Ve¾be kod Adonisa... ?

Started by Adonis_Vernalis, 18-08-2006, 09:39:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

zoe

Хе хе, Бред, па ти би баш у сваку чорбу! :>

Bred

pa zasto si to onda zivanshe postavila na forum ako samo vi imate pravo da vidite?

zivanshe

ja nishta pametno nisam rekla u svom postu koj se vidi na slici pa ne moram da brinem za autorstvo. :lol2: :wink:
ako se Adonis slaze, ja nemam apsolutno nishta protiv toga da se i ti ukljuchish u rad bloga! :)

zoe

Не дај Бреду, не дај! :K :K :K

dancho

Hocu i ja.

Sta kaze Adonis?

zoe

Адонис нас кулира O0

Adonis_Vernalis

Ne mora to biti blog samo za clanove moje grupe... vec i za one koji su ostali "iza crte", i za sve one koji hoce da nam se pridruze... Ideja je lepuskasta, ne zato sto je moja... Omogucava razmenu ideja, a da nismo "tu"... :)

Becks

Pa da. Bilo bi korisno za sve one koji treba da polaze gnoziju ili ih nesto vise interesuje. 

Alnus Glutinosa

To mogu da pitaju i ovde na forumu! Zar ne?  :hm

Becks

Pa Alnuse nije mi jasno da li ti mislis da blog nije potrebam ili sta. Cinjenica je da ce izgledati glupo ako svi, kao i ovde imaju pristup, to bi bio dupli posao. Koliko sam ja shvatio taj blog bi trebalo da pruzi vece mogucnosti za komunikaciju. Ako neko moze nek objasni koja je prednost bloga u odnosu na dosadasnjiu vid komunikacije.
   Pozdrav svima.

Alnus Glutinosa

Pa ne znam koliko ce tebi u spremanju ispita pomoci ono sto se radi unutar Adonisove experimentalne grupe na vezbama...Pitas ovde, kao i do sada sto se cinilo...  :hm

zivanshe

Quote from: Adonis_Vernalis on 19-10-2006, 07:52:54
Brede,

evo i za tebe izazova (tek da tvoje znanje ne ostane neiskorisceno): napravi mi jedan "virtuelni kampus farmakognozije". Daj masti na volju. Kampus bi trebalo da bude "password protected". Tu cemo se povezati i objavljivati sve sto napravimo...

pretpostavljam da bi interni, ekskluzivni kampus nama studentima omogucio uvid u informacije koje su autorske, nechija intelektualna svojina, i koje po prirodi stvari ne bi imalo smisla podeliti sa chitavim svetom (zbog eventualne zloupotrebe).
ako je tako, to treba razumeti.

dogovoricemo se oko svega. :)

Becks

Alnuse, pa nece oni unutar pricati o ljubavi i modi, nego o gradivu. Koliko sam ja shvatio nece se experiment sastojati iz seciranja stidenata, vec je sama komunikacija preko neta experiment. Naravno, ako sam dobro razumeo Adonisa.

Alnus Glutinosa

Quote from: Becks on 30-10-2006, 17:54:24
   Alnuse, pa nece oni unutar pricati o ljubavi i modi, nego o gradivu.
E steta, ja bas htela da se prikljucim!  :>

:OFF

zoe

Ајде, ајде, појавиће се већ Адонис и појаснити ствари...