prijava ispita za april

Started by endi, 05-03-2008, 19:02:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kamicak

Nece ni meni, mozda je stopiran

Bla_bla_blaaaa

zasto nikako ne mogu da otvorim ono gde se proveravaju prijqavljeni ispiti za april

Wlada

Ма нешто опет не ради...Ваљда ће сутра моћи  :roll:

AnaCrvena

Wlada

mikele

Quote from: Wlada on 26-03-2008, 22:16:25
Meni ne radi jos uvek  :wall:
Мени ради :>
Што се тиче имена професора,вероватно се чека да и остали,који имају примедбе,пријаве па ће тек онда изаћи спискови са именима професора.
Ја нисам ни видео који ми је професор запао(на почетку),тако да ми је све једно :>

Bred

Bice naknadnih prijava jer je bilo ljudi koji su ispit polagali  i posle 25.  :wink:

Za ubuduce, kolege da znate, ispitnu prijavu MORATE ubaciti u sanduce do 25. a uplatnicu donosite naknadno i to je jos jedna potvrda da cete izaci na sve ili neke  ispite koje ste napisali u prijavi.
:wink:

pereca

Cek, meni nije sad jasno  :hmm
Zar ne moramo da ubacimo i prijavu i uplatnicu u sanduce, da bi prijava bila validna?

blablabla

Evo sad vidim da raspored po profesorima tek treba da se potvrdi...
Uh...valjda cu biti bolje srece...ispadoh kod Jele Milic  :shock

Bred

Quote from: pereca on 27-03-2008, 14:19:23
Cek, meni nije sad jasno  :hmm
Zar ne moramo da ubacimo i prijavu i uplatnicu u sanduce, da bi prijava bila validna?
Ne.
Meni salterusa rece da moze samo prijava a uplatnica moze kasnije.

bzzz

U tom slucaju (uplatnica moze kasnije), bilo bi lepo da znamo i sta znaci to "kasnije", da li se donosi na ispit ili nesto trece?  :hmm

Bred

Pretpostavljam da znaci dan dva dok traju ove primedbe na prijave  :wink:

jecapereca

Pa to mi onda nista ne olaksava, jer znaci da treba 2 puta da dolazim.Prvi put da ubacim prijavu a drugi da donesem uplatnicu  :ball2:

Bla_bla_blaaaa

Pa dooobro...al ako npr zaboravis da uplatis, posta ne radi i te fore...ta 2 dana super dodju :K

shiky

pa da,ali ako ti ne prihvate prijavu,opet moras da uplacujes  :hm
zato uvek jurim uplatnice sa 3 lista..