Anðelina D¾oli nosi deèaka i devojèicu

Started by Bred, 20-03-2008, 15:05:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: Blic online Foto: Dejli mejl |

Anðelina i ©ajlo
Anðelina D¾oli jo¹ nije potvrdila sreænu vest da je u drugom stanju, ali izvori bliski popularnoj glumici rekli su amerièkom èasopisu “In Touch” da je End¾i presreæna ¹to su na putu blizanci, i kako je upravo otkrila deèak i devojèica, prenosi Dejli mejl.

Sa èetvoro dece oko nje i dvoje u stomaku, Anðelina je juèe izgledala vedro i bezbri¾no u ¹irokoj haljini za trudnice, za vreme ¹etnje i ¹opinga po Nju Orleansu. U rukama je nosila njenu biolo¹ku æerku ©ajlo (2), za ruku dr¾ala usvojenu æerku Zaharu(3), dok su njena dva usvojena sina Medoks i Paks pratili dru¾inu usput grickajuæi èips.

U ¹etnji sa svoje èetvoro dece
Anðelina D¾oli i Bred Pit trenutno se nalaze u njihovoj kuæi u francuskoj èetvrti grada Nju Orleansa, gde se Pit pridru¾io biv¹em amerièkom predsedniku i potencijalnom "prvom gospodinu" Bilu Klintonu u akciji obnavljanja grada, gde su posetili stotine volontera koji grade kuæe za ¾rtve uragana Katrina u sklopu Pitovog projekta "Make it right", u koji je ulo¾io pet miliona dolara.

Anðelina planira da se porodi u Francuskoj, gde æe uskoro kupiti kuæu blizu rivijere.
Komentari¹ujuæi svoju “raznoliku” porodicu, Anðelina ka¾e: “Na¹a porodica se pro¹irila jako brzo. Imamo mnogo odgovornosti i obaveza ali su nas ti izazovi jo¹ vi¹e zbli¾ili”.

pereca

Ako me oci jos uvek sluze  :silly: Andja nosi samo devojcicu  :hmm

:K

blablabla

Blaaaago njoj!
Hocu i ja blizance!!!
Drago mi je...bas su mi superiska njih dvoje!!!
pa, nek im je sa srecom  :cvet

pig_am_am

Darker

pereca

Bred

Holivudska glumica Andjelina ®oli rodila blizance u ju¾noj Francuskoj

Lekar koji je obavio porodjaj Majkl Susman izjavio je da se glumica, bebe i otac Bred Pit oseæaju veoma dobro. On je potvrdio da su sinoæ, carskim rezom, rodjeni deèak i devojèica, Noks Leon i Vivijen Marèelin.

Bred Pit je prisustvovao porodjaju u bolnici Lenval u Nici. Doktor Susman je rekao da je datum porodjaja pomeren unapred zbog medicinskih razloga, kako bi bebe mogle da se rode u najboljim uslovima, ali nije izneo detalje.

Slavna majka Andjelina D¾oli ostaæe u bolnici jo¹ nekoliko dana. Oèekuje se da æe prve fotografije blizanaca biti najskuplje fotografije slavnih ove godine i da bi njihova cena mogla da dostigne 20 miliona dolara.

voanews.com