Ve¾be kod Adonisa... ?

Started by Adonis_Vernalis, 18-08-2006, 09:39:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Alnus Glutinosa

katarina, hvala na podrsci, ali i ja sam se razbolela, kao i ti, tako da nista od knjige!!  :(
Sorry, za  :OFF

Coolgemini

QuoteAdonise, nesreæa moja (na¹a) ¹to se forum nije rodio pre godinu dana jer je upravo jedna od prilièno pasivnih asistentkinja sa Va¹eg instituta ubila u meni svaku ¾elju za biljem.... i drogama
Ne brini se Yeco....od droga se nikad ne ubija zelja,samo rassstee :>
QuoteMeni (a i mnogim drugim) botanika bas bi divna! Dozivesmo biljke kao ziva bica, za pocetak!
U pravu si Zoe...Nikad interesantniju i vise organizovanu prakticnu nastavu,do sada,nisam doziveo kao na botanici...Zato verujem da ce takva nastava biti i na farmakognoziji.. :loptica
i'm sorry 4  :OFF :wink:

yeca

Ja pomenuh droge da me Adonis ne bi ispravio kako se farmakognozija ne bavi biljkama nego drogama, al' dobro, to kod vas budi neke druge asocijacije.....

'cause I got high, because I got high....    :wink:

zoe

Elem, ovaj Adonisov predlog je vrlo ozbiljan i ja sam vrlo ozbiljno zainteresovana, ali onda treba ozbiljno da se i organizujemo.....

Dakle, drage kolege, treba napraviti spisak od nas 20 (forumasi prioritetni, tako rece Adonis) i odrediti datum upisa. Taj spisak mozemo poceti sada:

1. Coolgemini, 2.  Skarlet, 3. Zoe (tj. ja)

Ajde narode, jos malo pa nestalo! :wink:

Maslacak

Blago vama...steta sto nisam godinu dana mladja...

Ljudi...ja ovo vidim prakticno kao pocetak realizacije jedne nedavno pomenute ideje na ovom forumu (vidi: Klasicni farmaceut/kinja)...nemamo pecinu, ali imamo podrum (cak i zmije povremeno..hehe), tako da...

potrudite se da ne ostane sve samo na ideji, vredno je! :happy:

Adonis_Vernalis

Dragi svi,

sorry for cross posting...

Hvala na recima podrske. Nadam se da cemo uspeti da napravimo nesto sto bi moglo da bude interesantno svima koji na ovom fakultetu rade. Ali, ne ocekujte debelu ladovinu... Brainstorming ce vam biti u opisu radnog mesta... ;) Studentski i seminarski radovi se podrazumevaju. Istupanja na naucnim i strucnim skupovima takodje... Ne zaboravite, PHYTOPHARM je naredne godine u junu u Petrogradu (Rusija). Reprezentacija ovog fakulteta koja ce tamo ici mora da bude jaka kao nekada atletska reprezentacija DDR! Hajde da svima pokazemo da, kad se umesto 2 % mentalnih kapaciteta upotrebi bar 3 %, i kad se resursi fakulteta bolje iskoriste, da rezultati mogu da budu vredni truda...

zoe

Jeeeee! :loptica :loptica :loptica
A mozda upotrebimo i 4%! :)

Coolgemini

Za ovako nesto vredi upotrebiti i 100% :lol2:

Skarlet

Ne brinite, Adonise, navikli smo mi da radimo i za manje bitne stvari, a ovo sad stvarno zvuci kao pravi izazov, sigurna sam da cemo dati sve od sebe.

katarina

Adonis, jel mozemo mi malo stariji da ucestvujemo u tom projektu, ali kroz FID?

Adonis_Vernalis

Katarina,

FID zato i postoji, zar ne?

ivanchica

Profesore,zasto niste taj experiment izvodili na predhodnoj grupi?Nije obecavala..?:-)
Da li je,i kako je moguce da se stariji studenti ukljuce u to(jer cu i ja najverovatnije,kao sto rekose vec gore,blejati..)?
Ako ce vec meni to biti uskraceno,ostalima iskreno preporucujem Adonisa,zmaj je!:-)

Adonis_Vernalis

Ivanchice,

zajedno sa vama i ja se razvijam... Ono sto nisam znao juce, danas znam. Nemojte blejati, vec vreme koje vam je na raspolaganju (a godinu dana je u pitanju) iskoristite da smozdite preostale ispite i ukljucite se u rad FID-a. Procitajte tu temu na ovom forumu i razmislite o svemu...

aziraphale

@Adonis

mala digresija... atletska reprezentacija ddr ce u istoriji sporta biti upamcena kao "osumnjicena" za koriscenje nedozvoljenih sredstava... hocemo li i mi imati testosteronske helge u petrogradu?

:PI

katarina

Pa naravno! Procitala sam FID-rubrku i veoma sam zainteresovana!