Ve¾be kod Adonisa... ?

Started by Adonis_Vernalis, 18-08-2006, 09:39:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Adonis_Vernalis

Quote from: aziraphale on 22-08-2006, 15:01:00
@Adonis

mala digresija... atletska reprezentacija ddr ce u istoriji sporta biti upamcena kao "osumnjicena" za koriscenje nedozvoljenih sredstava... hocemo li i mi imati testosteronske helge u petrogradu?

:PI

Ne daj Boze takvih Helgi... Pu, pu, daleko bilo... Ja u secanje prizivam snagu te reprezentacije, strah i trepet koji je vladao gde god bi se oni pojavili, dali muskarci, ili zene, ili oni cuveni androidi... Ali, sumnja nije optuzba, a optuzba nije osuda. Jake indicije postoje (verovatno je to zaista sve i radjeno), ali...

mimil

Hocu i ja u tu experimentalnu grupu! Veoma je vazno ko ti i kako drzi vezbe jer te ili zainteresuje ili razvije odbojnost prema predmetu... Nekako sam primetila da se uvek desi ekstreman slucaj.

Ali ne znam da li ce to sa upisivanjem da nam upali, kad nam udare crtu negde na polovini...  :][

vladimir

Mislim da nece biti problema sa tim.Moze sve da se iskombinuje.

Adonis_Vernalis

Nece biti problema, cak iako crta prodje po polovini grupe koja se nada vezbama kod mene... Asistentkinja Mira je "moj djak" i, cak, drzi vezbe bolje nego ja... Razgovaracu sa njom, a ona ce itekako dobro ispuniti sve sto se dogovorimo i sto od nje mozete da ocekujete... Bez brige, ko god da vam se zadesi, bicete u dobrim rukama... :)

zivanshe

ok, i ja sam za! :)
dakle kolege, kad se upisujemo?

zoe

Sto se organizacije tice, preuzimam odgovornost na sebe. Za zelje, predloge i sl. mozete me bombardovati na pm.

Skarlet

Eto, mi se upisasmo, spremni i raspolozeni za nove poduhvate. Hoce li vezbe poceti vec prve nedelje?

Adonis_Vernalis

Jos uvek nismo nacisto oko toga da li da vezbe zapocnemo u prvoj nedelji (vec od 16. oktobra) ili ne. Uvek smo pocinjali odmah, i ne vidim valjan razlog zasto to i ovog puta ne bi bilo tako. Dogovoricemo se naredne nedelje i na vreme postaviti obavestenja na oglasnu tablu i, naravno, forum... :) U svakom slucaju, nema mesta panici jer ce vezbe (u zavisnosti od broja upisanih studenata) biti organizovane cetvrtkom i petkom (sreda postoji kao opcija, u slucaju da bude potrebe).

Maslacak

A zasto ih ne bi u startu organizovali sredom?
Prosle godine je bila poprilicna frka oko toga (izvinjavam se na izrazu). Moja grupa, i jos jedna grupa, su se na kraju svadjale oko toga ko ce biti sredom, jer nam je svima to mnogo vise odgovaralo... Pred kraj prvog semestra smo dobili mi sredu, sto je bilo ukupno mozda 4 vezbe, a onda je ceo drugi semestar to dobila druga grupa, jer je nama bilo omoguceno u prvom, a onda su se moji bunili, jer smo mi to dobili tek pred kraj, bla, bla...
Zaista mi je pripala muka od tog silnog svadjanja.

Posto znate da ce neko traziti da dobije vezbe sredom, cim vidi da za to postoji sansa, zar nije bolje da odmah napravite raspored koji ukljucuje sredu pre podne? To ce odgovarati i ostalima, jer ce eliminisati vezbe petkom posle podne, a svi vole kad im je petak rastereceniji...

Adonis_Vernalis

Kad budem dobio spiskove upisanih studenata, i video broj onih koji ce protutnjati kroz vezbaonice, znacu sta mi valja ciniti. Do tada, grickam nokte kao i vi...

Maslacak

U redu, ja sam samo dala predlog, posto mi je palo na pamet kad ste spomenuli termine za vezbe  :happy:
Zaista ne podnosim svadje i zavist medju kolegama, a to se bas pokaze u nekim situacijama... I onda svi misle da je njima na neki nacin ucinjena nepravda. Ja se distanciram, ali mnogi ne...
Treba izbeci ako se moze.

Bred

Slazem se. petak ako je ikako moguce, ostaviti studentima kao dan bez obaveza na faxu

zoe

Wow Maslacak, korisno zapazanje i fenomenalna ideja! :cvet

Maslacak

Coolgemini

Adonise,koji je potencijalan broj grupa na kojima vi drzite vezbe?