Ve¾be kod Adonisa... ?

Started by Adonis_Vernalis, 18-08-2006, 09:39:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

zoe

Quote from: Adonis_Vernalis on 09-05-2007, 12:29:23
P.S. Necu vam oprostiti onih par niskih ocena koje zaradih na anketi... Pokvarice mi prosek u Ministarstvu... :1

А откуд ви знате какве су оцене у анкети? :hm :1 :>

MiKy

hoce li i sledece godine tj. u oktobru moci da se formira Adonisova forumaska grupa?

Adonis_Vernalis

Quote from: MiKy on 09-05-2007, 15:43:50
hoce li i sledece godine tj. u oktobru moci da se formira Adonisova forumaska grupa?

Recimo da hoce.

Quote from: zoe on 09-05-2007, 13:28:32
Quote from: Adonis_Vernalis on 09-05-2007, 12:29:23
P.S. Necu vam oprostiti onih par niskih ocena koje zaradih na anketi... Pokvarice mi prosek u Ministarstvu... :1

А откуд ви знате какве су оцене у анкети? :hm :1 :>

Pa, eto, znam... Brojao sam anketne listice, jer sam potpisom morao da potvrdim da ih ima onoliko koliko pisem da ih ima... :) Pa mi je malo skliznuo pogled, i, eto...

Evo ovako.

Svesno necu formirati "svoju" grupu, a jos manje cu dozvoliti da se zove "Adonisovom" jer, prelistavsi par strana unazad, mozete videti zasto je ta "moja" grupa i nastajala.

Za one koje mrzi da listaju, ukratko: grupa je nastala kao neki mali "eksperiment", u mojoj zelji da vam pokazem da grupa na vezbama ne mora da bude zbir slucajno zateklih se pojedinaca, vec moze da bude Grupa, sa odredjenim ciljem i identitetom.

Eksperiment je uspeo. Pokazao sam i sebi, i vama, i drugima (koje bi to eventualno moglo interesovati) da grupa moze da ima jezgro, da ima cilj, identitet i da moze mnogo toga sama da uradi, bez mnogo angazovanja i uzaludnog trosenja vremena. Moze se formirati tako da svako radu grupe doprinese koliko hoce i moze, pri cemu se nastavni proces poboljsava, kao i medjuljudski odnosi, pa i sam uspeh na kolokvijumima i ispitu.

Drugim recima, necu vise formirati "Adonisove" grupe, jer svaka grupa moze biti "Adonisova". Dakle, povezite se, upotrebite delic svojih talenata, iskoristite osnovu koju vam je formirala ova eksperimentalna grupa, nadogradite je, poboljsajte, pritom uzivajuci u radu i medjusobnom druzenju. Kako na farmakognoziji, tako i na svim drugim predmetima. I eto vama "Adonisovih" grupa.

Korist moze biti visestruka i visestrana.

Kraj teme.