vezi sa Mininim biv¹im suprugom Tikom, postoji moguænost da se Mina u poslednjem trenutku predomisli. Osim nje u kuæu bi trebalo da uðe i hrvatski pevaè Dino Dvornik koji se poslednjih dana kolebao da li da uèestvuje u ¹ouu zbog politièke situacije. Pored njih u kuæu æe najverovatnije uæi i Era Ojdaniæ, pevaèica Kaja, potom su u planu voditeljka Suzana Manèiæ, pevaè Nazim Gljiva, manekenka Anastasija Buðiæ, reper Vladimir Iliæ Ila, a pretpostavlja se da æe se ekipi, kao ¹lag na tortu, pridru¾iti i humorista Slobodan Biæanin Biæko. Nije jo¹ sigurno da li æemo ove godine uop¹te u kuæi gledati nekog sportistu, ali æe zato tu biti jedan politièar - u kuæu æe najverovatnije uæi Marijan Ristièeviæ.
Veoma va¾ne liènosti æe ovoga puta prete¾no u¾ivati u zlatno-ljubièastim tonovima kojima je pro¹arana cela kuæa. U dnevnoj sobi nalazi se zlatna fotelja, zlatna polica za knjige, neizbe¾ni kamin sa monitorom, tapacirani ljubièasto-narand¾asti stoèiæi, dok æe ukuæani u dvori¹tu osim bazena, za rekreaciju, imati i sobne bronzane i srebrne bicikle. Teretana i klavir æe se, najverovatnije i ove godine naæi u kuæi.
Kao i u pro¹lom serijalu i u ovom æe ukuæani moæi da se u kupatilu i WC-u sakriju od kamera koje ih u ostalim prostorijama neprekidno prate. Nagrada je ostala ista i pobednik æe biti bogatiji za 50.000 evra. Iako je svuda u svetu praksa da pobednik glavnu nagradu preda u humanitarne svrhe, s obzirom na novac koje na¹e zvezde zaraðuju, u Srbiji im je omoguæeno da novac zadr¾e za sebe.
Dalje, kada je novac u pitanju, uèesnici æe ove godine za svaku nedelju provedenu u kuæi zaraditi dve hiljade evra, duplo vi¹e nego ¹to su pro¹logodi¹nji VIP ukuæani dobili.

Voditelji VIP „velikog brata“
Biljana Ilijevska
Roðena: 7.april 1982. godine u Skoplju
Obrazovanje: Vi¹a poslovna ¹kola - Informatika
Karijera: Sportska TV SOS, voditelj jutarnjeg programa i kvizova „Igra reèi“ i „Nikad lak¹e“, na projektu VB - „Pozovite Velikog Brata“ i „Prilepak“

Marijana Miæiæ
Roðena: 20. mart 1983. godine u Beogradu
Obrazovanje: Apsolvent na Akademiji za glumu
Karijera: Deèji kviz „Bunga Banga Re“, rialiti ¹ou „Jednostavan ¾ivot 1“, „Hoæe¹ - neæe¹“, „Srodne du¹e“, „Leteæi start“, „Jednostavan ¾ivot 2“, „Veliki brat“ u¾ivo, „Prilepak“

Irina Radoviæ
Roðena: 2. maj 1976. u Gornjem Milanovcu
Obrazovanje: srpski jezik i knji¾evnost na Filolo¹kom fakultetu
Karijera: emisije na 3. kanalu RTS - a, „Sve za ljubav“, „Veliki brat - veliki mozak“

Ana Mihajlovski
Roðena: 20. oktobar 1982. u Beogradu
Karijera: voditeljka emisije i kvizova „Leteæi start“, „Jednostavan ¾ivot 1“, „Jednostavan ¾ivot 2“, „Srodne du¹e“, „Veliki brat - mala sestra“, „Veliki brat“ u¾ivo

Milan Kaliniæ
Roðen: 21. septembar 1972. u Beogradu
Obrazovanje: Pilotska Akademiju u Vr¹cu i BK Univerzitet, odsek gluma
Karijera: „Leteæi start“, „Ruski rulet ¹ou“, „Sve za ljubav“, „Veliki brat“

Zvezde u karantinu
Skoro 24 sata pred ulazak u kuæu „Velikog brata“ VIP zvezde su provele u karantinu u hotelu „©umadija“ na Banovom Brdu. Iako im je izlazak iz soba bio strogo zabranjen, za razliku od pro¹le godine, poznatim stanarima je ove godine bilo omoguæeno da u karantin unesu i mobilne telefone.
Stamenkoviæ: Imamo idealne ukuæane

Èelni èovek „Emotiona“
Èelni èovek producentske kuæe „Emotion“, koja realizuje popularni ¹ou, pred veèera¹nji poèetak druge sezone serijala sa VIP liènostima, govori o oèekivanjima, biranju uèesnika i otkriva svoju veliku ¾elju da se organizuje „VB All Stars“ sa najinteresantnijim junacima dosada¹njih serijala...

