Con Sabor Tropical - Habanera

Started by nigor022, 11-03-2008, 21:21:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nigor022

Evo, uspeh nekako i ovo da nadjem... Mozda samo da je malo manje akusticno zbog karaktera (ovo je laicko misljenje) :>
[youtube=425,350]DkNVsWBBdcg[/youtube]

PS Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :~ :~ :~

zoe

Аууу, а мени се баш не свиђа како ови певају :ohwell:... можда је и до снимка :hm

Некако је малко фалш :смајликојичачкауво: а и карактер је некако промашен...

Al-Jasmina

:)): moj dial up ne oce da mi dozvoli da saslusam.
Moracu do Duglasa druga da izvidim
:cvet

Meni se svidja kako pevamo, samo ono Espanjol mora srcanije da se izgovori
i naravno tenori da imaju kosuljice kao Mambo kings  :lol: :lol: :lol:

dirigent

Umiveno i previse legato . Sto je najcudnije i hor kantates ih tako izvodi. Ali ne  :nene: , treba da to bude malo bezobraznije , sa fortepiano efektima  i klapskim zvukom muskog hora.

Ali bih molio da svi poslusaju , pa da vide da i mi nismo uopste tako losi (posle dve probe rada na ovome).

Masha

I meni se cini da je karakter promasen. U svakom slucaju, vise mi se svidja nacin na koji Djole trazi da pevamo. I, koliko mi se cini, oni bas rade ono zbog cega nas Djole prekine cak i kad se javi u tragovima, a to je akcenat na samoglasnicima sto dovodi do otezanja, umesto na suglasnicima. Djole, ispravi me ako gresim : )

dirigent

Pa jasno .Karakter pevanog se dobija suglasnicima. Samoglasnici su tu da ga muzicki ulepsaju.

Izvodjnje je kombinacija recitovanja kroz pevanje ili obratno. Drago mi je da obracate pazju na takve detalje. Sjajno bi bilo kad god nesto novo radimo da se postavi video link nekog drugog hora kako to peva , bilo bolje ili losije.