Izlet: Vrsac i Vrsacki breg

Started by prommy, 02-03-2008, 20:41:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

tarantulica

Na istom mestu gde je i sportsko dru¹tvo!  :cvet

Bla_bla_blaaaa

Cecilly

Hoce li biti mesta za sve nas?  :>
Koliko je uopste ljudi planirano?
Jedan bus, dva...?

Darker

Po potrebi i po broju zainteresovanih :cvet

darusaz

Дошао је и тај дан.  :Bog Идемо у град Хемофарма, Баната, Свис лајона, Вршачке пиваре иииии доброг вина.  :happy:

tarantulica

Trebalo bi da bude oko 15 stepeni!  :b7:

prommy

E da Hemofarm nije planiran za posetu, ali ako neko zna nekog iz hemofarma ko bi mogao da nas provede i pokaze nam kompaniju... Sto da ne?

kruger

Izgleda da ce i u sledecu subotu padati kisa,sta da se radi to je proljece!

Darker

Adonis_Vernalis

Quote from: prommy on 08-03-2008, 19:02:53
E da Hemofarm nije planiran za posetu, ali ako neko zna nekog iz hemofarma ko bi mogao da nas provede i pokaze nam kompaniju... Sto da ne?

Mislim da ovo nije izvodljivo. Nije moguce inkognito uci u Hemofarm, pogotovo ne povelika grupa studenata. Jer, ne zaboravite, kada budete dosli, bice nedelja, dakle nije radni dan... Pored toga, kroz Hemofarm se ne moze samo protrcati. Velika grupa studenata farmacije je redak gost, pa bi se neko od potpredsednika mogao potruditi da vas primi... mozda cak i sam predsednik, a to podrazumeva protokol i etikeciju. Drugim recima, ostali biste najmanje tri sata u poseti Hemofarmu i ne bi vam ostalo mnogo vremena za obilazak grada i Brega.

Ako biste, recimo, dosli u subotu, obisli Hemofarm i grad istog dana, prenocili u Domu Crvenog krsta na Bregu, pa onda nedelju proveli setajuci po Bregu, onda bi to i moglo da bude interesantno...

Darker

Mala ispravka profo, zbog pomeranja datuma i idemo u subotu... :wink:
E sad, to za ostajanje i noæenje... :hmm

Adonis_Vernalis

Sto da ne? Ako se ne varam, pun pansion u Domu Crvenog krsta je jedva nesto preko 1000 dinara per diem, per capita.

vlada89

Ja sam vise za izlet od jutra do mraka :)

tarantulica

[off]Od svitanja do sumraka[/off] :trfr:

prommy

Previse ljudi se prijavilo, sada vec 65 ljudi, tako da ce sigurno ici dva basa! :~ :~ :~

Sto se tice nocenja, nazalost premalo je vremena da se organizujemo tako da ovaj put od jutra samo do mraka...