- Mislim da smo se ustalili sa svojom publikom i da æe „Veliki brat“ u Srbiji jo¹ dugo biti emisija sa najveæom medijskom pa¾njom i zavidnom gledano¹æu - prièa Stamenkoviæ i obja¹njava da je i ove godine zahtevan zadatak bilo okupiti 12 zanimljivih ukuæana.
Na pitanje da li su, nakon ¹to je pro¹ao prvi serijal, poznati lak¹e pristajali da uðu u kuæu, Stamenkoviæ ka¾e da je proces bilo slièan.
- Lak¹e je utoliko ¹to su ljudi znali o èemu se radi pa su odmah pristajali ili odbijali. Te¾e je bilo, jer smo neke zanimljive likove veæ imali u pro¹loj sezoni - istièe Stamenkoviæ koji je zadovoljan konaènom ekipom koja æe danas uæi u kuæu, ali jo¹ ne mo¾e da otkrije da li mu je ¾ao ¹to je neko odbio uèe¹æe.
Na na¹e pitanje koja bi bila idealna ekipa od 12 VIP ukuæana, kada bi mogao da bira, Stamenkoviæ otkriva jednu interesantnu ¾elju...
- Moja ¾elja je da posle tri sezone „Velikog brata“ uradimo neku vrstu „VB All Stars“, gde bi se pojavilo 12 najzanimljivijih likova iz prethodnih sezona - prièa Stamenkoviæ i dodaje: „Voleo bih da u istoj kuæi vidim Macu, Mikija Ðurièiæa, Bureka, Peðu D’ Boja, Miæka, Sa¹u Æurèiæa, Ivana Ljubu, sa jo¹ nekoliko iz predstojeæeg VIP-a i treæe sezone. Od dama bih voleo da se u toj kuæi naðu Dragana Branje¹, Jadranka, Ena Popov, Goga Sekuliæ, Dijana...

blic

jeckili_cg

veceras pocinje veliki brat i ukucani se bore za sumu od 50000 evrica,sta mislite posle onih tragicnih dogadjaja i nasoj celokupnoj slici o tom programu,da li ce VB biti podjednako popularan kao prosla izdanja?

Bla_bla_blaaaa

Ne znam ipak je ovo VIP(mada za neke od ovih nikad cula nisam)...Prosli serijal VIP-a nisam gledala, ne verujem ni da cu ovaj gledati...

Ali mislim da ce biti popularan... :wink:

AnaCrvena

jeste li gledali sinoc?kako vam se cine novi VIP ukucani?

Cecilly

Mislim da cu prvi put zaista pratiti VB.
Bad Copy ima haos da prave!  :>

AnaCrvena

i ja se odusevila kad sam videla viklera i nigrutina!nisam mogla da verujem!zamisli,njih dvojica na istom mestu sa erom ojdanicem!? :116:
btw,njega ne mogu ocima da vidim!

lycos

Quote from: AnaCrvena on 02-03-2008, 10:59:22
i ja se odusevila kad sam videla viklera i nigrutina!nisam mogla da verujem!zamisli,njih dvojica na istom mestu sa erom ojdanicem!? :116:
joj da, video sam, pocepao sam se od smeha  :116: :116:

Sole

Bad copy  :peace:
sve ce da ih pomeraju...  :116:
mislim da ce biti mnogo bolje nego prosle sezone...  :~
Mimi  :bljak: ima li nesto prirodno? bitno da je uklopila sociva i onaj kompletic sto je nosila  :roll:
mislim da ni Kaya ne bi trebalo nikome da ostane duzna, mada ne znam jos uvek...  :)):
Zorica Markovic, ne verujem  :ninja: ona zena stvarno ne zna sta ce sa sobom...  :roll:
Milica ne komentarisem... od njega pa covek nikad ne zna sta da ocekuje...  :> sklanjajte magnete iz kuce!!!  :K

jeckili_cg

to je skup polu-poznatih faca koje su se skupile da se njihova imena opet izvuku iz naftalina,samo je nekoliko njih stvarno poznato svim ljudima :smekerica:

Bred

Pa iskreno govoreci, ovi su jos poznati u odnosu na prethodne ukucane VIP Velikog brata.  :K
Pocepao sam se od smeha kada sam video da ladno uvode Zoricu Markovic. A tek joj je majica krik!
  :wall: :siza:
Ali ono najbolje su stvarno ostavili za kraj-Bata Zivojinovic kao Valter.
qq.
:K :K :K

mimil

Quote from: Sole on 02-03-2008, 12:15:18
Mimi  :bljak:

ti to meni nesto? salim se...
znaci, kakvo je ono cudoviste? nista neprirodnije u zivotu nisam videla...
ako se u 24 operisala da lici na barbiku, na sta ce da lici u 44?

mislim svi su coma, tocilica  :bljak:
jedino ako milic ne izvadi stvar...

bad copy se prodao... do sada je pljuvao takve pojave, a sada je deo toga, ali kod nas sve moze...

nista, gledamo dok ne ispadne maneken  :K

Sole

MimiL  :K :cvet
kakav maneken, mnogo mi je gej...  :bljak:
bad copy ce da vadi stvar, ne mislim da su se prodali, verovatno im je bila fora da im svima pomere... znate vec sta...  :K
nisam gledala kad je usao Valter  :> a005
bas mi je krivo...
da bre, majca Zoricina  .blah. strasnilo...  :ninja:
ma, bice zanimljivo!!!
zao mi je jer mislim da ce ona manekenka iz Bosne brzo da izleti, previse je prefinjena za sve njih  :ohwell: slatka je kao secer  :)): :happy:

Wolf

Quote from: Sole on 02-03-2008, 12:57:40
zao mi je jer mislim da ce ona manekenka iz Bosne brzo da izleti, previse je prefinjena za sve njih  :ohwell: slatka je kao secer  :)): :happy:
Upoznao sam je i mislim da je fina. Mozda i previse za
one likove i ovo njesra od emisije. Ali, njen izbor...

Bred

Eh, devojke ljubomorne ste na mimi i na manekanku.
Manekenka je mmmm  :K

Detalje o ukucanima mozete pronaci ovde (http://www.velikibrat.co.yu/housemates/index.html)
:wink:

Sole

Bredly,  :F
ne citas dobro  :batina :>
rekoh da je Sladji slatka  :)): a Mimi...  :roll: vestacka je do bola, mozda nije losa, ne znam...
ali, bas da je VIP...  :roll: