Vanredno saopštenje Liberalno demokratske partije Novi Sad

Started by Vampire 666, 11-03-2008, 20:32:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vampire 666

Izražavajući zgroženost nad odlukom Zavoda za izgradnju grada Novog Sada da "povodom završetka prve faze radova na uređenju Limanskog parka 12. marta organizuje koncert grupe Amajlija", Liberalno demokratska partija Novog Sada obraća se građanima Novog Sada sa pozivom na bojkot ove u najmanju ruku neumesne "manifestacije".

Imajući u vidu činjenicu da je aktuelni direktor ZIG-a Igor Mirović ujedno i nosilac liste SRS-a na predstojećim lokalnim izborima, jasno je da navedeni koncert predstavlja gest ruganja, kako pokojnom premijeru dr Zoranu Đinđiću, tako i svim onim građanima Srbije koji ne pristaju na Srbiju laži i smrti koju personifikuje upravo stranka gospodina Mirovića.

Ubeđeni smo da građani Novog Sada neće nasesti na ovu Mirovićevu provokaciju, te da će se 12. marta umesto odlaska na SRS-ov koncert proslave godišnjice ubistva Zorana Đinđića izabrati dolazak na Tribinu "NIJE GOTOVO" posvećenu dr Zoranu Đinđiću koju Liberalno demokartska partija organizuje u Muzeju Vojvodine (Dunavska 37) sa početkom u 19 časova.

Wlada

Амајлија... Никада нисам чуо  :hmm

dirigent

      Kakva patetika... Vrlo vazno kada se koncert odrzava. Svaki dan su koncerti negde. Ne mogu mrtvi imati tapiju na zivot zivih. Postujem dr. Zorana Djindjica vise od svega , ali ako krenemo tako onda mozemo da kazemo sutra , a pa ne moze na svetog Agapija da se drzi koncert , to bi bilo nepostovanje sveca.

       Za informaciju svim rodoljubima hor `Raskovnik` je odrzao svoju prvu probu 24. marta na godisnjicu bombardovanja i to se racuna kao datum osnivanja.
       Pri tom datumi su se slucajno potrefili , jerbo smo tad imali slobodnu salu za rad.
       Nadam se da nece neka stranka kad cuje ovo da izda jos neko novo budalasto saopstenje poput LDP-ovskog.

joe13

Maestro,niste dobro procitali KO organizuje koncert(ili ste prevideli)!
Da ne kazem 'iz kog cuca grmi zec' :wink:
Sve je jasno k'o dan :>

_d.0.t_

Koncertom uvredili ubijenog premijera

Prva faza radova u Limanskom parku, propraæena negodovanjem dela javnosti zbog seèe drveæa, zavr¹ena je pre nedelju dana, a juèe je krunisana jo¹ jednim potezom èelnika SRS koji je izazvao ¾estoki protest opozicionih partija i odijum Novosaðana: sveèano¹æu i koncertom upravo na dan kada je pre pet godina ubijen premijer Srbije Zoran Ðinðiæ. ©ef novosadskih radikala Igor Miroviæ odbacio je takve optu¾be.

Sveèanosti u parku i koncertu grupe „Amajlija“ prisustvovao je, pored èelnika Zavoda za izgradnju grada, gotovo ceo Gradski odbor SRS, te stotinak Novosaðana, najbrojnijih oko poveæeg stola sa sendvièima, pecivom i èajem.
Ideju da se priredi koncert o¹tro je osudio najpre novosadski odbor LDP, uz poziv Novosaðanima da bojkotuju sveèanost, dok su opozicione partije u Skup¹tini grada ocenile da se radi o krajnje neprimerenom poèetku predizborne kampanje.
- Ovaj vid politièkog marketinga SRS potpuno je neumesan. Slavljenje smrti prvog srpskog premijera veoma jasno govori da se politika radikala nimalo nije promenila i da je potpuno u skladu sa ranijim izjavama njihovog predsednièkog kandidata, Tomislava Nikoliæa da je „I Tito pre smrti ¹antao“ - saop¹teno je juèe iz Informativne slu¾be novosadskog DS, èiji su èelnici juèe prisustvovali obele¾avanju petogodi¹njice Ðinðiæeve smrti.
Aktivisti LDP ocenili su da se na taj naèin radikali „rugaju i pokojnom premijeru i svim graðanima Srbije“.
©ef Gradskog odbora LSV-a Aleksandar Jovanoviæ ocenjuje da dan nije sluèajno odabran, jer su Novosaðani jo¹ pre nekoliko dana videli da su radovi zavr¹eni.
- Kad se zna koji je dan odabran, jasno je da Igor Miroviæ i radikali pokazuje svoje pravo lice. Ovo je, najbla¾e reèeno, nekrofilsko pona¹anje i pitanje je da li se od njih bolje moglo i oèekivati, znajuæi da su do pre neku godinu iz vojvoðanskih sela proterivali ljude koji nisu iste nacionalnosti kao oni - ka¾e Jovanoviæ.


[blic]