Odlikovani britanski vojnik postao ¾ena

Started by Bred, 17-03-2008, 12:55:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: Blic online |

Jan posle operacije i dok je jo¹ bio vojnik
Pre malo vi¹e od godinu dana Jan Hamilton bio je kapetan u padobranskom odredu britanske vojske, ozbiljan i odlikovan vojnik anga¾ovan u svim va¾nim konfliktima u poslednje dve decenije, ukljuèujuæi i one u Iraku i Avganistanu. Ali ubrzo je shvatio da ga borbe ne èine sreænim i da je ustvari ¾ena u mu¹kom telu.

Kako prenosi Dejli mejl, zahvaljujuæi ¾enskim hormonima i opse¾nim plastiènim operacijama, ovaj 43-godi¹nji mu¹karac postao je zavodljiva ¾ena za kojom svi okreæu glave na ulici i na ¾urkama.

Jan dobija orden od princa Edvarda
Pro¹log leta prebrodio je seriju dugih i te¹kih operacija grudi i lica. Operacija lica bila je ekstremno bolna i trajala je 14 sati. Jan ka¾e da je nakon nje tri meseca patio od jakih glavobolja, muènine i gubitka ravnote¾e. Zatim je na Tajlandu obavio poslednju, ireverzibilnu operaciju promene pola.
Izabrao je tajlandskog doktora Suporna Vataniusakula, jer je posle istra¾ivanja na internetu saznao da je on svetski struènjak u ovoj oblasti.
“Vi¹e od 1.500 ljudi pro¹lo je kroz njegove ruke. U transseksualnoj zajednici on va¾i za legendu. Ima tehniku promene pola koja je nekoliko svetlosnih godina ispred one koju koriste britanski struènjaci,” ka¾e Jan.
“On je na neki naèin moj otac – napravio me je i moj ¾ivot je bio u njegovim rukama”.

Jan sa biv¹om devojkom
Operacija je bila izuzetno bolna i bilo je potrebno ¹est meseci za oporavak, ali rezultati su toliko uverljivi da samo ginekolog mo¾e da utvrdi razliku izmeðu transseksualca i ¾ene.
U postoperativnoj agoniji Jan se ¹ali da je verovatno popio vi¹e pilula protiv bolova nego ¹to je Elvis u celom ¾ivotu.
“Oseæao sam se kao da me neko no¾em probada u stomak, a imao sam tako intezivne glavobolje da sam mislio da æu izgubiti razum.”
Po¹to ga je porodica odbacila, a vojska izbacila iz svojih redova, Jan u novom izdanju planira karijeru u medijima, kao novinar ili spiker na televiziji. Takoðe ¾eli da pomogne transseksualcima da budu prihvaæeni u dru¹tvu.

Sada je ¾ena za kojom svi okreæu glave 
Navodi da ¾eli da ¾ivi mirno, u kolibi ukra¹enoj cveæem i sa detetom kome je potrebna ne¾na i bri¾ljiva majka. Vi¹e od svega, ¾eli da prestane da se bori.
“Ceo moj ¾ivot bila je borba - protiv kraljièinih neprijatelja, protiv dru¹tva, a najvi¹e protiv samog sebe. Sada je rat konaèno zavr¹en.”

blic

--
Dakle, tema jeste skakljiva ...  :ohwell:
Molim bez nepotrebnog hate-a.
:wink:

darusaz

Чему "hate" она се током живота доказала и показала, и ако је њена жеља, али пре свега унутрашња потреба била таква да постане ово што је данас - нема места било каквој дискусији.

Надам се да је она коначно остварена особа и да је пред њом сјајан живот!

Наш доктор светског гласа, Сава Перовић увек наглашава да је транссексуализам болест која се једино лечи оперативним путем, дабоме уз припрему кандидата од стране целог тима стручњака (клинички психолог, ендокринолог и наравно уролог-пластичар).

dirigent

dobra riba... haha . Jednom mi je svestenik pricao kako je dok je bio u bolnici lezao jedan koji je promenio pol na nekom od odeljenja. Razgovarajuci o tome sa njegovim cimerom , ovaj izjavi

   - Odma cim se malo oporavi idem da je obidjem.
   - Sta ces pobogu tamo?
   - Da joj budem prvi!

darusaz

Шалу на страну, али има уролога-пластичара који су технике довели до савршенства. Ладно неке од ових девојака/жена пролазе преглед ког гинеколога који остане убеђен да је то женско од рођења.

stef