Snimak nastupa hora "Raskovnik"

Started by nigor022, 04-03-2008, 23:18:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

nigor022

Postovani posetioci foruma:)

Elem, bilo je krajnje vreme da se na neki nacin ovaj hor oglasi sirokim narodnim masama (koje uvek srdacno docekujemo na nastupima)... Dakle, kao sto rece sam naslov ovde cu postaviti neke snimke koje imam, a uskoro cu objaviti sve sto imamo zabelezeno...
Nadam se da cete uzivati i da cete nas pocastvovati sto vecim prisustvom na nastupima, a sto da ne i da se prikljucite ansamblu (ovo se posebno odnosi na kolege :happy: )

PS Znam da kvalitet snimka nije bas najbolji, imajte u vidu da se snimalo digitalnim fotoaparatom ili mobilnim telefonom i da se na kvalitetu gubilo da bi se moglo uploadovati na Youtube... Onog momenta kad dobijem kvalitetnije snimke, potrudicu se da to zaista na najbolji moguci nacin odradim. Do tada uzivajte u ova dva snimka

S.S.Mokranjac - Druga Rukovet
         Mis poseja proju
datum: 23.05.2007.
mesto: Farmaceutski Fakultet

[youtube=425,350]gGMoYOTMNGA[/youtube]

Marko Tajcevic - Dodolske Pesme
           (zenski hor)
datum: 23.05.2007
mesto: Farmaceutski fakultet

[youtube=425,350]2O-zDEuGN_Y[/youtube]

Wlada

Скроз профи,нема шта...Скидам капу! Вама колегинице, колеге и диригенте свака част!
:pljes: :pljes: :pljes:

Одговор на доњи пост овде да вам не бих гомилао постове на изузетној теми :K

Моје гласовне способности су...јадне.
Што се тиче агитовања и "регрутације"...потрудићу се! Обећавам.

nigor022

Hvala u ime svih... A sto da ne da i ti sledeci put budes na stepenistu sa nama :) I naravno ne samo na stepenistu, jer svi horovi putuju pa tako i ovaj, ali za te slasne podatke moras postati clan  .blah. Ako znas nekog kolegu sa godine koji je zainteresovan odmah da ga prosledis!
Bice jos snimaka, obecao sam, samo da ih se docepam :run

Evo da se i ja "editujem"... Nikad ne reci nikad, dodjes na probu, pokusas, pevamo super stvari, ima po svacijem ukusu kompozicija, atmosfera je uvek na zavidnom raspolozenju (cak ne pamtim probu a da smo bili nesto  :namcor ) i eto... A sto se tice agitovanja, OBAVEZNO!!!  :ziveli :~

Masha

Igore, oprosti meni senilnoj koja ti danas nije donela USB na koji je prebacila sve snimke sa nastupa u maju. Bice jos snimaka samo da se Igor i ja organizujemo  :wink: Slobodno nas nas hvalite  :happy:, necemo se uobraziti. Naravno, svaka konstruktivna kritika je dobrodosla (pocinjem da zvucim kao Bred  :K, ali jesam li sekretar ili nisam  :K)

Roben

Nego kad ce neki novi nastup da vas cujem live  :wink:

Al-Jasmina

:happy: Mi smo live 2 put nedeljno na faksu  :)):
A bice nesto uskoro  :~

Sole

'ajde javljajte za to uskoro  :wink:
i mene bas zanima  :)): :happy:

Ayrton Senna

У плану је наступ 4-тог Априла, који ће изгледа постати традиција. Први прошлогодишњи наступ хора био је управо за Дан Студената.
Ускоро ће бити више информација, али мислим да ће управо 4-тог бити наступ на факултету.

Al-Jasmina

:~ Molim ljupke clanove hora da se ne plase mojih snimaka nasih veselih proba, i da se opuste pred okom kamerice  :happy:

nigor022

Quote from: Al-Jasmina on 11-03-2008, 21:06:15
:~ Molim ljupke clanove hora da se ne plase mojih snimaka nasih veselih proba, i da se opuste pred okom kamerice  :happy:
"Ljupki clan hora"  moli koleginicu koja je bila "Japanski turista" (prim.prev. El Turista Japonese, spanski)  da te iste snimke dostavi na doradu i da ih delimo sa narodom...:)) Ako Bog da, donecu ja u petak KAMERU!!! Pa da se lepo snimimo... I celu kasetu od 60 minuta praznu... Ima da je sakrijem u neku biljku (koju cu prethodno morati da donesem u ucionicu; hoce neko da mi pomogne da prenesemo jednog onog Bendzamina iz hola? O0 O0) pa da se snimamo... A mozemo i da snimimo nesto malo u hodniku :)) :run

zoe

Лоодаци једни блентави :)):

Већ замишљам Нигора у маскирној униформи са бенџамином на глави како под мишком носи скривену камеру, и на прстићима у стилу Фреда Кременка се прикрада жртвама које чекају да буду овековечене свемоћним сокоћалом :>

Al-Jasmina

:> Ma sve cemo mi to da ukomponujemo u jedan avi-video spomenar naseg sjajnog druzenja  :>
:cvet :cvet :cvet :cvet :cvet

nigor022

Naravno da cemo ukomponovati... Mozemo da napravimo jedan od onih Video-Kapsula spomenara, i da zakopamo negde u podrumu... :)) :run :a

Al-Jasmina

:> Zaduzicemo Wladu da ih posalje u svemir  :happy:

Wlada

Са Русима на Марс, на почетку "Звезданих стаза" :K