Stres na poslu uzrok bolesti

Started by Bred, 17-08-2006, 20:13:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

cvjetic

nikad se ne zna,ne bi bio prvi

hulio_salinas

mozda je qlg mislio:

Sex je stresan, ako je POSAO!!!   :K

Smrda

ja sam skapirala sta je coolg mislio,i mislim da ima za pravo...na neki svoj nacin ispade da je sve stresno!!!!
i dokle tako?

Alnus Glutinosa

Ne znam sta je sa vama ljudi...  :roll:
stres pokrece sve i svasta u organizmu na jednu stranu...ka bolesti...
a sex, na drugu...ka izlecenju...  :loptica
ja to tako kontam...(sem ako ne zapatis neke mikroo.)

cvjetic

al kad ih zapatis,onda ti bude krivo sto si bilo sta radio...mozda je to u pitanju,mada mislim da coolg nije imao to u mislima...

Alnus Glutinosa

nije on na to mislio, nego je ne¹to pobrkao lonèiæe!  :smile:

cvjetic

mozda mu nije bio dan! :Ka nije ni meni jer sam se slozila s njim,ali tad sam bila blago neuracunljiva,momak me otresao... :'( :'(

Smrda

covek je mislio na fizioloski stres po organizam prouzrokovan prilivom i porastom hormona...i naglog zadovoljstva posle kojeg organizam ostaje potresen,tj stresen...
bar sam ga ja tako skapirala....a ne na mentalni stres,tipa nervira me ovo,ili ono...bla,bla...mada su i tu hormoni,ali..nema veze..

Alnus Glutinosa

al od tog protresanja organizma pod uticajem zadovoljstva samo moze da ti bude bolje...ja vas i dalje ne kapiram...izmislili ste sad neku novu pricu da je sex stresan...e sta sve necu cuti...  :]  :)

Smrda

hahaha...
ma nismo....
stres ne mora da bude negativan u fizioloskom smislu...razumes?
stres za organizam je kad umesto tople pustis hladnu vodu,kad napumpa adrenalin,kad si gladna pa se prejedes i to je stres...
tako da ja kapiram da je on mislio na takav stres...

Alnus Glutinosa

a tema je o stresu kao uzroku bolesti...  :hm

cvjetic

smrdo,kapiram te,i ja sam ga tako shvatila!lijepo je sve to,sex i tako to,ali sto ti partner moze nervozu da nabije,nema goreg stresa od tog!tad mi niko ne moze pomoci,gdje je sex tu?!mozda jedino u mozak! >:D >:D

Smrda

alnus,pa coolg voli da se malo igra sa analizom i observacijom,sta ces...dr Frojd,znas kako je...profesionalna deformacija...preslo mu u naviku da vrsi zamenu teza i ostavlja nam sumnje u glavi... :K
(jao,ubice me kad procita...coolg :cvet)
cvjetic....a mozda je on i na to mislio...takav stres bi se vec sveo pod uzrok mentalnog.... :>

Alnus Glutinosa

bolje bi mu bilo da se sexa  :K :K :K

cvjetic

alnus  :] :] :] mozda promijeni misljenje :K :K