Izbori lokalni, gradski, pokrajinski i republicki 2008.god

Started by darusaz, 08-03-2008, 15:49:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Bambili

Slobodane,Slobodane,spasi Srbiju i ubi se,Slobodane,Slobodane...A drugi refren bese...Kostunice,Kostunice,spasi Srbiju iz ludnice Kostunice,Kostunice...PA ZAR TO NIJE PARADOKS PARADOKSA!!?Ja mislim da u Srbiji nema paradoksa!Para vrti gde burgija nece... :ohwell:

darusaz

Коштуница је лепо рекао у недељу увече све што је имао да каже о 5. октобру и својој улози тада, и да подсетим - то је прошлост. А ови што су први били у коалицији са СПС-ом (сетите се моје теме од раније), они су све нешто као осетљиви на 5. октобар. Грижа савести - ваљда.

А др. Војислав Шешељ има право да пише шта год хоће, с тим када је земља у опасности - сарађиваће се са свима.  :Bog и са "дел Коштуницом" и са "црвеном вештицом са Дедиња".  :wink: Ја не видим проблем. Проблем види овај што је наводно "убедљиво победио". Победио је он, али самог себе.  :lol:

KaBoom

A sada, Èanka za gradonaèelnika i oformiti ¹to pre veliku demokratsku veæinu u pokrajini i be¾ati od BG-a & co ¹to je dalje moguæe. Lepo smo se dru¾ili, hvala vam, ali neka hvala. Imaju ljudi i pametnijeg posla u ¾ivotu od tapkanja na mestu sa DSS-om i ostalim... Novi Sad je na pro¹lim izborima dobio gradonaèelnika iz redova SRS, nauèio je lekciju i sada su SRS po¹teno izgubile. Nadam se da je bar u NS i Vojvodini prièa o radikalima zauvek zavr¹ena... Mada, kukolj je to...

pig_am_am

e, zemljace... prevrtljive stvari su ti to...
svi oni teze istom...samo  :censored: narod.

dodje sad boris i kaze "glivice budi evo ti ministar toga i toga i budi sa nama"
dodje nikolic i kaze "gljivice, budi ti evo to i to..."

a onda gljivica razmislja gde mu je udobnije. i sve se vrti oko toga.
boli njih za sve pre osam ili osamdeset osam godina... to se ne vazi nikome, ne samo kostunici. puj pike.

srbija ce da ide ka evropi ali - atletskim stopalom :siza:
pa cemo tamo da smrdimo.

a ako vucic bude gradonacelnik - ja se vracam u austrougarsku  :nonono:

ne mogu da verujem.

lelemud

Quote from: darusaz on 14-05-2008, 17:55:40

с тим када је земља у опасности - сарађиваће се са свима

Ma sigurno mu je to bio motiv tad, a pogotovu sad. Jednom obicnom ratnom profiteru. Samo ima istine u tome, zemlja jeste u opasnosti, od njih.
Kao sto je receno u toj drugoj temi, porediti saradnju DS-SPS koja je trajala nekoliko meseci i bila pre svih sra*a '90-ih sa necim slicnim nakon svega toga nije razumno. Tim pre je danas ova potencijalna saradnja te dve stranke tragicnija. Onda zamislite koliko je druga opcija crna kada DS pristaje na to. Ali izgleda da stvarno bolje od toga ne zasluzujemo kad i dalje toliko ljudi veruje u kic-nacionalisticke zablude.

Bambili

MA CEDA JE KRIV ZA SVE.NE VODI SE TAKO POLITIKA.PREVISE JE GADLJIV.DA NIJE NAPLJUVAO ONOG PALMU(jeste covek sirov,ali bar vuce u svoj kraj,a i nije neka krupna riba),DS+LDP+PALMA+MANJINE+PONEKI PENZOS SA SITNIM PRIHODIMA I VELIKIM POTREBAMA EEEEE....ALI OVAKO DOBRODOSLI U DEVEDESETE... :namcor

Masha

Ok, nasa zemlja je konstanstno u opsanosti. I to sto Tadic pregovara sa SPS-om ja cu podvesti pod darusazovu kategoriju - kad je zemlja u opasnosti...Ja prva uopste nisam odusevljena cinjenicom da DS pregovara sa SPS-om. Ali, fakat je da ce SPS biti u vladi. Da li u onoj koja se zalaze za evropske integracije ili onoj koja ce brzinom svetlosti ponistiti SSP, pitanje je sad? S obzirom na to, ja se vodim onim - prijatelja drzi blizu, neprijatelja jos blize, i posto SPS u vladi ne mozemo izbeci, mnogo je bezopasniji u vladi sa DS-om. Ako vec moraju da sede u vladi, bolje u onoj koja me nece dovesti u situaciju da starim, a da, u najboljem slucaju, tapkam u mestu. Jbg, imamo u ovoj zemlju toliko onih koji se prstom potpisuju, tako da cu podneti zrtvu i gutati knedlu zvanu SPS u vladi sa DS jer mi je to kudikamo lakse nego da trpim posledice tudjih prstiju. Lako je praviti izbore i imati principe, ali to podrazumeva i snosenje posledica bilo izbora, bilo principa. Mnogi su sposobni za izbor ili princip, ali im je posledica strana kategorija. Ja zelim da verujem da je svako ko kaze da je vlada SPS i DS rusenje principa, sposoban da snosi posledice vlade SRS-DSS-SPS, ali se na to nikada ne bih kladila. Ako hocemo da idemo napred, zrtva zvana vlada DS sa SPS, se mora podneti. Mnogi tu zrtvu sada nikako nece razumeti, neki ce razumeti kad posle par godina shvate da su se, zahvaljujuci toj zrtvi, pomerili unapred, a najtragicnije je sto bi svi shavtili sta bi zrtva znacila kada bi osetili posledice nepodnosenja iste tj. posledice vlade SRS-DSS-SPS.

Bambili

Da li se neko seca 1995?Te godine u operaciji Oluja od strane HDZa,Srbi su nestali sa prostora Krajine.Sada isti taj HDZ vlada u Hrvatskoj,a znate li uz ciju pomoc?!Uz pomoc Srpskih poslanika u hrvatskom parlamentu...Pa valjda je bolje potiskivati svoje principe i biti ziv,nego postovati principe i biti mrtav!PA AKO VEC MORA SA TIM SPSom!

rodiæ

svakako je bolje i DS+SPS,NEGO SRS+SPS+DSS.Ko¹tunica mora pod hitno da prestane da se bavi politikom.ja sam razmi¹ljala kad zavr¹im da radim u Novom Sadu,a ako vuèiæ bude gradonaèelnik,ubrzaæu da zavr¹im i be¾im u NS.Ðilas je pravi èovek za BG,a jo¹ mi je i zemljak.znaèi da je dobar.æao

zerocool

mene vise nije briga ko ce da oformi vladu, jer sam vec navikla da je brzo raspuste i da ponovo budu izbori. Smesno je sto se mi primamo na njihove prozivke, pa stalno idu price da se ne vratimo nikako u 90-te, a onda svi jure za SPS-om. Nek se vise dogovore, a ne bi me cudilo da se ponovo okupi stara druzina. Bitno je da mi nemamo dovoljno bolnica, a i ovo malo je jedva opremljeno, ali zato za njih ima kinte na sve strane. Svi su oni isti, a mi se prepiremo u prazno, ali to tako ide

Bred

1. Ne pisite velikim slovima.
2. Povedimo malo racuna o recniku i bez padanja u vatru/e.  :K

Rodic  :K
:wall:

Sto rece darusaz, Milosevic i Djiki se prevrcu u grobovima.

To su toliko suprostavljene strane da mi je prosto neshvatljiva bilo kakav moguca veza izmedju spsa i ds a sad Tadija tvrdi da imaju zajednicku tj istu ideologiju.  :wall: :K
Ocigledno su krajnje strane dva pola srs i ds.

Ovaj dogovor oko vlasti u Bgu mi samo implicira da je to kompenzacija radikalima za vlast sps da dsom na nivou republike .
:wink:

zero, za ovaj post  :pljes:

cartman

Ово је, уколико се не варам, данас освануло у Куриру  :siza: :siza: :siza: :siza: :siza: :siza: :siza:

Darker

QuoteПа преврћу се и Ђинђић и Председник Милошевић у својим гробовима!
Izvini, molim te mi odgovori, a èega je to do kog kurca Milo¹eviæ predsednik? Sa velikim p? Ili si hteo da napi¹e¹ PRDsednik? On jedino mo¾e da bude jedna velika P... Sa velikim p :wink:

Quotesrbija ce da ide ka evropi ali - atletskim stopalom
:siza:
:Bog

Wlada

:funny: :siza:
Јој једва чекам да видим како ће скупити куражи, да пониште споразум са ЕУ,и новог премијера: курву дел Коштуницу (а он му ваљда дође Талични Том, а верни коњ Џоли је онда...Тома, а Бувара је Веља)  :116:

lijepa bosanka

zerocool
Quotepa stalno idu price da se ne vratimo nikako u 90-te,a onda svi jure za SPS-om

Bravo!!  :pljes: Upravo zato sam i rekla da je vlada DS-SPS nezamisliva,apsurdna jer je taj isti DS svoju kampanju kako za predsednièke tako i za ove izbore bazirao na "pla¹enju" naroda da æe biti povratak u 90-te,ako neko drugi doðe na vlast..

Ovo za Ðikija i Slobu i ja mislim da se "prevræu u grobovima"!! :abso:

A Ko¹tunjavi ako uspije opet da bude premijer,bez obzira na sve,svaka èast,najjaèi je politièar na srpskoj politièkoj sceni ikada!!! :Bog